4521
banner1.png

F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek

Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver! Vagolap_3.png
  • Maximus4
    Megnéztem,tegnap 23 ma eddig 9 ember regisztrált ide az SG-re.Nála lesz a hiba és félek,ott az életkorral is problémák lehetnek,de lehet,hogy tévedek:)
  • darki81
    ja látom, csak ha valaki nem sg-t akar, hanem valami mást, pl: P e s t i S
    :D

Remélem a jövőben majd itt is lehet konföderációt kötni, mint anno a Grepolisban, na akkor lehetnénk szövetségben!

amúgy ez mi? és miért csak az én nevemnél van? lehet majd ide külön képet betenni vagy vmi ilyesmi? kép
  • Butterbean47
    Én igazán türelmes ember vagyok, de ez a Dark Conqer fazon kezd az idegeimre menni. Ugye ő csatlakozni szeretne a céhünkbe de nem tud regisztrálni az SG-re ezért regisztráltam helyette de nem kapott semmi üzenetet az e-mail címére. Csináltam egy másik felhasználót is hogy lássam mi a probléma, nekem semmi gond nem volt a regisztrációval. Felajánlottam neki hogy használja azt az accountot, leírtam neki a felhasználónevet és a jelszót, de még mindig nem tud bejelentkezni. Szerintetek csak trollkodik vagy én vagyok a hülye és én értek félre valamit?
  • Maximus4
    De már van SG céh,nem csatlakozol?:)
  • j0nNyKa
    öhm, van SG céh
  • darki81
    Üdv!

Jó lett a topik, még jó hogy nem hoztam létre a múltkor, mert az nem lett volna ilyen szép, csak esetleg majdnem! :)
    Grat a dizájnhoz! :)

Más: Ha valaki szeretne klánt, az megtalál a játékban darki néven!

Üdv. :)
  • Maximus4
    Ezen besz@rok!:D
    Feladat,építsek egy fűrésztelepet.Mivel összeszedtem annyi festéket ami elég lesz majd a vaskorba,megépítem a fűrészest erre jön a következő feladat,termeljek 3 dinnyét és 3 káposztát,de ugye azt csak a gyümölcsösbe lehet,hát köszike.Annyi emberem nincs,hogy azt is letegyem:D
  • Maximus4
    Akkor megvilágosodtam,köszi srácok:)
  • j0nNyKa
    így igaz
  • Maximus4
    Tehát akinél nincs virágos terület,mint nálam,annak az 5 festék helyett 1 van csak írva?

• j0nNyKa
    nekem működött, legalábbis a legkisebb, 4 órás termelésre, faanyaggal (1 helyett 5 jött)
  • random001
    Na végre valaki. Tömör és érthető :D
  • Maximus4
    Nos.Nem kaptam többet egy darabbal sem.8 órára volt berakva és normál mennyiséget adott,10-et.Nem értem:(
  • SzirmosSzisza
    Ha van olyan területed akkor 4 óra alatt 5-öt termel, ha nincs akkor 1-et.
  • random001
    Hát mert én teljesen el voltam tévedve :D De most már felvilágosultam :D
  • Maximus4
    Ezt kérdeztem legelőször,de azt mondtad nem:P
    11 perc múlva kiderül mennyi festéket kapok.
  • random001
    Akkor ezek szerint a fejlesztette jelen esetben azt jelenti, hogy mivel van virágos területed, így neked fejlesztett a festőműhely mivel te akkor 1 helyett 5 terméket kapsz. Én valahogy így értelemezem.
  • Maximus4
    Persze,hogy működik,ezért nem értem az egészet.De időközben eszembe jutott valami.

Az nem lehet,hogy az elfoglalt területeken,ahogy a saját városod környezetében is vannak sziklák,esetleg virágok,vagy szőlő?
    Bár ezt a fejlesztette sort nem értem.
  • random001
    Na most már én is belekavarodtam... Ezek szerint rakhatok le fűrésztelepet, mert kifejlesztettem. De honnan rakok bele faanyagot ha nincs olyan területem elfoglalva... Ezek szerint anélkül is működik? Ha igen akkor stornó minden amit írtam mert én nagyon el voltam tévedve... De nem kicsit.
  • random001
    Nem. A virágból kapsz majd festéket. Mint ahogyan majd a szőlőből kapsz majd bort. Tehát ilyen tartományok kellenek.
  • tűzoltópk
    nekem vasam van elfoglalva és a vasöntöde termelése 5x lett.
  • Maximus4
    Aha,ezt találtam,de akkor sem értem:P

"Ha teljesen meghódítasz egy provinciát, jutalmat kapsz! Ezt jelzik a provinciák területein lévő szimbólumok is:

Ha terméket (pl. szőlő, fa, kristály lásd kép) látsz, akkor az azt jelenti, hogy az Árucikkek termelése 5x-ösére nő. Vagyis ha borból szőlőt szeretnél csinálni, akkor 1 bornyi Árucikk helyett 5 bornyi árucikket kapsz! És ez igaz minden árucikkre, amelyiket meghódítottad a térképen!"

