21
-
Rotcsa #21 Honnan veszed, h bejön a "40 kilos csajszi 50 embert lever"- kategória?
Semmi baj sincs azokkal az eltúlzásokkal. Ha annyi került volna ebbe a filmbe is, mint ami azokban volt, akkor még egy jó film is lehetett volna. pl: Predator, Terminator, Két tűz között, Emlékmás, Tökéletes katona, stb... Ezekben a filmekben gyklag fel sem tűnik, h el van túlozva, csak miután már mondjuk láttad a filmet 2-3x, de A feláldozhatók csak direkten kiemelt eltúlzásokból áll.
Nem,nem jön be. Nem is nagyon ézek mai akciüfilmeket. De párat azért említenék, ami jó:Elrabolva, Eredet, A törvénytisztelő polgár, Lopott idő Mátrix, Felejtés bére,stb...
-
Rotcsa #20 Igazad van és ezért nem is fogom megnézni. Ahogy a transformers 4-et sem, mert az meg egy látványorgia, tele méghülyébb poénokkal, mint ez! Amolyan amerikai-taxi kategóriába illő "helyzetkomikumokkal", amit én inkább csak az amcsi néphülyítésnek hívok. Beadják, hogy az olyan helyzet a vicces, ahol golyók repkednek minden felé, de a hős annyira tökös, hogy h képes kiosztani másokat ilyen poénokkal pl: "Ember ha kilyukasztanak golyókkal, este nem fogsz bebaszni." Na ezektl mászok már a falra!
-
Rotcsa #19 Kezdjük ott, hogy nem paródia. Ha az lett volna, akkor ezzel a műfajbesorolással ment volna. De nem, ez akciófilmként lett meghirdetve. Ha akciófilmért veszem a jegyet,akkor meg nem paródiát akarok látni, ennyi.
Semmi bajom nem lett volna egy buta akciófilmmel, de ez valami nevetségesen nem az! Sok pénzt látak abban, hogy összejönnek majd a legnagyobb akciósztárok és a nézők elé toltak egy eltúlzott komédiát. Ennyi.
-
Rotcsa #18 Én is szeretem látni, de ezek már nagyon nagy túlzásokba estek, nem voltak ennyire eltúlozva a régi akciófilmek!
-
Rotcsa #17 Röhejesen szar volt mind a kettő :D
-
Rotcsa #16 Nem most csodálkozok rá. Moziban láttam (sajnos) és már akkor is tudtam. Legszívesebben vissza kértem volna a jegy árát!
-
Rotcsa #15 Éltem abban a korban, amikor ezeket a filmeket nyomták és ezért sajnálom, h ezzel az akciónak nevezett komédiával degradálják le az egészet!
-
Rotcsa #14 Úgy látom, neked tök mindegy, mit írok, ha nem néztem volna meg, akkor az lett volna a bajod, hogy látatlanul kritizálok valamit!
Komolytalan így az egész, hagylak is magadnak...
-
Jawarider #13 Mondjon bárki bármit, ilyen castingos film többet úgysem lesz már. Másrészt pedig volt a régi akció filmeknek egy hangulata (pl. no CGI ). Inkább beülök egy régi hangulatú kick ass filmre mint valamelyik tranyó-ra. -
sandor8206 #12 "...A 80-90-es években az eltúlzott akciójelenetek velejárói voltak a műfajnak,.." csak halkan kérdezem meg, hogy ha azok eltúlzottak voltak akkor a mai akciófilmek mik? Nézed a mostaniakat? gondolom bejön a 40 kilós csajszi lever 50 embert, meg full CG baromságok (robbanások, autók, stb. egy se valódi már), imádod gondolom a kötélen rángatott pörgőrúgásokat
ezekhez képest a régi akciófilmek maguk voltak a realitás talajai -
#11 Nem neked készült a 2. rész, ez van - várd meg a Transformers 4-et... az tuti jó lesz... -
Yagami #10 "Komolyan mondom, ezek akkor arra mentek, h ezeket a régi kliséket minél inkább elővegyék és még jobban kinahgsúlyozzák, eltúlozzák!"
Akkor úgy tűnik csak sikerült felfognod, miért alkották meg ezt a filmet. Többet nem is szabad várni tőle, pont annyira agyatlan mint azokban az időkben, amikor ők "sztárok" voltak (vagy mik). Paródia (!) film, akárcsak az Asylum-termékek, persze "picit" máshogy. További szép napot, és ne értetlenkedj, inkább nyisd nagyobbra a szemed! -
torreadorz #9 Jól látod a film pont arról szól amit te hibának vélsz...
