Szekeres Viktor

Mégsem kell több, mint egy hónapot várnunk a The Expendables 2-re

Sok premierhalasztásról lehet hallani manapság, éppen ezért kiemelkedően jó hír, hogy a The Expendables - A feláldozhatók második részének premierjét előre hozták itthon.

Amerikában augusztus 17-én mutatják be Sylvester Stallone és kompániájának legújabb akciózúzását, a The Expendables - A feláldozhatók 2-t (The Expendables 2). A hazai premier, mint arról már többször is beszámoltunk, az eredeti tervek szerint szeptember 20-án lett volna. Nemrég azonban kiderült, hogy az itthon a ProVideo által forgalmazott filmre mégsem kell ilyen "sokat" várnunk, hanem mindössze 13 napot, hiszen már augusztus 30-án bekerül a folytatásfilm a multiplexekbe.

A film szerencsére mentes lesz minden modern flikflakktól, nem lesz megtekinthető sem 3D-ben és várhatóan IMAX-moziban sem, s ahogy azt idén a nagy és közönségsikerre jogosan számot tartó filmektől már megszokhattuk, szinkronizálva kerül bemutatásra. Az eredeti hangok rajongói a papírforma szerint kapnak egy feliratos kópiát a Bulgáriában forgatott akciófilmről, melyet ahogy azt már megszokhattuk, valószínűleg a budapesti MOM Park mozijában lehet megtekinteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rotcsa #21
    Honnan veszed, h bejön a "40 kilos csajszi 50 embert lever"- kategória?
    Semmi baj sincs azokkal az eltúlzásokkal. Ha annyi került volna ebbe a filmbe is, mint ami azokban volt, akkor még egy jó film is lehetett volna. pl: Predator, Terminator, Két tűz között, Emlékmás, Tökéletes katona, stb... Ezekben a filmekben gyklag fel sem tűnik, h el van túlozva, csak miután már mondjuk láttad a filmet 2-3x, de A feláldozhatók csak direkten kiemelt eltúlzásokból áll.
    Nem,nem jön be. Nem is nagyon ézek mai akciüfilmeket. De párat azért említenék, ami jó:Elrabolva, Eredet, A törvénytisztelő polgár, Lopott idő Mátrix, Felejtés bére,stb...




  • Rotcsa #20
    Igazad van és ezért nem is fogom megnézni. Ahogy a transformers 4-et sem, mert az meg egy látványorgia, tele méghülyébb poénokkal, mint ez! Amolyan amerikai-taxi kategóriába illő "helyzetkomikumokkal", amit én inkább csak az amcsi néphülyítésnek hívok. Beadják, hogy az olyan helyzet a vicces, ahol golyók repkednek minden felé, de a hős annyira tökös, hogy h képes kiosztani másokat ilyen poénokkal pl: "Ember ha kilyukasztanak golyókkal, este nem fogsz bebaszni." Na ezektl mászok már a falra!
  • Rotcsa #19
    Kezdjük ott, hogy nem paródia. Ha az lett volna, akkor ezzel a műfajbesorolással ment volna. De nem, ez akciófilmként lett meghirdetve. Ha akciófilmért veszem a jegyet,akkor meg nem paródiát akarok látni, ennyi.
    Semmi bajom nem lett volna egy buta akciófilmmel, de ez valami nevetségesen nem az! Sok pénzt látak abban, hogy összejönnek majd a legnagyobb akciósztárok és a nézők elé toltak egy eltúlzott komédiát. Ennyi.
  • Rotcsa #18
    Én is szeretem látni, de ezek már nagyon nagy túlzásokba estek, nem voltak ennyire eltúlozva a régi akciófilmek!
  • Rotcsa #17
    Röhejesen szar volt mind a kettő :D
  • Rotcsa #16
    Nem most csodálkozok rá. Moziban láttam (sajnos) és már akkor is tudtam. Legszívesebben vissza kértem volna a jegy árát!
  • Rotcsa #15
    Éltem abban a korban, amikor ezeket a filmeket nyomták és ezért sajnálom, h ezzel az akciónak nevezett komédiával degradálják le  az egészet!
  • Rotcsa #14
    Úgy látom, neked tök mindegy, mit írok, ha nem néztem volna meg, akkor az lett volna  a bajod, hogy látatlanul kritizálok valamit!
    Komolytalan így az egész, hagylak is magadnak...
  • Jawarider #13
    Mondjon bárki bármit, ilyen castingos film többet úgysem lesz már. Másrészt pedig volt a régi akció filmeknek egy hangulata (pl. no CGI ). Inkább beülök egy régi hangulatú kick ass filmre mint valamelyik tranyó-ra.
  • sandor8206 #12
    "...A 80-90-es években az eltúlzott akciójelenetek velejárói voltak a műfajnak,.." csak halkan kérdezem meg, hogy ha azok eltúlzottak voltak akkor a mai akciófilmek mik? Nézed a mostaniakat? gondolom bejön a 40 kilós csajszi lever 50 embert, meg full CG baromságok (robbanások, autók, stb. egy se valódi már), imádod gondolom a kötélen rángatott pörgőrúgásokat
    ezekhez képest a régi akciófilmek maguk voltak a realitás talajai