A Windows 8 a 32 bites programok végét jelenti
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Android-on sem csak ikonok léteznek... Win8 csempe ~~ Android Widget ~~ Win7/Wista Gadget ~~ iOS Widget
A sok különbség ellenére igazából mindegyik egy "aktív ikon" módjára megjelenített alkalmazás, van amelyiknek csak annyi a felülete, van amelyik csak a teljes alkalmazás egy része, rábökve/kattintva indul a fullos app.
Mert nagyon nem mindegy... A 32 bit only x86-os hardver támogatása kezdi lassacskán értelmét veszteni, míg a 32 bites alkalmazások támogatása hosszú ideig megkerülhetetlen lesz.
Ne gondoljátok hogy kaptok egy nagy kockát és annyni lessz rajta hogy GMAIL, hanem az folyamatossan fog változni attol fug gmit szeretnél, mutatni fogja hány olvasatlan mailod van vagy még sok mást.
Ne legyetek már leragadva a kockáknál nem arrol szol mint most androidon, hogy"ikon"...
Azért remélem a BSD-k még fogják egy jó darabig támogatni a 32 bitet is.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Másik dolog: egy jól kalibrált tablet kijelzõje ugyanolyan jól használható, mint egy noti a tapipaddal vagy egérrel. Tény, hogy gépelésre nem igazán alkalmas, mivel max 5 ujjal lehet rajta gépelni, de az olyan programok, amiknél csak szimplán pozicionálni kell (ergo ikon alapúak), azokat csont nélkül lehet rajtuk használni.
Felhasználó: mindig a gép a hibás Rendszergazda: a hibát először ne a gépben keresd.
Kettõ van neki.
Van a Win32/WinNT: ez ugyanúgy mûködik mint eddig, de csak x86(-64) platformon.
Ezen felül van egy a Metro alá, ezt szeretnék elterjeszteni, ez biztosít átjárhatóságot a platformok között. Ez a WinRT, mûködését tekintve a FlashPlayer/Silverlight/Java VM megoldásokhoz hasonlít, ez alá íródott programok nem natív gépi kódban futnak. Ezzel érhetõ el, hogy ugyanaz a program futhasson x86-on és ARM-on is, nem feltétlenül kell külön változatot készíteni belõlük, a futtatás egyedüli kritériuma a WinRT megléte az adott platformon.
#24 :
Attól hogy nem default, továbbra is elérhetõ egy alap Win GUI, ha ezt kívánod majd használni (szerintem sokan 😊 ), akkor azt kell beállítani alapértelmezettnek felületnek...
Akkor semmi gond, kell hozza egy XP gui, es egy ilyen virtualis kornyezettel pont olyan lesz, mint ha Xp-futna. Ha meg nem latom, akkor nem erdekel, mifele benasag fut a haterben.
LZ forever
Nagy céges környezetben eleve nem sok esélye volt, a Win2000 workstation változatai terjedtek el a hálózat miatt. Kisebb helyekre is csak új gépekkel jutott el, célzottan senki se váltott rá, nem lett volna értelme.
Mint operációs rendszer, szerintem teljesen rendben volt, 2003 elején, mielõtt XP-re váltottam, kb. 2 hónapig használtam, jobb volt, mint a 98SE, csak már akkorra elegem lett a DOS alapú rendszerbõl, memóriabõvítés után települt is az XP a gépemre. Nem volt túl erõs gép már, 4 éves jószág volt addigra.
A WinME az nem zsákutca volt, hanem egy átmeneti változat a Win98 (SE) és az NT vonalas XP között. A Win98 és az XP között kevés volt az idõ a terjedésére. Ennyi, nem több.
Az nem zsákutca volt, hanem tervezetten az utolsó DOS/Win9x alapú rendszer, az MS már javában dolgozott a "népnek" szánt olyan NT variánson, ami részben tovább viszi a Win9x vonalat is: ez lett az XP...
Volt néhány nyûge is, ami miatt sokan nem kedvelték, de a kicsi eladott példányszám oka nem ez. Otthoni felhasználóknál a kiadásakor nagyon elterjedt (még csak 1,5 éves) Win98SE és az ME kiadása után egy év múlva érkezõ XP miatt nem tudott elterjedni. Céges vonalon a Win2000 terjedt, olyan körökben is, ahol addig idegenkedtek az NT-tõl (így ott megapadtak az addig jelentõs Win9x beszerzések). Egyszerûen nem volt helye a piacon, nem volt egy rés, amit betömhetett volna, ugyanis rövid idõ alatt túl sok rendszer jött ki.
'95-2001 között, amit önállóan árultak (szervereket nem számolva):
DOS alapon: Win95, Win95 OSR2, Win98, Win98SE, WinME;
NT alapon: NT4.0, Win2000, WinXP.
Akkor 8 rendszer jött 6 év alatt, amit nem lehet az azt követõ 5 év alatt 1 rendszerhez hasonlítani...
Ráadásul Androidra van egy csomó letölthetõ alkalmazás , míg erre esetleg ezután fog készülni .
A magas licenszdíj is a terjedését fogja gátolni , akárcsak a zárt felépitése
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Amúgy én is nagyon szkeptikus vagyok az új felületet illetõen, de adok neki egy esélyt.
Azt nagyon sajnálom, hogy az asztal nézetet így visszaszorították. Szóval erõsen ódzkodom tõle, de lehet, hogy jó lesz. Én még nem láttam élõben, saját gépemen, szal majd akkor dõl el.
És ami talán a kinézetnél is fontosabb, hogy mennyire lesz kompatibilis a régi programokkal. Azon nagyon sok fog állni vagy bukni.
Ha mélyebbre akarunk ásni, az a gond, hogy ez a megoldás olyan kompromisszumon alapul, ami nem kedvez a "desktop-felhasználóknak". Nem csak a Windows szenved ettõl, ugyanígy nehezen emésztettem meg az Ubuntu Unity felületét. Pont azon a területen csökkentette számomra a munka hatékonyságát (desktop), ahol általában szükség lenne rá, mert dolgozni szoktam vele..
Direp.hu
Egyébként mi köze van a 32 bites programoknak és a végüknek egy api-hoz?
Rohadtul semmi. 32 bitnek ettõl tökfüggetlenül bármikor vége lehetett volna... de nem lesz mert még a win8 is kijön 32 biten...
Ja mert a földet túrják vaki koszfészek helyen. De a modern városi embernek mára olyan szinten vált részévé a mobiltelefon, meg a mobilinternet, mintha csak a levegõ lenne... Sajnos.
De azért azt megnénzném, hogy ki képes DOLGOZNI, táblaPC-n (max külsõ billcsivel) vagy okostelefonon. Fájlokat köldözgetni egy dolog, de érdemi munkát végezni egy 2-3-4 colos képernyõn az jelenleg totál SCI-FI!
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
"Sok embernél már most is az okostelefonok és a táblagépek számítanak elsõ számú eszköznek"
És sokszor sok ember meg le se szarja ezeket a mobil eszközöket!
És sokszor sok embernek meg le se szarja ezeket a mobil eszközöket!