És mi pont azért nézzük meg, mert szeretjük látni ahogy egy kétajtós szekrény felemel egy gépágyút és szétlő vele egy házat. Sokkal inkább mint azt nézni hogy egy taknyos 50 kilós hülyegyerek halálosan félelmetes vámpirt játszik. -
#8 Buda-Pest? Egyik legjobb poén volt benne :) Végre nem valami ezerszer előtt poén.
Feka a nagy puskával? Nagy arc, kár lett volna kihagyni azt a jelenetet :) -
#7 "Komolyan mondom, ezek akkor arra mentek, h ezeket a régi kliséket minél inkább elővegyék és még jobban kinahgsúlyozzák, eltúlozzák"
Igen, pontosan erre mentek, te meg most naivan rácsodálkozol. Jó reggelt! -
tomboy013 #6 Jó látni a régi " akciósztárokat" egy filmben. Nem értem miért kell még erről is ilyet írni, hogy: "Mi a fenének kell ezt a fost egyáltalán megcsinálni?". El van túlozva és? Attól van egy olyan hangulata a filmnek ami manapság nem soknak van. De olyanoknak ezt nem is kell megnézni akik nem éltek abban a korban amikor ezek a színészek fénykorukat élték. Nem volt egy kiemelkedő film az első rész ezt aláírom, de mint írtam feelingje azért van. Ennek meg még több lesz. Én például Van Damme-ot meg Chuck Norrist nevetségesnek tartom már, de itt baromi kíváncsi leszek mit hoznak össze. -
FoodLFG #5 jaja, de pont ez a gyökérség a lényeg benne.
De igazából tökmindegy, hogy ez egy jó film-e vagy sem, mert sztállóne és a kislányai faszkalapok, ezért egyébként sem érdemelnek pénzt. Arcoskodnak itt a kalózok felé... Majd meglátjuk, hogy ki szopat kit... 山(^.^)山
Úgyhogy max letöltjük. -
zetortraktor #4 Ezért írom, hogy még világgá is kiáltod, hogy be lettél palizva. A te dolgod, de most kábé elmesélted, hogy jött egy csúnya néger ember, te térdre ereszkedtél előtte és kinyitottad a szádat. Utána meg csodálkozol, hogy nem neked volt jó. -
Rotcsa #3 "Megnézted? Akkor meg miért sírsz?"
Elolvastad egyáltalán amit írtam, vagy már itt leragadtál?! (jeleneteket is írtam) Akkor meg ne pofázz...! :)
-
zetortraktor #2 "Mi a fenének kell ezt a fost egyáltalán megcsinálni?"
Megnézted? Akkor meg miért sírsz? -
Rotcsa #1 Mi a fenének kell ezt a fost egyáltalán megcsinálni?
Ha paródia-műfajbesorolással menne a moziban, annak is gyenge lenne, de így, hogy komolyan gondolják, röhej az egész! A 80-90-es években az eltúlzott akciójelenetek velejárói voltak a műfajnak, mert úgy gondolták, ettől sokkal látványosabb és jobb lesz a film, de ebben direkt arra játszanak, hogy legyen tele orbitális baromságokkal! Pl Hamarabb vágja bele a kést a fikóba Statham, minthogy Stallone lelőné fegyverrel. Ja,ehhez még annyit, hogy ha megfigyeltétek, Stallone úgy ló ki egész sorozatokat, h közben fel sem húzza és nem is táraz, vagy legalábbis nem mutatják :D röhej....
Meg a kibaszott szar poénok, amik már Stallone Tango & Chas c. filmjében is voltak. (ami am egy jó film) pl: Amikor szopatják, hogy olyan mint Rambo, erre Ő "Rambo egy buzi". A feláldozhatókban : " Testvérek vagyunk,Buda és Pest." Vagy valami ilyen faszság! Rendesen fájt! A sok barom meg: "Húúú, ez a film nagyon odabasz!" Meg a nagy nigger, aki egy akkora ágyúval lő, amit még a terminátor sem bírna felemelni... pff.. és csak durrogtat vele, azt se nézi hova lő, szánalom!
Komolyan mondom, ezek akkor arra mentek, h ezeket a régi kliséket minél inkább elővegyék és még jobban kinahgsúlyozzák, eltúlozzák!