Warframe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A fertőzött kutyához(helminth charger) hogyan tudok színeket szerezni?Marketben meg cetusnál is szoktam látni de csak kubrowokhoz és kavatokhoz.
Nem. Ha pisztoly rivent kaptál, akkor csak az biztos, hogy pisztolyba fog nyilani. Nem sörétesbe, nem melee-be... stb. Valamelyik secondary fegyverbe lesz. Ha kinyitod megtudod. A fegyvert és a polaritást nem tudod változtatni, csak a statokat "cserélheted" kuva felhasználásával.
Utoljára szerkesztette: xFreex, 2018.09.07. 23:55:37

Magyarán akkor a The Pyrus Project-ből esett riven a vele együtt kapott pisztolyhoz fog tartozni.
A riven nyitásakor használt fegyver nem befolyásolja a hogy milyen fegyverbe fogod kapni a rivent. Annyiban van csak megkötve a dolog, hogy melee, pistol, shotgun vagy rifle. Rifle rivenből nem fogsz mást nyitni mint valamilyen rifle kategóriába eső fegyver rivent. A nyitás előtt sem teheted bele pl a Rifle rivent egy pisztolyba, hogy te azzal viszed be küldire, hogy kinyisd.

Így van. A játék készítői próbáltak valamilyen módot találni arra, hogy azokat a fegyvereket is használják a játékosok amik amúgy csak úgymond MR kategóriába estek. (Csak azért és addig használták a játékosok amíg a mastery ranghoz megkapták belőle az xp-t)

Minden kinyitott riven konkrétan csak egy fegyverben használható. A riven nevének első tagja elárulja mi az a fegyver. Pl "Tigris Gelipha"
A riven alkalmazható adott fegyver Prime / Syndicate / Prizma / Vandal vagy Wraith variánsánál is ha van neki ilyen.

Illetve jól látom hogy vannak külön olyan rivenek amik pl pisztolyokra vannak illetve vannak olyanok amik konkrétan egy darab fegyverre jók csak?
Jabar
1 adott riven feladatát nem mindegy hogy melyik fegyverben csinálod meg?
Ilyet hol ír a játék?

"the weapon used to complete a challenge is entirely irrelevant to the resulting Riven."

A dispsition az hogy egy adott fegyver épp mekkora bónuszt kaphat maximum egy riven-ből.
Én legalábbis így értettem :D
Utoljára szerkesztette: Jabar, 2018.09.06. 18:27:33

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Desposition: igen

Mr: random

A riven modokkal kapcsolatban volna még egy olyan kérdésem hogy van ez a Disposition(http://warframe.wikia.com/wiki/Riven_Mods) 1-től 5 pontig, ha a modot egy 5 potos fegyverben oldom fel akkor erősebb bónuszokat kap a mod mintha csak egy 3 pontosban oldottam volna fel?
Illetve az hogy hanyas MR kell a használatához az random lesz avagy a jelenlegi rangomhoz fogja igazítani?
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2018.09.06. 14:25:56
3 lehetőség van.
1. ügyesség és az ember haja kihullik mire szerencséje is lesz és nem találja el senki.
2. nem talál el ellenfél mert nem látnak. Láthatatlan képességgel bíró frameval kell csinálni. Loki vagy Ivara vagy Ash.
3. Olyan frameval kell csinálni akinek az életét a képessége védi. Rhino 2. képessége teljes mértékben védi az életét amíg annak pontjait le nem lövik róla.

Kaptam egy riven modot eventből és olyat kér hogy a plains of eidolonon csináljak meg egy küldetést egyedül hp vesztés nélkül bleeding dragon key-el, de azt mégis hogyan hogyha az első engem érő találattól vérezni kezdek és vesztek életet???
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2018.09.04. 16:24:56
Tojást véletlenszerűen dobják a fészkek. Volt hogy első dobta első pályán, de volt hogy 5x mentem be a pályára alkalmanként 4-6 fészket csaptam szét de semmi. Figyeld a riasztásokat, ott is szokott lenni jutalomként.

Köszi.
És a tojást csak akkor fogja a kubrow fészek droppolni ha az összes többi feltétel kész van?
Akkor lesz teljesen kifejlett ha már egy kis "szőrszál" is lengedezik rajta. A kutya/macska inkubálás során ha ezzel a frameval állsz a konzolnál indításkor, akkor feldobja a cysta belerakását az inkubációba.

A nyakamon növekvő bogyóból mikor és hogyan tudok "fertőzött kutyát" csinálni?
Hydroiddal vagy a prime változatával találkoztál....

