4521
F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek
Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver!
-
tűzoltópk #721 Csak tippelni tudok..mondjuk 8 óra. A 15 perces termelés még 15-et ha nem szedem le meg is romlik. 8 órást órákig ott felejtettem és mégsem romlott meg. Tippem az hogy a duplája annak amire állítottad. -
random001 #720 Kicsit húzós csata volt. :) De van új tartomány, és átléptem vaskorba is yeee :D
-
#719 Örülök,hogy átléptem a vaskorba,mert beragadt a hadsereg irányítása gomb. Eltűnt egy rakat katonám:( -
#718 Valaki tudja már,hogy egy 8 órás le nem szedett nyersanyag mennyi idő alatt romlik meg? -
#717 volt egy olyan küldetés hogy adjak ha jól emlékszem olyan 4000 alapanyagot mert éheznek, hát én adtam :) és azt mondta a végén hogy biztos vagyok hogy majd megtérül a jó cselekedetem :)
hát most visszajött és ezt kaptam :D (szóval megtérült, megérte :))
-
#716 -
#715 A rendelkezésre álló lakosság 1:P De ezt megoldom,mert a lovasat lebontom és lesz emberem.
Viszont ha kicserélném a összes kunyhót,az 6600 nyersanyagba fájna,és az baromi sok:( -
random001 #714 Na a kunyhók helyére simán ki férnek. És jól adják az aranyat is. -
#713 Én gyűjtögetek mint az állat,de hiába van most elfogadható mennyiségű nyersem,ha le akarok tenni egy pár csréptetős házat elég rendesen megcsappan.Már föl kellene számolnom a kunyhóimat is:( -
random001 #712 Én is vettem, de mondjuk én direktbe :D Na nem sokat. Mivel még most is csak 850 gold lenne 1 pont. -
random001 #711 Jaj! Amúgy gratulálok, látod azt elfelejtettük... :) -
#710 Fúú én az elején vettem párat, mert azt hittem csak úgy lehet hozzájutni :D -
#709 Az lehet,de én egy pár dologra most jöttem csak rá (ciki vagy sem) és későn kezdtem el gyűjtögetni.A másik meg én ilyenekkel ráérősen játszom,nem sietek sehova,és nem vettem eddig egy forge pontot sem.Nem nagyon érdekel az esetleges szint,meg hogy ki-ki előtt van,nem hajt a tatár:) -
random001 #708 2 óra múlva én is el fogom -
#707 Pedig te előbb kezdted :p
Én azon parázom, hogy honnan lesz borom az íjászokhoz :/ -
#706 Végre elértem a vaskort én is:) -
random001 #705 Ja én csak olvastam a sok idiótát :D leírták az első két helyes megfejtés, erre irkálják még mindig a gyémántot akár 20.nak is :D -
#704 Facebookosnak már vége. -
random001 #703 "Kedves Játékosok!
Mivel elértük a 35.000 regisztrált játékost ezért két játékkal is kedveskedünk nektek a következő pár órában amikkel 100-100 gyémántot lehet nyerni!
Az első játék itt a facebook oldalon zajlik majd a másik pedig a fórumon!" -
#702 És ha megtámadnak?Ne hagyj megérve semmit,szedd le időbe,ennyi.Még katonát sem vesztesz. -
W B #701 Sikerült 40 fát fosztanom.... most örüljek, vagy a megtorlástól rettegjek? Ma már a védelmemen feltancsírozódott egy támadás... -
W B #700 Lándzsásokat töröltem :p azt vissza képeztem őket.
Ámmeg, mikor épületet kell bontani... akkor elég ha utat bontasz, azt is elfogadja. -
#699 én is ott tartok, csak sajnálnám törölni az íjászokat.
lehet lerakok 1 lándzsás hulladékot, és utána törlöm :D -
#698 Ez a 8 parittyás tényleg nem rossz.Megint volt 2 mumus ostromgép,de egész jól kijöttem belőle:) Az utolsó területen viszont 3 darab lesz:)
-
W B #697 Most 3 épületet kell törölnöm 1000 alapanyagért... most pont úgy is átépítem a lakóházakat. Pont kapóra jön :p -
#696 Mázlista:) -
W B #695 600 aranyért meg 5 vasat adott.
Most az a feldatt hogy töröljek 3 egységet (katonát) cserébe 1000 aranyat ad. :p -
W B #694 A bolondtól most kaptam 20 db ékszert.
Annyi volt a feladat, hogy derítsek fel egy provinciát, ami már rég megtörtént, így automatikusan meg volt a feladat. -
#693 Te is jól nyomod,gratula!:) -
tűzoltópk #692 Tudom de hat csik és már egy órája vártam rá.
Megszereztem egy új tartományt és adott egy 3x3 kocka terjeszkedést.
Ellen 4 légiós 2 ijjász 1 katona
Én 2 légiós 3 ijjász 3 katona. Egész minimális a veszteség.
-
#691 Szerintem az a csíkokra vonatkozik,tehát ha például kettő hiányzik,az már 12 perc. -
tűzoltópk #690 Azt írja ki hogy 6 perc a gyógyulási idő én lassúnak találom ahogyan a sérültek gyógyulnak. Már gy órája befejeztem a harcot még mindíg nem gyógyultak fel teljesen. -
#689 Most egyelőre nincs anyagi gondom,de gondolom a későbbieket figyelembe véve,aranyból sosem elég:) -
tűzoltópk #688 Cseréptetős házak nagyon jók lesznek sok az arany belőlük. Főleg ha tamagocsizni tudsz sokat. 18 arany 15 percenként mindíg kihúznak az anyagi gondból. Elértem a lovas íjjászt bár nagyon nem vártam és nem akarok építeni sem. Inkább az utánna lévő érdekel a zsoldos. 13 támadás és detto ugyanannyit védekezik. -
#687 Majd el felejtettem.Van egy új felfedezhető terület.Ha elindulok felfedezni és csak utána fogom esetleg megkapni feladatként,akkor automatikusan bezsebelhetem a jutalmat,vagy azt már bukom? -
#686 Tudom,és be is dobáltam már összesen 16 forge pontot,ahhoz kell még 9,de tényleg nagyon várom a kereskedést céhen belül:) -
#685 Cseréptetős házakhoz, pl csak nyersanyag kell :) -
#684 Ez de szar,nem tudok átlépni a vaskorba,mert még mindíg kell 13 darab kő és persze köves területem az nincs,se boros:( A piacon sem tudok venni....kell az a frissítés,de rögtön! :D -
#683 -
#682 Végre vaskor! XD