4521
banner1.png

F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek

Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver! Vagolap_3.png
  • darki81

Ezek a hajlítóképek... átlőnek a pályán :D
    (csak azok sebeztek)
  • W B
    Lyuly, akiket tegnap nem tudtam kifosztani azokat ma reggel ki tudom :p Höhö, gyün ám az értékes árúcikk.
  • SzirmosSzisza
    Jó türelmes vagy, én inkább lenyomom auton és vesztek 2 embert, mint végigparancsolom a katonáim :)
  • darki81
    #670 szerény véleményem szerint, gyémántot ilyen összegért csak a hülyék vesznek és a gazdagok, döntsd el melyik vagy! :D (NE sértődj meg, csak kicsit sokallom a gyémánt árát, ha kevesebb lenne lehet én is vennék majd egy keveset, de szerintem és sokak szerint is rohadt sokba kerül)
    Amúgy nekem csak arra kellene, hogy 1 gombnyomással begyűjtsem a cuccot, semmi másra!

#671 ti a 45 mi a 20-ik vagyunk, ha átjönnétek hozzánk akkor mi lennénk a 2-ik ! :)
    Adnánk vezetői jogokat, satöbbi :) hmm? :)

#676 Én mindenkit megtámadok akit lehet, hogy megnyerjem a bajnokságot!
    Ha nincs védője az 260 pont, kb ezt megszorzom 40-el, és már egész jól hangzik a végösszeg!
    Íjászaimnak ebben az esetben a veszteség 0! :) (ha 8 embert viszel akkor kapod a legtöbb pontot)
    Viszont akinek be van téve 8 bármilyen ember azokkal is harcolok, az több pontot ad, viszont azt vettem észre hogy ha nagy a veszteségem akkor kevesebb pontot ad jóval, mint amikor túléli a csatát az összes katonám.
    A területért ahol vannak nehézlovasok - páncélos gyalogság - hajlítógép :) és lovas íjász, ott már akár 3000 pontot is ad egy csatáért, csak azt nagyon ki kell ügyeskedni mert azok már a jövő katonái! :)
    Vasárnap 13:16-kor lesz 20 medálom, és tudok terjeszkedni, szóval aki komolyan veszi a tornát és nyerni akar az mindenkivel harcol, még a klántársaival is, csak ő rájuk nem nyom fosztogatást és így semmi veszteségük nincs! :)

• Maximus4
    Ez meg fog változni a frissítéssel.

"- minden hétfőn 03:00-kor a szomszédok átrendezése megtörténik amennyiben az lehetséges/szükséges
    - ha az 1. szomszédságban 23, a másodikban 20 a harmadikban 33 aktív játékos van és az átlag pontszámuk nem tér el 40%-nál jobban akkor ők egy szomszédságba kerülnek
    - az algoritmus úgy működik, hogy a körülbelül azonos átlag pontszámmal rendelkező 80 aktív játékost rakja egymás mellé
    - A 0.10.0 verzióban találtak egy hibát a pontszámítással kapcsolatban, nem megfelelően számolja a csatákért kapott pontokat. Ezt a 0.10.1 verzióban javítják, a pontok újra lesznek számolva, emiatt előfordulhat hogy változik a toplista."
  • tűzoltópk
    a szomszédaim nem változtak mindíg ezek voltak melettem. Csak azt vettem észre hogy a nagyon sok csatát menők gyakorlatilag a sokkal gyengébbek ellen szedik össze a győzelmeket.
  • Martinez01
    Ugyanazok a szomszédok szerintem ^^.
  • random001
    Akkor akiket kicsinek neveztél azokat az előző korban levő szomszédaid teszik ki? Vagy hogy van ez? Ma kb. átlépek a vaskorba és akkor új szomszédokat kapok? Nem nagyon vágom :D
  • tűzoltópk
    Megvették az éjszaka az összes anyagomat amit felraktam a piacra. Érdekes mert nem ír üzit hogy ki vette meg mikor meg ilyesmi csak egyszerűen eltünik a felrakott áru és az amit kértem helyette megjelenik nálam. Más játékoknál mindíg írta ki mikor vette meg stb. Két körre előre nézem a fejlesztést mi fog kelleni majd és már ahoz képest teszek fel árut hogy mire odaérek a fejlesztés képernyőn, akkorra meg legyen az amire szükségem lesz.
    Most átmentem a másik PVP területre a kicsik közzé érdekes hogy két helyen folyik a bajnokság. Csatáztam is a kicsik közt hát ez nem igazán ferr dolog tudom de onnan könnyű a győzelmeket bezsebelni. Már látom aki száz csatákkal szerepel a listán nyilván a kicsiket aprítja úgy persze könnyű. De viszont kevéske pont jár két harcos elleni győzelmekért.
  • LoSA
    Egymás között kereskedni hogyan lehet?
  • LoSA
    Most nézem, hogy már 26-an vagyunk az SG céhben! :) Kemény!
  • BuriP
    Hülye vagyok? O.o
  • darki81
    3000 forint :D
    A hülyének is megéri XD
  • Maximus4
    Kösz a tippet!