Az én esetemben a festőtelepen 1 festékből kapnék 5 virágot.Ez eddig ok.De hol a bánatba csinálok virágot vagy éppen szőlőt?Vagy azok is a műhelybe vannak csak eddig nem figyeltem?A piacon se szőlő se virág nincs
  • random001
    Szerintem ez úgy van ha van virágod tudsz festőműhelyt üzemeltetni. Semmi pluszt nem ad csak ezt.
    Én hiába építenék festőműhelyt ha nincs olyan terültem ami virágot adna. Tehát igen is kirakhatod ébenért cserébe, mert van akinek meg virágos területe nincs. Nekem csak kövem és márványom van...

Vagy nem?
  • Maximus4
    Na ez a másik ami nem világos.Nekem van egy ilyen elfoglalt területem:

Na most ez nem úgy van ha megépítem a festőműhelyt akkor többet termel amikor beszedem?Mert termelés alatt a normál mennyiséget írja ki.
  • tűzoltópk
    ében az igen keresett a piacon. A napokban valaki felrakott egy megszerzett ébenerdő képet ide a fórumra. Annak terem bővebben.
  • Maximus4
    Ez már nekem is szembe jutott,DE.Ha magam akarnám előállítani az kb. 60 forge pontba kerülne.Piacon meg olyan ajánlatok vannak érte,amik nekem beláthatatlan messzeségben vannak.Amit most fel tudnék rakni a piacra,az festőanyag,de ki az a marha,aki ezért ad mészkövet és ébent?
  • tűzoltópk
    ja bocsánat tényleg így van. mert én most a 35 vasat kelett kipörgetnem és azt egy nap alatt majdnem visszatermelem. Van vasmezőm elfoglalva tehát 4 óránként ad 5 vasat.
  • SzirmosSzisza
    Elején nagyon para területet venni, mivel sok fajta nyersanyag kell, amit kereskedés nélkül para összehozni :/
  • tűzoltópk
    vagy próbáld megvenni a területet. Én az előbb megvettem egy mezőt mert 2 csata után nem akartam kétes és nehéz küzdelembe belemenni vagy sikerül vagy nem harcba. 2 csatát megnyertem de az egységeim sérültek és nem éreztem hogy egy még erősebb haddal elbírnék.
  • Maximus4
    Én az íjászoktól várok sokat,de még kell legalább 1 nap mire átlépek a vaskorba.
  • random001
    Katonára a légiós kap +3 támadó bónuszt.
    Ostromgépre semmi nem kap bónuszt, oda talán lovas íjászt kellene beáldozni. 2 lovas 5 légiós én ezzel próbálnám. Hozzáteszem elméletben, mivel gyakorlatban nem tartok ott, hogy alá tudnám támasztani, a működését.

• Maximus4
    Persze,igazad van,bocsi,ha félreértetted a reakcióm,de bármivel próbálkoztam eddig,csődöt mondott.Ma már 5x mentem nekik,de semmi eredmény,pedig azt hittem jól taktikázom:(
  • tűzoltópk
    próbáltam neked segíteni. egyébbként pár napja belinkeltem ezt a harci egységekkel kapcsolatos linket. Nagyoktól sosem szégyen tanulni!
  • Maximus4
    LOL:P
  • j0nNyKa
    bannerben a katonás táblázatban ott van :)
    2 óra minden vaskoros egység
  • Maximus4
    Jut eszembe,neked van már íjászod.Az mennyi idő alatt készül el,szintén 1 óra / ember?
  • Maximus4
    Ezt jól bemásoltad a hivatalos fórumról:D
    Én is olvastam.
  • tűzoltópk
    A lándzsás csak 3 katapult lövés után hal meg, míg a harcos, parittyás és lovas 2 után veszett oda.
    A sok katapult tényleg veszélyes 1db ot két bronzkori lovas elintéz persze az életükért cserébe.
    De van amikor 2db van az már vészes mert helyböl leszedi a távolsági egységeket.
    Én támadónak 2ló 3parattya és 3bronzkori harcost használnék
  • Maximus4
    2 lovassal is próbálkoztam:(
  • SzirmosSzisza
    Én azt szoktam, hogy maradok leghátul és akkor általában 1-2 katonát ki tudok szedni úgy, hogy nem is harcolnak. Mondjuk ostromgép range eléggé nagy az igaz, de egy lovast lehet megéri ráküldeni.