10
-
tomboy013 #10 Hát nem tudom, nekem speciel sokkal szebbnek hat az Amoled, tudom hogy nem élethűek a színek mert túl kontrasztosak, de épp ezért ad annyira gyönyörű képet =)
Jah amúgy épp ma néztem meg a Galaxy S3-at. Szeretem a nagy kijelzőt de az már undorítóan nagy Így a Zenith ki is esik nálam. A 4.3-as kijelző a tökéletes méret szerintem. =) -
#9 Épp azt nézem én is... ott a One X-em... windows-zal :)
Seqouyah: Sony Xperia S nem olyan nagy. De ha nincs olyan kicsi kezed, adj egy esélyt egy 4,7-esnek... elképesztő élmény filmet nézni rajta.
tomboy013: kinek hogy. SpuerLCD2-IPS vs Amoled vitát szerintem ne kezdjük el. Amolednek szép a feketéje és kicsit kevesebbet eszik. De az IPS-nek élethűbbek a színei, gyönyörő a fehér színe és tökéletes belátási szöge van. Az is valami azért :D -
Landro #8 a wp8-ban nem lesz fekete csík -
gosub #7 én is azt néztem, hogy hiányzik a csempék jobb oldala utáni széles kihasználatlan fekete csík. -
Gabesz84 #6 azé az illusztrációnak berakott androidos telefonok és a rájuk fotosoppolt wp8 kezdőképernyő nem kicsit gázak... -
tomboy013 #5 Az Accord jöhetne. De azért kár hogy a HTC-kbe nem raknak Amoled kijelzőt. -
Sequoyah #4 És a WP8-at az Appstoreban teszik fel rá, vagy nekem kell?:) -
#3 Mert "igénytelen" méretbe nem raknak "prémium" alkatrészeket, mármint az a 4 colos az már kezdő méretnek számít manapság. olyanba nem dukál a jó hw. -
Papichulo #2 Ha a pletykaknak hinni lehet, akkor az iPhone5 ilyesmi lesz ;) -
Sequoyah #1 Itt is leírom, én kissebb, 4 colos telót szeretnék, de közép/felső kategóriás hardverrel. Olyan mirét nincs?