13
-
zetortraktor #13 Attól még lehet szar, hogy a gyerekeknek tetszik. -
ugh #12 A lanyom a madagascar-ok megtekintese ota imadja az allatokat.
Ha masra nem is, erre szerintem jo.
Lehet, hogy valaki ilyen szintetikus, panelfej, zsirkocka gyerekeket szeretne, en nem.
Ugyhogy mar emiat is a sorozat 10 bol 8. -
#11 Még az első nagyobb dömpingben érdekesek voltak ezek az animációk (szörny rt., Shrek), de azóta teljes az érdektelenség. -
#10 sose jött be a Madagaszkár nekem..pedig alapjába véve szeretem az ilyen animációs filmeket, még ha a jégkorszak,shrek,toy story óta az összes ugyan azt adja elő. -
meta3 #9 az a probléma h ide nem hiszem h gyerekek irnak be...én 22éves fejemmel (akko még 18) nagyon élveztem mind az 1. mind a 2. részét, a 3.at meg még nincs kivel megnéznem:) még a jégkorszak 4et várom nagyon, az első 3at is szeretem :) -
formax #8 Én is azok közé tartozom, akik az első rész után nem nézték meg a 2.-at és a 3.-at sem akarják (hacsaknem dvd-n a családdal).
Már az 1.-nél kiakadtam a tartalmatlan, karaktermentes "történeten", ami számomra csak poénok, dumák gyűjtése volt mindenfajta mondanivaló nélkül (vagy ha van is valami mondanivalója, az egy értelmetlen zagyvaság).
Mégsem tudtam a gyerekeket lebeszélni róla, sőt nem átallottak az 1. részt élvezni is , sőt a 3. -t is meg akarják nézni - moziban! Tiszta pénzkidobás, brrr... -
M2 #7 Nekem is olyan érzésem volt, hogy szemben a klasszikus meséléssel, ahol van egy történet és azt előadják, itt volt egy csapat grafikus és kész karakterek, akikből ki kellett valamilyen álmesével hozni egy filmet. -
Loverman #6 "ami a szokásos animációs trendeket mutatja be" Tényleg? Erre csak egy ellenérvem van... MINDEN EGYES PIXAR FILM -
bujtorgy #5 Nagyon, nagyon gyenge volt. látványos, de elég unalmas. A korábbiak aranyosak voltak legalább -
#4 Elkezdtem, de túl sok az utalás - előbb megnézek még félszáz régi animét, és akkor érteni fogom a kikacsintásokat :) -
subertus #3 Csak az ilyen helyeken tűröm meg a popzenét, egyszer megnézem fülig ér a szám, másodszor egy évvel később kell nézni. Szerintem érthető a nézőszám is, jók a szereplők, nálam 4 csillag -
torcipepe #2 inkább nézem tovább az excel sagát... -
endrev #1 Én már a 2. részt sem akarództam megnézni... Az első pedig elsőre poén volt, másodjára már szintén félbeszakadt az első pár percben.