4521
F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek
Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver!
-
#761 Ez mind szép és jó,de ahogy már írtam,lép egyet az ostromgép,máris lövi az embereimet:)
Nem baj,valamit kitalálok,hiszen erről szól a játék:) -
#760 Elején én max annyit mozgok, hogy a parittyások minimálisan fedve legyenek, utána szobrozok és várom, hogy ő támadjon. -
random001 #759 Én szoktam mozdulni az elsőben, szétdobálom őket két oldalra persze hátul maradva. A későbbiekben pedig mindig hátrálok annyit hogy ha lehet 5 kockára legyek tőlük. Meg persze sérülteket mindig hátra dugom. :) -
#758 én is próbálgattam hogy lehetne megúszni, de sehogy :D
fokozatosan kell haladni, és sorba leölni őket és kész..
vagy lovasokkal talán...
vagy hajítókkal :D -
#757 Én általában úgy szoktam,hogy kezdésnél nem mozdulok,a 2. körben indulok csak el.De ahogy lép egyet az ostromgép,máris lövi az embereimet.Megpróbálok a 2 szélen surranó pályán közelebb kerülni hozzájuk,de akkor meg már ott vannak a katonák:P -
#756 miért? így ennek aztán sok értelme van...
ki az a hülye aki kifizet 1 egyszeri gombnyomásért 10 gyémántot? :D
az meg hogy nézne ki a nap végére ha valaki 5 percenként kattint? :D (ha ott ül egész nap akkor 1200 gyémánt :D 5000 forint/ nap XD
szerintem nem létezik olyan ember aki ezért fizet -
random001 #755 A sérülteket hátra szoktad küldeni? Vagy kamikaze :D -
#754 8 parittyással:) -
#753 Egyszeri kifezetéssel mi lenne nekik az üzlet betakarításkor? A gyémánteladásból tartják fent a játékot Vagy ha mégis egyszer kellene fizetni ért akkor szerinted mennyibe kerülne mikor egyetlen épületért, vagy fejlesztés azonnali befejezéséért több százat kérnek el. 100000? hiszen örökre lemondanának a további bevételről, így pedig ha valaki komolyan játszik újra és újra befizeti a kis gyémántját és vesz megint. -
random001 #752 Jaaaj. :( Mivel próbálkozol ellenük? -
#751 Én is itt tartok,szó nélkül ledarál a 3 ostromgép:D -
#750 Beírtam nekik a Javaslatok, ötletek topikba:
Hello!
Nekem több ötletem is lenne a játékkal kapcsolatban:
Paic:
Sokkal jobb lenne ez a játék, ha nem csak a szomszédainkra terjedne ki a piac, hanem az egész világra! Továbbá lehetne egy privát piac fül is, amit csak 1 bizonyos játékos fogadhatna el, hogy ne vigye el más.
Vagy az is jó lenne ha csak úgy lehetne küldözgetni akárkinek akármit!
Harc:
Szerintem(szerintünk) sokkal jobb lenne úgy a játék, ha csak a bajnokságokra vihetnéd a 8 legjobb embered, de a csatákra fosztogatásokra akármennyit lehetne vinni, és akármennyivel lehetne védeni! Ezt úgy kell elképzelni mint a Heroes című játék sorozatban! (nézzetek utána ha gondoljátok, úgy elég durván jó lenne a játék)! Csak ezzel az a baj hogy ez már nagyon megváltoztatná az egészet, szóval valószínűleg ez nem kivitelezhető!
Elrendezés:
Ha át szeretném rendezni a városomat, akkor az elrendezés idejéig a saját területemen kívülre tudnám ideiglenesen rakni, tehát nem kellene tilitolizni csak félrehúzni pár épületet, és utána betenni az új helyére! (persze ha félreteszem addig nem működne)
Céh:
Céhekkel lehetne konföderációt kötni! (bár nem tudom hogy annak lenne e értelme)
Céhek kihívhatnának más céheket párbajra!
Lehetne területet foglalni a céhnek! (vagy a klánban szétosztható anyagok lennének, vagy fejenként begyűjthetnének a tagok anyagokat.)
Begyűjtés:
Egyszeri kifizetéssel örökre maradjon meg az a funkció, hogy egy gombnyomással betakarítsuk az anyagot.
Védelem:
Vannak ezek az utak, na oda az utolsó lehetne egy kőfal, ami a védő egységeknek plusz1-2 életpontot hozzáadna. (a kőfalat a területen kífülre lehetne tenni, és alacsony lenne hogy ne zavarjon!)
