Madagaszkár 3 - Ilyen egy tömeganimáció
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Attól még lehet szar, hogy a gyerekeknek tetszik.
A lanyom a madagascar-ok megtekintese ota imadja az allatokat.
Ha masra nem is, erre szerintem jo.
Lehet, hogy valaki ilyen szintetikus, panelfej, zsirkocka gyerekeket szeretne, en nem.
Ugyhogy mar emiat is a sorozat 10 bol 8.
Ha masra nem is, erre szerintem jo.
Lehet, hogy valaki ilyen szintetikus, panelfej, zsirkocka gyerekeket szeretne, en nem.
Ugyhogy mar emiat is a sorozat 10 bol 8.
Még az elsõ nagyobb dömpingben érdekesek voltak ezek az animációk (szörny rt., Shrek), de azóta teljes az érdektelenség.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
sose jött be a Madagaszkár nekem..pedig alapjába véve szeretem az ilyen animációs filmeket, még ha a jégkorszak,shrek,toy story óta az összes ugyan azt adja elõ.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
az a probléma h ide nem hiszem h gyerekek irnak be...én 22éves fejemmel (akko még 18) nagyon élveztem mind az 1. mind a 2. részét, a 3.at meg még nincs kivel megnéznem😊 még a jégkorszak 4et várom nagyon, az elsõ 3at is szeretem 😊
Én is azok közé tartozom, akik az elsõ rész után nem nézték meg a 2.-at és a 3.-at sem akarják (hacsaknem dvd-n a családdal).
Már az 1.-nél kiakadtam a tartalmatlan, karaktermentes "történeten", ami számomra csak poénok, dumák gyûjtése volt mindenfajta mondanivaló nélkül (vagy ha van is valami mondanivalója, az egy értelmetlen zagyvaság).
Mégsem tudtam a gyerekeket lebeszélni róla, sõt nem átallottak az 1. részt élvezni is <#vigyor0>#vigyor0>, sõt a 3. -t is meg akarják nézni - moziban! Tiszta pénzkidobás, brrr...<#pardon1>#pardon1>
Már az 1.-nél kiakadtam a tartalmatlan, karaktermentes "történeten", ami számomra csak poénok, dumák gyûjtése volt mindenfajta mondanivaló nélkül (vagy ha van is valami mondanivalója, az egy értelmetlen zagyvaság).
Mégsem tudtam a gyerekeket lebeszélni róla, sõt nem átallottak az 1. részt élvezni is <#vigyor0>#vigyor0>, sõt a 3. -t is meg akarják nézni - moziban! Tiszta pénzkidobás, brrr...<#pardon1>#pardon1>
Nekem is olyan érzésem volt, hogy szemben a klasszikus meséléssel, ahol van egy történet és azt elõadják, itt volt egy csapat grafikus és kész karakterek, akikbõl ki kellett valamilyen álmesével hozni egy filmet.
"ami a szokásos animációs trendeket mutatja be" Tényleg? Erre csak egy ellenérvem van... MINDEN EGYES PIXAR FILM
Nagyon, nagyon gyenge volt. látványos, de elég unalmas. A korábbiak aranyosak voltak legalább
Elkezdtem, de túl sok az utalás - elõbb megnézek még félszáz régi animét, és akkor érteni fogom a kikacsintásokat 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak az ilyen helyeken tûröm meg a popzenét, egyszer megnézem fülig ér a szám, másodszor egy évvel késõbb kell nézni. Szerintem érthetõ a nézõszám is, jók a szereplõk, nálam 4 csillag
inkább nézem tovább az excel sagát...
Én már a 2. részt sem akarództam megnézni... Az elsõ pedig elsõre poén volt, másodjára már szintén félbeszakadt az elsõ pár percben.