Miféle warframe az aminek gondolom az ultija lehetett hogy az egész pályán kinőnek polip csápok és azok is támadják az ellent?
Ez igy nem igaz, az Umbra modok es az exalted weaponok megjelenesevel pont hogy nagyon megnott az ayatan irant a kereslet, allitsd be a filtert a trade chanelen es akkor latni fogod, en mindig latom de nincs szivem eladni oket van vagy 120k endo raktaron es kismillio feltoltott ayatan amit dekoracionak hasznalok.

@ tutyimutyi warframe.market
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2018.08.27. 01:04:18
Mars Maroo's Bazaar. Konkrétan Maroo-t kell keresned, ott áll egy pult előtt és nála beválthatod a szobrokat endo-ért.
Árat nem tudok mondani, nem sokan vesznek szobrot, ha még is akkor a Sorti jutalmas csillárt preferálják, az adja a legtöbb endot.

Az ayatan sculpturékat hol tudom eladni hogy megkapjam az értük járó endót?
Avagy mennyi platinát érhet pl az ami ayatan starokkal együtt 2700 endót ér?
Illetve a kereskedést meg lehet valahogy oldani offline is?
Infrath
sziasztok! játszó pajtikat keresnék discord -al
+20 fölötti korosztály
ne legyél túl kezdő, de "end game" -es se
(olyan 15-25 közötti enemy -ket öldösöl épp story ban)(olyan 3-5 "mastery rank" között)
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2018.08.20. 20:23:11

https://www.twitch.tv/infrath

MerlinW
Frost prime szett 220plat, Trinity szett 65plat így szerintem csak lapulj meg :D

[merlinw.org]

És e mellé még kaptam Soma Prime-ot, Scindo Prime-ot(meele) és egy Vistapa Prime Syandana-t is.

Ha írok a supportnak hogy trinity-t kellet volna kapnom akkor megügyezik és kicserélik frost-ot trinity-re vagy a frost mellet még hozzám vágják a trinity-t is? :D
MerlinW
Az egy bug, Trinity-t kellett volna kapnod, páran Frost-ot kaptak. Mondjuk az fura, hogy 2 hónap alatt nem javították a hibát.

[merlinw.org]

Csupán kiváncsiságból kérdem hogy miért kaptam frost prime-ot plusz primary és melee fegyveről is prime az után hogy egybekötöttem az accomat a twitch-el?
Tudtommal a frost prime-os dolog már lejárt és twitch prime-om sincsen már egy jó ideje.
MerlinW
Recruit chat-en írd be hogy keresel magyar klánt/csapatot, rengetegen vannak.

[merlinw.org]

Üdv ha játszik ezzel még valaki flashpointer néven ujra ráfüggtem pár év kihagyás után...szivesebben kockulnék társaságban

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

MerlinW
"Ninjas play free" :)

[merlinw.org]

Na ez hidegrazos volt, par honapja kicsit meguntam a jatekot kb 800 ora utan es csak forumrol kovetem mi tortenik, aztan jott a Sacrifice es most ez hat oriasi. A Fortuna zeneje nem megy ki a fejembol, hihetetlenul eltalaltak, a Railjack az tul szep hogy igaz legyen es a New War attol meg most is borzongok, hat hajra igy kell ezt csinalni.

Free to play :))
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2018.07.09. 02:14:29
MerlinW
Két új nagy kieg és jön a sacrifice folytatása is.

//www.youtube.com/embed/6zQetzqPs_Y
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.07.08. 12:39:48

[merlinw.org]

Detto, pár hete mi is megint elővettük...."Farm ahol élünk" :D
Én is előszedtem jó pár év után, nos annyi minden van,hogy csak úgy kapkodom a fejem,de szerencsére van segítség :D Egyelőre nem bántam meg,hogy visszatértem :)

Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,

Maxtreme
Nagyon durva hogy milyen szinten fejlődik ez a játék... Elég nagy a kísértés hogy újra előszedjem :)

//www.youtube.com/embed/l31P9EkWAvM

//www.youtube.com/embed/CuKYFVoK73A

Zseniális :)

Sok elvileg, bar a jatekban jo ha 1el talalkoztam.Altalaban haverokkal jatszom 3-4 fo, pont eleg akarmire, farm stb ,egyedul rohadt unalmas es nehez mivel a jatek egy coop bazisra epult. Od-n kivul alertet szoktam tolni. De szerintem derelict ha sietsz, ha nem akk alert.
Szuna
Sziasztok! Nem keresek klánt, csak érdeklődök, hogy hány Magyar játékos játszik a játékkal még?