Na akkor egyenlőre most csak ennyi jutott az eszembe, remélem adtam jó ötleteket! :)
üdv. darki
link -
#749 Azért emelhettek volna a közösségi ház napi bevételén hogy a vaskori többet adjon mint a bronzkori nem csak 500-at. -
random001 #748 Azon agyaltam mivel a pvp rendszer pontjait átszámolják, így még akinek van lehetősége próbáljon meg medált szerezni a + területért. Lehet a későbbiekben a terület foglalás pontjai nem fognak beleszámolódni, ( ez adja a sok pontot ) a szomszédok meg elég gyéren adják. -
#747 nem csak simán megérdemlem :D -
#746 Csókos:D -
#745 tegnap sikerült átlépnem a vaskorszakba meg elfoglalni hymir-t
most meg két küldetés egymás után adott 25 gyémántot a következő meg 20 ékszert :D -
#744 Azért van, mert valamelyik boldogság épületed nem csatlakozik -
random001 #743 Tippelni mis is tudtunk. :D Az gáz ha egy admin vagy moderátor nem válaszol erre a kérdésre...
#742 F5 -
#742 Ez de szar... Városházát arrébb raktam erre adott -500 boldogságot, ehhee... -
#741 itt megkérdeztem, eddig 1 tipp jött hogy egyszeri :) -
#740 Aztán pedig számolj be róla:P -
random001 #739 Javaslom kérdezd meg hivatalos fórumon. Mert amúgy tényleg jó lenne tudni. -
#738 érdekes árak vannak mert ez meg egy egyszeri alkalom, legalább is én úgy értelmezem és 700 gyémánt? :D
ha örökre szólna még talán, de még úgy is durva...
-
#737 Szerintem ahhoz túl olcsó a 10 gyémánt. -
#736 hát szerintem is, bár lehet még utána járok valahol, mert hát elég jó lenne ha csak 1-et kellene kattintani mert ahogy a kép is mutatja van sok ház meg mindenféle kattintanivaló cucc -
#735 Ne vegyél rá mérget,de szerintem ez egyszeri alkalomra vonatkozik. -
#734 lenne egy fontos kérdés:
EZÉRT ha kifizetem a 10 gyémántot az örökre megmarad ez az 1 kattintásos dolog, vagy csak egyszeri? Félek hogy egyszeri, mert a másik ikonnál 700 gyémánt az aktuális termelés megduplázása, és az valami brutáldrága megfizethetetlen ... -
#733 Na.Vettem a piacon 2 márványt 4 festékért:)
#732: akkor tényleg emiatt tűnt el:) -
#732 én eladtam még a játék elején a lándzsásházat, és eltűntek a katonák :) -
random001 #731 Hát mérget ne vegyél arra amit írtam mert nem tapasztalatból mondtam, egy játékban meg sokszor nem a logika dominál. :D Majd jön valaki okosabb és megmondja a tutit :) -
#730 Köszönöm.Ma is tanultam valamit,akkor nem írok nekik -
random001 #729 Nem lehet hanem tuti. Mert hol kellene lenniük, ha nem az istállóban? Csak amikor támadsz akkor vezeted ki őket. Így a logikus. -
#728 Akkor lehet,hogy soha nem figyeltem meg és nem voltam gépközelben pont a támadás idején.
Még egy hülye kérdés a lovakkal kapcsolatban.Az nem lehet,hogy azért tűntek el a lovasaim,mert lebontottam az egyetlen istállóm? -
random001 #727 Elméletben sérülni sérülnek, csak nem halnak meg. -
#726 Nos.Az eseménynapló megjavult és megtámadtak,nyertem.De eddig nem úgy volt,hogy nem sérülnek a katonáim?És mi van akkor ha veszítek,lehet,hogy el is tűnnek?Hozzáteszem a lovak eltűnésének ehhez semmi köze,mert azóta beraktam már egységeket védekezni és azok sérültek.
Tényleg írni fogok neki,mert ez egy kicsit furcsa. -
random001 #725 Esemény napló egy oldal frissítés után mindig felugrik. -
#724 Igen írj! -
#723 Na jó.Most már tényleg kezd elegem lenni.Nem elég,hogy eltűnt 4 lovasom,de most vettem észre,hogy a védőim életereje lement a béka segge alá,pedig órák óta nem harcoltam.Az eseménynaplót pedig nem tudom megnyitni,tehát még az sem lehet,hogy megtámadtak.WTF?Írja a supportre? -
#722 Köszi