10
-
#10 Az ingyen munka miatt asszociáltam. -
TARTYOM #9 Biztosan lehet ezért volt az ember életében mindig is jelen a politika.
Ha minden tudományos / racionális döntés lenne, hidd el több sírás menne mert akkor olyan hogy erkölcs (jó nagy faszság) még ilyen minimálisan sem lenne mint most.
Példa: Kína folyó szabályozgatása. Komplett falukat söpörnek el, mert racionális döntést hoznak. -
bdzsana #8 Ugyan már. Csak azt akarják, hogy ezt hidd. Nem hiszem el, hogy eljutottunk a Holdra, hogy képesek voltunk megépíteni az LHC-t ..... , de hatékony gazdaságot nem tudunk megtervezni. Egyszerűen nem akarunk, mert valakiknek nagyon nagyon jó így. A politikát minimum le lehetne felezni. Már az sokkal hatékonyabb lenne, ha a jelenlegi rendszer annyival változna csak, hogy minden parlamenti döntés mögött egy szakmailag megalapozott hatástanulmány állna. Vagy legalább látnánk hova megy a sok pénz amit befizetünk.
A legnagyobb baj, hogy a politika nem tudományos hanem érzelmi alapú döntéseket hoz a legtöbbször, ezért nem is lehet hatékony. -
TARTYOM #7 És elmondanád hogy politika nélkül hogyan lehet 2 nél több embert irányítani? Elmondom, sehogy. -
echo #6 az a gáz hogy a gyakorlatban a politika egy undorító bürokratikus gépezet. gondolom ebből lesz minden normális embernek előbb utóbb elege. és az marad, aki valami anyagi hasznot tervez lecsapolni a rendszerből. -
nlght #5 A tagokat megfegyelmezik és happy end, ez a cikk is marketing okokból készült.
Ha nálunk kéne megszervezni az egészet már régen szétszopatta volna őket a jelenlegi "elit". A kopogtatócédula gyűjtés az egyik legnagyobb szemétség az új pártoknak, mivel a régiek "kilóra veszik", le van zsírozva minden, már azon is meglepődtem (persze kellemesen), hogy az LMP és a Jobbik be tudott jutni 2010-ben... -
Eleskanyar #4 Szokásos "bezzeg a magyarok" hülyeség... -
Garfield #3 A magyarországi munkavállalók 90%-a a munkaidején kívül, a szabadidejében pártot szervezet?
Tééényleg? -
Cat #2 A probléma lényege az, hogy ő nem munkavállaló, hanem ingyenesen dolgozó önkéntes. -
#1 "Nem bírom tovább. Teljesen kimerültem, fáradt vagyok" Ennyi erővel a magyarországi munkavállalók 90% is lemondhatna.