4521
banner1.png

F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek

Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver! Vagolap_3.png
  • Maximus4
    Ez mind szép és jó,de ahogy már írtam,lép egyet az ostromgép,máris lövi az embereimet:)
    Nem baj,valamit kitalálok,hiszen erről szól a játék:)
  • SzirmosSzisza
    Elején én max annyit mozgok, hogy a parittyások minimálisan fedve legyenek, utána szobrozok és várom, hogy ő támadjon.
  • random001
    Én szoktam mozdulni az elsőben, szétdobálom őket két oldalra persze hátul maradva. A későbbiekben pedig mindig hátrálok annyit hogy ha lehet 5 kockára legyek tőlük. Meg persze sérülteket mindig hátra dugom. :)
  • darki81
    én is próbálgattam hogy lehetne megúszni, de sehogy :D
    fokozatosan kell haladni, és sorba leölni őket és kész..
    vagy lovasokkal talán...
    vagy hajítókkal :D
  • Maximus4
    Én általában úgy szoktam,hogy kezdésnél nem mozdulok,a 2. körben indulok csak el.De ahogy lép egyet az ostromgép,máris lövi az embereimet.Megpróbálok a 2 szélen surranó pályán közelebb kerülni hozzájuk,de akkor meg már ott vannak a katonák:P
  • darki81
    miért? így ennek aztán sok értelme van...
    ki az a hülye aki kifizet 1 egyszeri gombnyomásért 10 gyémántot? :D
    az meg hogy nézne ki a nap végére ha valaki 5 percenként kattint? :D (ha ott ül egész nap akkor 1200 gyémánt :D 5000 forint/ nap XD
    szerintem nem létezik olyan ember aki ezért fizet
  • random001
    A sérülteket hátra szoktad küldeni? Vagy kamikaze :D
  • Maximus4
    8 parittyással:)
  • BuriP
    Egyszeri kifezetéssel mi lenne nekik az üzlet betakarításkor? A gyémánteladásból tartják fent a játékot Vagy ha mégis egyszer kellene fizetni ért akkor szerinted mennyibe kerülne mikor egyetlen épületért, vagy fejlesztés azonnali befejezéséért több százat kérnek el. 100000? hiszen örökre lemondanának a további bevételről, így pedig ha valaki komolyan játszik újra és újra befizeti a kis gyémántját és vesz megint.
  • random001
    Jaaaj. :( Mivel próbálkozol ellenük?
  • Maximus4
    Én is itt tartok,szó nélkül ledarál a 3 ostromgép:D
  • darki81
    Beírtam nekik a Javaslatok, ötletek topikba:

Hello!
    Nekem több ötletem is lenne a játékkal kapcsolatban:

Paic:
    Sokkal jobb lenne ez a játék, ha nem csak a szomszédainkra terjedne ki a piac, hanem az egész világra! Továbbá lehetne egy privát piac fül is, amit csak 1 bizonyos játékos fogadhatna el, hogy ne vigye el más.
    Vagy az is jó lenne ha csak úgy lehetne küldözgetni akárkinek akármit!

Harc:
    Szerintem(szerintünk) sokkal jobb lenne úgy a játék, ha csak a bajnokságokra vihetnéd a 8 legjobb embered, de a csatákra fosztogatásokra akármennyit lehetne vinni, és akármennyivel lehetne védeni! Ezt úgy kell elképzelni mint a Heroes című játék sorozatban! (nézzetek utána ha gondoljátok, úgy elég durván jó lenne a játék)! Csak ezzel az a baj hogy ez már nagyon megváltoztatná az egészet, szóval valószínűleg ez nem kivitelezhető!

Elrendezés:
    Ha át szeretném rendezni a városomat, akkor az elrendezés idejéig a saját területemen kívülre tudnám ideiglenesen rakni, tehát nem kellene tilitolizni csak félrehúzni pár épületet, és utána betenni az új helyére! (persze ha félreteszem addig nem működne)

Céh:
    Céhekkel lehetne konföderációt kötni! (bár nem tudom hogy annak lenne e értelme)
    Céhek kihívhatnának más céheket párbajra!
    Lehetne területet foglalni a céhnek! (vagy a klánban szétosztható anyagok lennének, vagy fejenként begyűjthetnének a tagok anyagokat.)

Begyűjtés:
    Egyszeri kifizetéssel örökre maradjon meg az a funkció, hogy egy gombnyomással betakarítsuk az anyagot.

Védelem:
    Vannak ezek az utak, na oda az utolsó lehetne egy kőfal, ami a védő egységeknek plusz1-2 életpontot hozzáadna. (a kőfalat a területen kífülre lehetne tenni, és alacsony lenne hogy ne zavarjon!)

