4521
F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek
Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver!
-
#641 Ez a következő és egyben utolsó feladat a tartományba:)
-
random001 #640 Köszi. Én is gratulálok Neked. Na ugye, hogy ugye? Te meg mit össze görcsöltél itt rajta fél délután :D
Most már aztán vigyázzon mindenki mert birkanyájjal vonulok! :D -
#639 Nagy grat!
#635: köszi! -
#638 Megjegyzed a nevét, F5, kikeresed és ott lesz. -
W B #637 Mért nem lehet mindig fosztogatni? (nem a pvp tornyon keresztül támadok) -
random001 #636 Na én is ledaráltam egy 2 ostrom gépest. :)
-
#635 ha csak 2 ellenség van, akkor csak a 2-ik körben lépek előre és lenyilazom. Ha csak lovasok jönnek, akkor is maradok,. Ha több mint 4 katona van ellenem akkor előremegyek, és mindég azt lövöm aki elér, és amelyik ép következik. Ha távlövők is vannak akkor biztosan lesz veszteség.
Múltkor legyőztem 8 nehézlovast 8 íjásszal, és maradt 3 íjászom és egy fél :D
Ezekkel lehet taktikázni nagyon, még a lovasíjásznál is jobbak, mert 1 kockával messzebbre lőnek, viszont fele annyi utat tudnak megtenni. -
#634 Kérdeznék.Az hülyeség úgy indítani távolságiakkal,hogy az első körben meg sem mozdulok? -
Ha olyan a pálya, akkor veszteség 0
Ha pl. 8 légiós, vagy 8 nehéz páncélos, akkor is a veszteség 0
Ezekkel az íjászokkal nagyon lehet taktikázni, kedvenc egységem :) -
#632 Most látom,megkaptam a HG. jogot.
Köszönöm mindenkinek aki támogatott -
#631 na csak meglett :D -
#630 :P
-
tűzoltópk #629 kár hogy nem lehet aranyért eladni árut. Aranyból nem győzöm magamat eltartani és mindenhez abból kell a több. -
#628 Persze,csak az a gond,hogy van benne 2 ostromgép:)
Na,nem nyavajgok tovább,hamarosan megpróbálom,aztán beszámolok:) -
tűzoltópk #627 szerintem hagyd őket kicsit közelebb jönni. de csak annyira hogy lépsz egyet és ő beér a hatósugaradba, na ott aztán leparittyázod őket sorra. Persze elméletben könnyebb mondani mint a gyakorlatba megcsinálni. Ezért jó volt délelőtt a jól védekező légióst azt előretoltam és aki melléért azt ijjász hátulról lenyilazta. -
#626 Én készülök nagyon a 8 parittyás harcra,csak nincs ötletem a kezdéshez:) -
tűzoltópk #625 Most építem a 3-ik ijjász kiképzőmet. -
#624 Én is az voltam:P
-
#623 én a pvp-ben első vagyok, köszönhetően az íjászaimnak :D
8 íjász az mindent visz :D
kb 5-6-7 nap alatt 140.000 harci pont :D -
#622 simaliba -
tűzoltópk #621 szerintetek ugyanezt ijjászokkal megcsinálni amit parittyással menő lenne? ahogy látom az MM buta mert egyesével küldi a harcosait a vágóhídra csak le kell vadászi őket. -
#620 Azt a betyár!Igaz ajánlották már ezt itt a topikban,de nem tulajdonítottam neki jelentőséget.Úgy is 2 parittyás épületem van,ma még kipróbálom,hátha összejön,köszi a tippet! -
#619 ha széthúzom őket rendesen, akkor 1 parittyásom mindig csak 1 pofont kap, és a sérültekkel egyszerűen hátrébb húzódok, amik a max életesek előrenyomulnak lelőni az ostromgépeket
így elméletben (és eddig gyakorlatban is) nincs veszteség, csak egy csomó fél életre lesérült parittyás -
#618 10 medálért kapsz 1 területfejlesztést.
Ostromgép ellen nem gyenge a 8 parittyás? -
#617 francokat, támadni 8 parittyással szoktam :)
szerintem változtatni a taktikán csak akkor fogok, amikor a parittyások helyett íjászokat gyártok majd..
kérdésedre a válasz: igen
btw megnéztem, első vagyok a PVP toronyban lévő listán, és azt látom, hogy medálokat fogok nyerni, ha ezt meg is tartom
na de: mire jó ez a medál? -
És támadáshoz is ezeket használod?
Csak akkor lépek következő korba,ha ott már kiváltottam legalább 1 fejlesztést? -
#615 Erre több megoldás is van.
1. Át lesz téve sajátba és beteszek valami scriptet,ami az illetékteleneket kidobálja azonnal:)
2.Csinálok majd egy ingyenes fórumot az SG-n belül és oda csak azok jöhetnek akiket meghívok és ott megbeszélhetnénk a taktikát nyugodtan:) -
random001 #614 Amúgy az lesz a baj ezzel a topical, ha esetleg bevezetik a későbbiekben hogy a céhek egymást támadhatják, akkor a taktikai megbeszélés miatt nem lenne majd szerencsés ha "idegenek" azaz nem céh tagok is olvasnák a fórumot.
Na de ez a jövő zenéje, ne agyaljunk még rajta. -
#613 Tudom, de ez esetben kivételt kellett tennem mert szeretném ha már be tudna lépni és végre leszállna rólam. -
#612 Azt tudom,hogy a regisztráció után 24 óráig nem lehet hozzászólni,max. privátot tud küldeni.
Köszönöm a bizalmat srácok,még várok egy kicsit hátha lesz jelentkező a posztra:) -
random001 #611 Ejjj... Nem illik privát beszélgetést berakni nyilvános fórumra -
W B #610 Felőlem is lehet ő. SÖRT A NÉPNEK! -
#609 upsz rosszul linkeltem, bocsi. -
#608 Mindenesetre itt van a beszélgetésünk:
http://noob.hu/2012/06/28/message1.JPG
http://noob.hu/2012/06/28/message2.JPG
http://noob.hu/2012/06/28/message3.JPG
http://noob.hu/2012/06/28/message4.JPG -
random001 #607 1 szavazat Maxira. -
#606 Egyetértek. -
#605 mivel kell topic lakó beleegyezős hozzászólás: ez az. maximus4 for prezident! -
#604 Viszont ha már a topiknál tartunk!
Szerintem nem ártana házigazdát választani.
Én szívesen elvállalnám de ha mást is érdekel az jelentkezzen.
Úgyhogy megkérem a tisztelet topiklakókat,szavazzanak/jelentkezzenek.Rendezzük le gyorsan:) -
#603 közben feltornásztam magam a körzetemben első helyre, el is kezdtek támadni gőzerővel
4 parittyás - 4 lándzsás igenjól tartja a frontot :) -
#602 Aki az SG céhbe van,annak a neve mellé ki van rakva a koronás kép.Aki meg nincs benne,annak alapból ezt a képet teszi be.