4521
F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek
Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver!
-
#801 Jó lenne továbbra is így haladni a tartományok elfoglalásával:)
-
#800 Ez már csak ujjgyakorlat volt:)
-
random001 #799 -
#798 Nem kicsit.Főleg,hogy reggel óta ezzel görcsöltem:) -
#797 izgultál mi? :D -
#796 Ezen besz@rtam
-
a 2-ik kb 2-3 napja feladta, így kb 2-3 napja csak területet foglalok, és holnap már bővítek :)
igaz a 2 lándzsás legyőzésében nincs kihívás és nincs veszteség, de én mindenkivel harcoltam mert kellett a terület, és a következő toronyban is ez lesz kb holnaptól! (mondjuk a terület foglalás elég zsíros, majdnem 3000 pontot kaptam előbb!) -
#794 Nekem ~140 winem volt ott :D
Illetve most megint bajnok akarok lenni abból, hogy parittyásokkal leütöm a hátsókat :) -
#793 Nem nagyon érdekel a harc,inkább csak gyűjtögetek.Ha nagyon muszáj néha megpróbálom a területes csatát,de ennyi. -
random001 #792 Azt tudom. Éppen azért kérdeztem mert tartományinak is keveslem a 6-ot. :)
Múgy 2 nap alatt befoghatod még az előtted levőt. :) -
#791 Ez nem csak a nyert csatákat mutatja,azt is hozzáadja amikor tartományba harcolsz. -
random001 #790 Akkor ezek szerint csak 6 területi csatát nyertél? Vagy a területinél csak a pont számít be ( ami nem kevés ) de a csataszámba nem számolja? Keveslem a 6-ot azért kérdezem. -
#789 Az hát:) -
random001 #788 Ez a bronz torony ugye? -
#787 Ilyenkor azért van némi kihívás benne:)
-
random001 #786 Igen tisztába vagyok vele mint a mellékelt ábra is mutatja. De Te ebben találsz valami kihívást? Max egy-két terület foglalás. A többi... ?
-
#785 240 pontot ad, ha legyőződ őket, ha harcolsz egy komolyabb 1-2 ezret ad alsó hangon. De amúgy megéri, ingyen területbővítés! -
random001 #784 Ez a pvp rendszernek csúfolt valami ez szörnyű úgy ahogy van... Mivel a játék nem rendelkezik mesterséges intelligenciával, nem egy nagy kaland legyőzni a szomszédokat. Főleg ha az alap 2 védője van bent. De mi ebben a kihívás? Itt aztán minden csak nem dicsőség medált szerezni. Itt a medál a játékkal eltöltött időd jutalma. Ez pvp? -
#783 -
random001 #782 Vas kor első területe megszerezve. :) A másodiktól, meg egy csata választ el még foglalásnál. :) Egy meg jó lenne majd medálért is persze :D -
#781 Én még belevenném azt is,hogy el lehessen forgatni az épületeket. -
#780 Berakhatnák újításnak hogy a téglalap alapterületű épületeket el lehessen fordítani. Idegesítő hogy ha például a gyümölcsöst le akarod cserélni kecskefarmra át kell rendezned az egész várost mert az egy 4x5 a másik meg 5x4-es. -
#779 Az íjászoknak mennyi idő kell a gyógyuláshoz, mondjuk 3 egység életről? -
#778 kecskefarm az ócsó és sokat ad, én azzal kihúzom az utolsó korszakig :) -
W B #777 Kecskés jobban megéri, mint a kovács. Igaz? -
#776 Ha jól látom ő farmolja szépen az összes szomszédot :) -
#775 A harc nincs elveszve amíg meg nem nyerjük! -
#774 Amíg élnek a katonáim én harcolok -
#773 4 nap rengeteg idő,ennyiből nem lehet megmondani,simán lehetsz még akár 5. is ha nem harcolsz nap mint nap. -
#772 Szerintetek mennyi esélyem van rá hogy ezt megnyerjem?
-
#771 Flash nem nagyon megy rajta ja -
#770 Androidos telón másnak sem megy? -
#769 Nekem még 4 óra, illetve 11 nap :/ -
#768 Új PVP kör indult,célom a 2. hely:) -
#767 Már vártam Jonny :D -
#766 off: több embernél is láttam, hogy "egyenlőre"
sráááácok.. könyörgöm.. tessék kattintani, és tanulni -
#765 nálatok is vashiány van?
az egész klán szenved miatta, senkinek sincs :D
már 2-t leraktam csak rohadt lassan jön mert nincs a térképen, helyette rezet meg aranyat adott a terület, azokból meg még nem kell annyi..
kár hogy így le van korlátozva a piacozás -
#764 -
W B #763 Én szintemen én egyenlőre 4 lándzsás, 4 parittyás felállással megyek. Lándzsások feláldozhatóak, révén gyors a képzési idejük. -
#762 Na majd este lefotózom, hogy kell, most gyógyulnak a katonák.