4521
banner1.png

F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek

Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver! Vagolap_3.png
  • Maximus4
    Ez a következő és egyben utolsó feladat a tartományba:)

• random001
    Köszi. Én is gratulálok Neked. Na ugye, hogy ugye? Te meg mit össze görcsöltél itt rajta fél délután :D

Most már aztán vigyázzon mindenki mert birkanyájjal vonulok! :D
  • Maximus4
    Nagy grat!

#635: köszi!
  • SzirmosSzisza
    Megjegyzed a nevét, F5, kikeresed és ott lesz.
  • W B
    Mért nem lehet mindig fosztogatni? (nem a pvp tornyon keresztül támadok)
  • random001
    Na én is ledaráltam egy 2 ostrom gépest. :)

• darki81
    ha csak 2 ellenség van, akkor csak a 2-ik körben lépek előre és lenyilazom. Ha csak lovasok jönnek, akkor is maradok,. Ha több mint 4 katona van ellenem akkor előremegyek, és mindég azt lövöm aki elér, és amelyik ép következik. Ha távlövők is vannak akkor biztosan lesz veszteség.

Múltkor legyőztem 8 nehézlovast 8 íjásszal, és maradt 3 íjászom és egy fél :D
    Ezekkel lehet taktikázni nagyon, még a lovasíjásznál is jobbak, mert 1 kockával messzebbre lőnek, viszont fele annyi utat tudnak megtenni.
  • Maximus4
    Kérdeznék.Az hülyeség úgy indítani távolságiakkal,hogy az első körben meg sem mozdulok?
  • darki81

Ha olyan a pálya, akkor veszteség 0
    Ha pl. 8 légiós, vagy 8 nehéz páncélos, akkor is a veszteség 0

Ezekkel az íjászokkal nagyon lehet taktikázni, kedvenc egységem :)
  • Maximus4
    Most látom,megkaptam a HG. jogot.

Köszönöm mindenkinek aki támogatott
  • j0nNyKa
    na csak meglett :D
  • Maximus4
    :P

• tűzoltópk
    kár hogy nem lehet aranyért eladni árut. Aranyból nem győzöm magamat eltartani és mindenhez abból kell a több.
  • Maximus4
    Persze,csak az a gond,hogy van benne 2 ostromgép:)
    Na,nem nyavajgok tovább,hamarosan megpróbálom,aztán beszámolok:)
  • tűzoltópk
    szerintem hagyd őket kicsit közelebb jönni. de csak annyira hogy lépsz egyet és ő beér a hatósugaradba, na ott aztán leparittyázod őket sorra. Persze elméletben könnyebb mondani mint a gyakorlatba megcsinálni. Ezért jó volt délelőtt a jól védekező légióst azt előretoltam és aki melléért azt ijjász hátulról lenyilazta.
  • Maximus4
    Én készülök nagyon a 8 parittyás harcra,csak nincs ötletem a kezdéshez:)
  • tűzoltópk
    Most építem a 3-ik ijjász kiképzőmet.
  • Maximus4
    Én is az voltam:P

• darki81
    én a pvp-ben első vagyok, köszönhetően az íjászaimnak :D
    8 íjász az mindent visz :D
    kb 5-6-7 nap alatt 140.000 harci pont :D
  • Maximus4
    simaliba
  • tűzoltópk
    szerintetek ugyanezt ijjászokkal megcsinálni amit parittyással menő lenne? ahogy látom az MM buta mert egyesével küldi a harcosait a vágóhídra csak le kell vadászi őket.
  • Maximus4
    Azt a betyár!Igaz ajánlották már ezt itt a topikban,de nem tulajdonítottam neki jelentőséget.Úgy is 2 parittyás épületem van,ma még kipróbálom,hátha összejön,köszi a tippet!
  • j0nNyKa
    ha széthúzom őket rendesen, akkor 1 parittyásom mindig csak 1 pofont kap, és a sérültekkel egyszerűen hátrébb húzódok, amik a max életesek előrenyomulnak lelőni az ostromgépeket
    így elméletben (és eddig gyakorlatban is) nincs veszteség, csak egy csomó fél életre lesérült parittyás
  • Maximus4
    10 medálért kapsz 1 területfejlesztést.
    Ostromgép ellen nem gyenge a 8 parittyás?
  • j0nNyKa
    francokat, támadni 8 parittyással szoktam :)
    szerintem változtatni a taktikán csak akkor fogok, amikor a parittyások helyett íjászokat gyártok majd..

kérdésedre a válasz: igen

btw megnéztem, első vagyok a PVP toronyban lévő listán, és azt látom, hogy medálokat fogok nyerni, ha ezt meg is tartom
    na de: mire jó ez a medál?
  • Maximus4

És támadáshoz is ezeket használod?

Csak akkor lépek következő korba,ha ott már kiváltottam legalább 1 fejlesztést?
  • Maximus4
    Erre több megoldás is van.
    1. Át lesz téve sajátba és beteszek valami scriptet,ami az illetékteleneket kidobálja azonnal:)
    2.Csinálok majd egy ingyenes fórumot az SG-n belül és oda csak azok jöhetnek akiket meghívok és ott megbeszélhetnénk a taktikát nyugodtan:)
  • random001
    Amúgy az lesz a baj ezzel a topical, ha esetleg bevezetik a későbbiekben hogy a céhek egymást támadhatják, akkor a taktikai megbeszélés miatt nem lenne majd szerencsés ha "idegenek" azaz nem céh tagok is olvasnák a fórumot.

Na de ez a jövő zenéje, ne agyaljunk még rajta.
  • Butterbean47
    Tudom, de ez esetben kivételt kellett tennem mert szeretném ha már be tudna lépni és végre leszállna rólam.
  • Maximus4
    Azt tudom,hogy a regisztráció után 24 óráig nem lehet hozzászólni,max. privátot tud küldeni.

Köszönöm a bizalmat srácok,még várok egy kicsit hátha lesz jelentkező a posztra:)
  • random001
    Ejjj... Nem illik privát beszélgetést berakni nyilvános fórumra
  • W B
    Felőlem is lehet ő. SÖRT A NÉPNEK!
  • Butterbean47
    upsz rosszul linkeltem, bocsi.
  • Butterbean47
    Mindenesetre itt van a beszélgetésünk:

http://noob.hu/2012/06/28/message1.JPG

http://noob.hu/2012/06/28/message2.JPG

http://noob.hu/2012/06/28/message3.JPG

http://noob.hu/2012/06/28/message4.JPG
  • random001
    1 szavazat Maxira.
  • Butterbean47
    Egyetértek.
  • j0nNyKa
    mivel kell topic lakó beleegyezős hozzászólás: ez az. maximus4 for prezident!
  • Maximus4
    Viszont ha már a topiknál tartunk!

Szerintem nem ártana házigazdát választani.
    Én szívesen elvállalnám de ha mást is érdekel az jelentkezzen.

Úgyhogy megkérem a tisztelet topiklakókat,szavazzanak/jelentkezzenek.Rendezzük le gyorsan:)
  • j0nNyKa
    közben feltornásztam magam a körzetemben első helyre, el is kezdtek támadni gőzerővel
    4 parittyás - 4 lándzsás igenjól tartja a frontot :)
  • Maximus4
    Aki az SG céhbe van,annak a neve mellé ki van rakva a koronás kép.Aki meg nincs benne,annak alapból ezt a képet teszi be.