11
  • kriszwells
    #11
    :D Ez jó! Szegény Kenny is egyedül ment ki a dzsungelba visszakapcsolni a generátort, miközben az A csapat a meleg szobából figyelte a monitoron keresztül kakót szürcsölgetve a B csapatot, Kennyt :D
  • MutenRoshi
    #10
    A filmben szereplő lények nem igazi dinoszauruszok voltak. A génállomány hiányzó részét más állatokból pótolták a film szerint is. Talán, hogy közéjük került valahogy egy dél-Srí Lanka-i mexikóma béka is és ezért tudtak ekkora vérengzést rendezni.
    Lehet, hogy egy gépkarabély nagy pusztítást tudna végezni, csak nehéz úgy meghúzni a ravaszt, hogy közben a karod 3 méter távolságra van a testedtől és egy Velociraptor rágja. :)
  • kriszwells
    #9
    Meg a raptorok se akkorák voltak, mint a filmben, de nekem nagyon bejöttek. Kedvenc fiktív lényeim az alien-ek mellett a raptorok. :D
  • Bannedusermail
    #8
    A probléma csak az vele, hogy a T-rax nem volt futóbajnok, mert nics az az izőlet vagy csont, ami egy akkora behemótot gyorshajtó száguldását elbírná. Valójában dögevő volt és csak cammogot. Meg nem is T-rex volt, mert annak nem annyi ujja van, mint a filmben volt, hanem egy közeli mongoliai rokona.

    Meg nem golyóállóak. Hiába nagyok ezek a dögök, egy sorozat megfekteti egy gépkarabélyból. A velociraptort meg egy maroklőfegyver egy lövése is leterítené.
    Szóval addig trappoltak volna ezek a városban, amíg az első rendőrrel találkoznak. De mivel ez Amerika, szerintem egy járókelő előbb lőtte volna agyon őket. A 2-es hsz-ben összefoglaltam, hogy mennyire komoly filmek ezek.

    Egy barátosnő akkoriban azt mondta a film után, hogy úristen, ha ezek elszabadulnak, kiirtanák az emberiséget. Én meg mosolyogtam, hogy pár nap, ha ezren is lennének, újra kihalnának.
  • kriszwells
    #7
    Nekem legnagyobb kedvencem az 1. rész, rettentő sokszor láttam, mai napig lenyűgöz. Valójában a 2 és 3. résszel se volt bajom, persze első részt nem hozza, de olyan kevés dinós film van (jó) hogy ezek is jobbak mint a semmi. Várok már egy igazán jó 4ik részt. Aki ismeri a Jurrasic Park - The game, nem túl új játékot, az tudja, hogy az 1. részel egy időben illetve kicsit utána játszódik a sztorija, szerintem az elég jó sztori lenne, és simán lehetne az első rész hangulatát hozni, megint dzsungel ugyanott stb.
  • Zombee
    #6
    Igen, a The Relic-ről van szó. Kicsi korom kedvence volt az első rész, a folytatások is tetszettek, még a 3. résszel sem volt gondom.

    A Rise of the Planet of the Apes a maga nemében egy jó film, a kedvező fogadtatás miatt én is megnéztem, annak ellenére, hogy engem az eredeti sem kötött le soha, bár kétségkívül az első rész tartogatott meglepetéseket. Jó film lett az új, de többször nem hiszem, hogy megnézném, de ez csak a sztori miatt van.
    A kéz amely a bölcsőt ringatja pedig emlékeim szerint remek thriller.
  • Wittgen
    #5
    Az első rész oltári jó lett, akárhányszor meg tudom nézni, a 2. rész is tetszett, a 3. már erős közepes a szememben.

    Viszont az írók jó garancia, mivel a Majmok bolygója újrája is elég jó lett, valamint A kéz... film is, és ha A bestia az a Relic, akkor az is nagyon bejövős.
  • Zombee
    #4
    Nem.
  • Bannedusermail
    #3
    Na és a kéz, ami a bölcsőt ringatja? Az nem valami B-kategóriás DVD kiadás, ahol egy szőke lány bébiszitterként legyilkolná a feleséget, mert úgy gondolja, hogy ő majd jobb mama és feleség lesz?
  • Bannedusermail
    #2
    Hová menjünk moziba?

    Besenyő pistabácsi kultúrális ajánlója következik:

    Mindenkinek meg kell nézni! Jurisics park 4. Jön megint a rontoszaurusz meg a bontószaurusz és eszik a szereplőket. Komolyan mondom, olyan kultúrális voltam, hogy magam alá kultúrálódtam. Ott a szereplő és már nincs keze, mert leette neki a dinokrampusz.
  • Ender Wiggin #1
    A majmok lázadása, mint az egyik legjobb film? melyik áprhuzamos világban?