Ami nekem egy csöppet nevetségesnek tűnik,a korai középkorba a többemeletes ház kifejlesztése 600 gyémántba kerül:D

• darki81
    jó lenne ha bárkivel lehetne kereskedni, naponta 30 rezet termelek, és holnap építek egy aranybányát :)
    (amúgy figyeljetek majd mit fejlesztetek ki, van olyan ház amit 600 gyémánt kifejleszteni, és ha nem figyelsz pakolod bele a pontokat, továbbá van még pár dolog amiből nem vezet tovább nyíl, és lehet arra bányára vagy akármire nincs is szükség.)
  • Maximus4
  • Martinez01
    Átléptem a vaskorszakba
  • SzirmosSzisza
    Én is így vagyok, hogy olyan nyersik kellenének amikhez nem tudok hozzájutni :/ Ezért várom már a fejlesztést :)
  • random001
    Én olyan féle játékot mint a travián nem akarok. Azt eredményes igazi kockáknak való volt. Remélem ez nem olyan lesz....
  • Maximus4
    Szerintem céhek közti harc lesz.
  • random001
    "A céhek segítségével barátaiddal ingyenesen tudsz kereskedni, és együtt harcolhattok, játszhattok!"

Ez az együtt harcolhattok ugyan mit takarhat?
  • Maximus4
    Biztos,hogy nem látjuk egymást,mert csak a szomszédaiddal vagy együtt egy piacon.Ezért mondtam,hogy várom a frissítést.
  • random001
    van forge pontod? Akkor rakj ki 15-öt festéket és cserélünk. Elméletbe neked is és nekem is 1 pont lesz szóval azt sem bánom ha 30-at pakolsz ki. Annyim van összesen.

Viszont kérdés az látjuk-e egymást a piacon. Én amit kiraktam azt sem látom az eladó cuccok között. De nézd meg Te látsz-e? 5 márványt ajánlok 5 fáért. Azt keresd ki. Ha nem látod akkor bukta a biznisz :D
  • Maximus4
    A vaskor egyik első fejlesztéséhez kell 15 kő:(
  • random001
    Én próba képpen tegnap este 5 márványt raktam ki 5 fáért de a kutyának sem kell.

Kellene az 5 kő valami feloldására vagy csak gyűjtögetni akarod későbbre?
  • Maximus4
    Jó lenne már a frissítés,hogy lehessen ingyen cserélgetni céhen belül.
  • random001
    1 starégiai pontba kerül a vevőnek :( pedig kövem van.
  • Maximus4
    Szerintetek 5 festéket 5 kőért érdemes felrakni a piacra?
  • Probatbicol
    Értem, köszi.
  • SzirmosSzisza
    Ha nem viszel magaddal Vaskorszakos katonát, akkor majd oda számolja a pontokat, ha viszel legalább 1-et, akkor meg a vaskorszak toronyba.
  • Probatbicol
    Ha 'belépek' a vaskorszakba, akkor a bronzkor pvp tornyában nem játszhatok többé?
  • Maximus4
    Holnap tudok csak harcolni már,de köszi a tippet neked is:)
  • darki81
    8 parittyás is jó, kb annyi a különbség hogy kicsit kisebb a hatótáv, de ugyan úgy leszedi 2 lövéssel
  • Maximus4
    Nem muszáj ez az egységes kép,bármit betehetek,de nem hiszem,hogy a kettő működne együtt.
  • random001
    #627 tökéletes megfogalmazás erre a taktikára. Ezek lovas íjászok vagy sima? Képről elképzelésem nincs.

Ötelet: Nem lehetne itt fórumon berakni a játékban levő avatarokat, de úgy hogy az SG E logó is megmaradjon?
  • Maximus4
    Avass be,mert ma már úgysem lesz meg a 8 parittyásom:)
  • random001
    Ezt is a szokásos módszerrel próbálnám elsőre.
  • Maximus4
    Én még csak a bronzkorban vagyok,szóval max. parittyásom van még:)
  • darki81
    Tipp: 8 íjász az leveri a 4 lándzsást vagy mit, utána a következő hullámban a 2 íjászt és az 1 légióst :)
  • darki81
    az én nevem is után kiírjátok a játékosnevem és a klánom itt a topikban? :)
    P e s t i S: darki

Köszi :)