Na akkor egyenlőre most csak ennyi jutott az eszembe, remélem adtam jó ötleteket! :)
    üdv. darki

link
  • BuriP
    Azért emelhettek volna a közösségi ház napi bevételén hogy a vaskori többet adjon mint a bronzkori nem csak 500-at.
  • random001
    Azon agyaltam mivel a pvp rendszer pontjait átszámolják, így még akinek van lehetősége próbáljon meg medált szerezni a + területért. Lehet a későbbiekben a terület foglalás pontjai nem fognak beleszámolódni, ( ez adja a sok pontot ) a szomszédok meg elég gyéren adják.
  • toysoldier
    nem csak simán megérdemlem :D
  • Maximus4
    Csókos:D
  • toysoldier
    tegnap sikerült átlépnem a vaskorszakba meg elfoglalni hymir-t
    most meg két küldetés egymás után adott 25 gyémántot a következő meg 20 ékszert :D
  • SzirmosSzisza
    Azért van, mert valamelyik boldogság épületed nem csatlakozik
  • random001
    Tippelni mis is tudtunk. :D Az gáz ha egy admin vagy moderátor nem válaszol erre a kérdésre...

#742 F5
  • BoneDragon
    Ez de szar... Városházát arrébb raktam erre adott -500 boldogságot, ehhee...
  • darki81
    itt megkérdeztem, eddig 1 tipp jött hogy egyszeri :)
  • Maximus4
    Aztán pedig számolj be róla:P
  • random001
    Javaslom kérdezd meg hivatalos fórumon. Mert amúgy tényleg jó lenne tudni.
  • darki81
    érdekes árak vannak mert ez meg egy egyszeri alkalom, legalább is én úgy értelmezem és 700 gyémánt? :D
    ha örökre szólna még talán, de még úgy is durva...
  • Maximus4
    Szerintem ahhoz túl olcsó a 10 gyémánt.
  • darki81
    hát szerintem is, bár lehet még utána járok valahol, mert hát elég jó lenne ha csak 1-et kellene kattintani mert ahogy a kép is mutatja van sok ház meg mindenféle kattintanivaló cucc
  • Maximus4
    Ne vegyél rá mérget,de szerintem ez egyszeri alkalomra vonatkozik.
  • darki81
    lenne egy fontos kérdés:
    EZÉRT ha kifizetem a 10 gyémántot az örökre megmarad ez az 1 kattintásos dolog, vagy csak egyszeri? Félek hogy egyszeri, mert a másik ikonnál 700 gyémánt az aktuális termelés megduplázása, és az valami brutáldrága megfizethetetlen ...
  • Maximus4
    Na.Vettem a piacon 2 márványt 4 festékért:)

#732: akkor tényleg emiatt tűnt el:)
  • darki81
    én eladtam még a játék elején a lándzsásházat, és eltűntek a katonák :)
  • random001
    Hát mérget ne vegyél arra amit írtam mert nem tapasztalatból mondtam, egy játékban meg sokszor nem a logika dominál. :D Majd jön valaki okosabb és megmondja a tutit :)
  • Maximus4
    Köszönöm.Ma is tanultam valamit,akkor nem írok nekik
  • random001
    Nem lehet hanem tuti. Mert hol kellene lenniük, ha nem az istállóban? Csak amikor támadsz akkor vezeted ki őket. Így a logikus.
  • Maximus4
    Akkor lehet,hogy soha nem figyeltem meg és nem voltam gépközelben pont a támadás idején.

Még egy hülye kérdés a lovakkal kapcsolatban.Az nem lehet,hogy azért tűntek el a lovasaim,mert lebontottam az egyetlen istállóm?
  • random001
    Elméletben sérülni sérülnek, csak nem halnak meg.
  • Maximus4
    Nos.Az eseménynapló megjavult és megtámadtak,nyertem.De eddig nem úgy volt,hogy nem sérülnek a katonáim?És mi van akkor ha veszítek,lehet,hogy el is tűnnek?Hozzáteszem a lovak eltűnésének ehhez semmi köze,mert azóta beraktam már egységeket védekezni és azok sérültek.
    Tényleg írni fogok neki,mert ez egy kicsit furcsa.
  • random001
    Esemény napló egy oldal frissítés után mindig felugrik.
  • SzirmosSzisza
    Igen írj!
  • Maximus4
    Na jó.Most már tényleg kezd elegem lenni.Nem elég,hogy eltűnt 4 lovasom,de most vettem észre,hogy a védőim életereje lement a béka segge alá,pedig órák óta nem harcoltam.Az eseménynaplót pedig nem tudom megnyitni,tehát még az sem lehet,hogy megtámadtak.WTF?Írja a supportre?
  • Maximus4
    Köszi