Google I/O: bemutatta új fejlesztéseit a keresőcég
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez biztos? Mert akkor igen hamar szemtengely ferdülése lesz tesztereknek.
Amugy meg scanning, scanning: IT'S OVER 9000!!!
height: 178 cm
weight: ~72 kg
muscle: low
arm: 33 cm
Calculating.... calculating...
Power level is 11"
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Jézus nem létezett, a Biblia hazugság!
Ezzel pusztán egyetlen probléma van: már a haditechnikában is kisült, hogy ez a rendszer igen komoly koordinációs problémákat okoz, mivel gyakorlatilag az emberek igen magas százalékánál van egyfajta szemdominancia. Ez azt jelenti, hogy a két szem nem tud együttmûködni, így nem tudja külön-külön kezelni a beérkezõ különbözõ információkat. Ezt szokták vizsgálni a szemészeten, mikor az ember fejére felteszik az a szép kis színes szemüveget és meg kell mondania, hogy a két vonal (egy zöld és egy kék) merre van egymáshoz képest. Ha pont plussz jelben jönnek össze, akkor az illetõ két szeme tökéletesen képes együttmûködni, de szemészorvos ismerõsöm szerint ez ritka, mint a fehér holló. Pontosan ezért van az, hogy pl. az Apache pilótáit jóval szigorúbban szûrik, mint akár egy vadászgép pilótáit, mivel ha használniuk kell ezt az egyszemes kijelzõt, az gyakran problémákat okoz.
Tehát szép az ötlet meg menõ a kinézet, de olyan szinten életképtelen, hogy az már fájdalmas.
Felhasználó: mindig a gép a hibás Rendszergazda: a hibát először ne a gépben keresd.
És $1500 dollár a Developer verzió, nyilván a végleges Ára még nem tiszta.
Crane: Amúgy az a screen benne pedig Elég fejlett cucc, meg alapjáraton az egész eszköz. És valóban, még nem volt róla videó, hogy mit lát az ember. DE szerintem nem is olyan egyszerû ezt videóba önteni. Csak akkor tudod meg, ha felveszed.
Látom senki se nézte Live-ban a Google I/O Keynote-ot... 😄😄
Armin & Ayu fan
/*WTF?!*/
idiota bugrisok :LOL
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
ha ilyen olcsó én vennék kettõt is 3dbe kamerázni késõbb meg majd lehet hogy lessz projEcttoros térbe lehet vetíteni lapos képet a fénysugarak keresztezésénél így mutogathatom a meztelen fényképeimet
De pl. a szemprojektor mûködését élõben még egy videón se láttam. (Lehet elkerülte a figyelmem, de ha van ilyen videó, akkor linket dobjatok. Köszi!)
Tartok tõle, hogy az évtized hülyítését láthatjuk.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
magam is szemüveget hordok, nem is váltanék sem kontakt-lencsére és mûtetni sem szeretném a szemem.
akkor cseréljem az arcomhoz, ruházatomhoz, egyéniségemhez választott keretet erre? ja hogy nem is fogok tudni hordani ilyet?
mi lesz keleten? ahol többen látás-hibásak mint bárhol máshol? millió vásárlótól esnek el.
na errõl van szó 😊
u dont have to listen anybody else but me
Emancipate yourself from mental slavement!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
csak nehogy aaaaa kezembe keruljon xD
Ezt nem értem. Szóval szerinted ha valaki szemüveges az potenciális Glass ügyfél lesz?
Nothing Ever Changes