Tudtok egy jó helyet mutagen farmolásra? Derelict küldetésen kívül.
Sziasztok!
Klánt keresek. Rank 5-os profil, 30-as Excaliburral tolom. Van esetleg magyar klán, kisebb-nagyobb csoportos tömörülés?
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2017.04.09. 13:27:54
Újra kedvet kaptam a játékhoz, mondom játszunk kicsit. Újra aktiváltam az accountomat de a játék nem enged be a weboldal meg azóta nem elérhető. Ilyentájt szokott maintenance lenni?
Sziasztok!
Most kezdtem a játékot nem rég.
A kérdésem lenne, hogyan tudom unlockolni a Jupiter bolygót?
Ahogy látom kicsit lanyhult a téma, pedig a játékban folyamatosan vannak változások. Kíváncsi vagyok hány magyar klán alakult meg illetve még kiket ismertek?
Ó, te atya úr isten! Jó 1 éve nem játszottam vele most feltettem megint és... JAAAJ. Annyi változás van azt se tudom mi merre hol, mi a jó fegyver jó frame stb... Nagyon fel kell zárkózni :D
Végigcsináltad a tutorialt. :)
Akinek már előzőleg volt frameje annak nem változott semmi a tutorial végigcsinálása után.
Framekre ne pazarolj platinumot, sokkal egyszerűbb megépíteni őket.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Metalmilitiakid
Nemtom, hogy miként működik a játék, de annó már toltam vele és így volt egy Lvl 13 as Loki-n. Viszont most újra felraktam és teljes újrakezdést dobott nekem belépés után, gondoltam ez jó is és kezdtem egy Mag ot, mert az volt a 3 ban ami tetszett. Erre mire tutorail után felkelek a hajómon már a Loki volt ott és Arsenalban sem sehol nem lelem a Mag-et csak megvenni tudnám 175 Plat ért. Ilyenkor mivan ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

joceruza
Kb. 20 mp-n belül megkaptam mindíg.

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Sziasztok.
Most kezdtem el játékot és rendeltem HÁROM NAPJA 170 platinumot.
Meddig kell várnom még hogy megkapjam?
Köszi előre is a választ .
link
Component blueprints drop from Jackal (Fossa, Venus).

A wikit tessék olvasgatni, minden benne van általában amit tudni szeretnél.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

joceruza
Helló mindenkinek!
Most kezdtem el játszani a játékkal és azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet "hozzájutni" a RHINO nevezetű warframe-hoz? 5-ös szintű vagyok és nem tudom milyen szintet kell elérni,vagy mennyi XP-t kell szerezni hozzá..... Legyen kedves valaki segítsen nekem ebben!
Nagyon köszönöm!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Sziasztok.
Egy kis szünet után de ismét játszok a Warframe-el. Szeretnék valami közösségibb játékot nem csak úgy random idegenekkel.
Ha van klán akihez van jelentkezés (nem baj ha vegyes, angol nekem nem gond) akkor szívesen csatlakoznék.
Köszi előre is

Sziasztok. Van pvp lehetőség benne, saját klánon belül is,azon kívül is.
Salvage-t, meg nyersanyagokat külön bolygókon tudtok szerezni, a navigációnál ha bolygóra viszed a kurzort, ki is írja az ott eső anyagokat.
Mielőtt fikázza valaki a játékot, pusztán azért, mert megölik, meghal, olvasson egy kis warframe wikit.Van magyar is, bár az már egy ideje nem frissül. De az angol wikit is értelmesen lefordítja a google fordító....
Játékban leveleket megnézheted a communications /inboxban.
Miért unfair dolog, hogy kezdőként semmid nincs? Talán küzdj meg érte, mint mindenki más...
Elég sokan, csak az itteni fórum igen kihalt. Prohardveren van élet, de most én is pihentetem a játékot egy ideig most.

Játszik valaki ezzel a játékkal még? Milyen névvel? Én nemrég kezdtem, de nagyon bejön eddig.

Jethro nem hiszem el. Elég sok játék SG fórumánál jelen vagy de Te MINDET fikáztad. Az összes unfair sz*r szerinted, mi bajod van? 40 éves kocajátékos vagy, és nem tudsz játszani? Neked mindig azzal van bajod amivel másnak nincs. Kegyetlen. War Thundert is mindent fikázol...