2012 eddig legjobb és legrosszabb PC-s játékai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a cikk egy vicc.
Tomalak
Ez az újságírás legalja! Mi ez?
narumon
"Egy apró megjegyzés: Max payne 3, mint idei legjobb, na ne röhögtessetek már. Elsõ 10-ben nincs benne nálam! Hol a Kingdoms of Amalur, Dirt Showdown, a kiváló Risen 2 például?"

Izlés kérdése már megint. Ezeknél mind jobb volt a Max Payne 3 szerintem.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Tippelek egy nagyot: Metacritic.

Viszont, ha ez igaz ez a lista értékelhetetlen, ugyanis MC-re bárki beírhat bármennyi felhasználónévvel, innentõl pedig ha én most felmegyek és szétnullapontozom a Max Payne 3-at, akkor nem az lesz az elsõ. Márpedig Metacritic-en mind a haterek, mind a fan-ok elõszeretettel hirdetik saját igéjüket.

Egy apró megjegyzés: Max payne 3, mint idei legjobb, na ne röhögtessetek már. Elsõ 10-ben nincs benne nálam! Hol a Kingdoms of Amalur, Dirt Showdown, a kiváló Risen 2 például?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

shaddam
Eddig azt hittem pécén csak kiemelkedõ és innovatív játékok vannak.Hmm

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#nevetes1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mivel az tavaly jelent meg így nem is kerülhetne fel...

JethroHUN
Max Payne 3 nem a film kategóriában indult? ...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

oreal
Ha az uj Star Wars mmo (SWOTR)nincs a legroszabb jatekok kozott akkor ez a lista is egy baromsa'g 😊

"a Superbrothers: Sword & Sworcery EP <...> még Android rendszerekre érhetõ el."

+iOS

Szerintem a forrás: www.sg.hu
Tibi, aztán honnan ez a lista? Forrás?

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams