Warframe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: xFreex, 2018.09.07. 23:55:37
Így van. A játék készítői próbáltak valamilyen módot találni arra, hogy azokat a fegyvereket is használják a játékosok amik amúgy csak úgymond MR kategóriába estek. (Csak azért és addig használták a játékosok amíg a mastery ranghoz megkapták belőle az xp-t)
Minden kinyitott riven konkrétan csak egy fegyverben használható. A riven nevének első tagja elárulja mi az a fegyver. Pl "Tigris Gelipha"
A riven alkalmazható adott fegyver Prime / Syndicate / Prizma / Vandal vagy Wraith variánsánál is ha van neki ilyen.
Ilyet hol ír a játék?
"the weapon used to complete a challenge is entirely irrelevant to the resulting Riven."
A dispsition az hogy egy adott fegyver épp mekkora bónuszt kaphat maximum egy riven-ből.
Én legalábbis így értettem :D
Utoljára szerkesztette: Jabar, 2018.09.06. 18:27:33
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Mr: random
Illetve az hogy hanyas MR kell a használatához az random lesz avagy a jelenlegi rangomhoz fogja igazítani?
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2018.09.06. 14:25:56
1. ügyesség és az ember haja kihullik mire szerencséje is lesz és nem találja el senki.
2. nem talál el ellenfél mert nem látnak. Láthatatlan képességgel bíró frameval kell csinálni. Loki vagy Ivara vagy Ash.
3. Olyan frameval kell csinálni akinek az életét a képessége védi. Rhino 2. képessége teljes mértékben védi az életét amíg annak pontjait le nem lövik róla.
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2018.09.04. 16:24:56
És a tojást csak akkor fogja a kubrow fészek droppolni ha az összes többi feltétel kész van?
@ tutyimutyi warframe.market
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2018.08.27. 01:04:18
Árat nem tudok mondani, nem sokan vesznek szobrot, ha még is akkor a Sorti jutalmas csillárt preferálják, az adja a legtöbb endot.
Avagy mennyi platinát érhet pl az ami ayatan starokkal együtt 2700 endót ér?
Illetve a kereskedést meg lehet valahogy oldani offline is?
+20 fölötti korosztály
ne legyél túl kezdő, de "end game" -es se
(olyan 15-25 közötti enemy -ket öldösöl épp story ban)(olyan 3-5 "mastery rank" között)
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2018.08.20. 20:23:11
https://www.twitch.tv/infrath
[merlinw.org]
Ha írok a supportnak hogy trinity-t kellet volna kapnom akkor megügyezik és kicserélik frost-ot trinity-re vagy a frost mellet még hozzám vágják a trinity-t is? :D
[merlinw.org]
Tudtommal a frost prime-os dolog már lejárt és twitch prime-om sincsen már egy jó ideje.
[merlinw.org]
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Free to play :))
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2018.07.09. 02:14:29
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.07.08. 12:39:48
[merlinw.org]
Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,
Zseniális :)
Tudtok egy jó helyet mutagen farmolásra? Derelict küldetésen kívül.
Klánt keresek. Rank 5-os profil, 30-as Excaliburral tolom. Van esetleg magyar klán, kisebb-nagyobb csoportos tömörülés?
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2017.04.09. 13:27:54
Most kezdtem a játékot nem rég.
A kérdésem lenne, hogyan tudom unlockolni a Jupiter bolygót?
Akinek már előzőleg volt frameje annak nem változott semmi a tutorial végigcsinálása után.
Framekre ne pazarolj platinumot, sokkal egyszerűbb megépíteni őket.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Most kezdtem el játékot és rendeltem HÁROM NAPJA 170 platinumot.
Meddig kell várnom még hogy megkapjam?
Köszi előre is a választ .
Component blueprints drop from Jackal (Fossa, Venus).
A wikit tessék olvasgatni, minden benne van általában amit tudni szeretnél.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Most kezdtem el játszani a játékkal és azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet "hozzájutni" a RHINO nevezetű warframe-hoz? 5-ös szintű vagyok és nem tudom milyen szintet kell elérni,vagy mennyi XP-t kell szerezni hozzá..... Legyen kedves valaki segítsen nekem ebben!
Nagyon köszönöm!
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Egy kis szünet után de ismét játszok a Warframe-el. Szeretnék valami közösségibb játékot nem csak úgy random idegenekkel.
Ha van klán akihez van jelentkezés (nem baj ha vegyes, angol nekem nem gond) akkor szívesen csatlakoznék.
Köszi előre is
Salvage-t, meg nyersanyagokat külön bolygókon tudtok szerezni, a navigációnál ha bolygóra viszed a kurzort, ki is írja az ott eső anyagokat.
Mielőtt fikázza valaki a játékot, pusztán azért, mert megölik, meghal, olvasson egy kis warframe wikit.Van magyar is, bár az már egy ideje nem frissül. De az angol wikit is értelmesen lefordítja a google fordító....
Játékban leveleket megnézheted a communications /inboxban.
Miért unfair dolog, hogy kezdőként semmid nincs? Talán küzdj meg érte, mint mindenki más...