4521
F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek
Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver!
-
tűzoltópk #841 Van mit behoznom. Két napig nem voltam. Érdekes, nem támadtak meg. Persze mert a gyártást felfüggesztettem semmit nem gyártottam. De azt ők nem tudhatják csata után tud belépni rabolni. -
#840 kösz!
nekem több mint 100 festőanyagom van :D
te is tudsz szerezni úgy is, ha nem gyártasz!
Kérdezd meg a szomszédokat akiknél látsz festőanyagot hátha cserélnének valamiért.
itt a környéken mindenki tele van festőanyaggal :D viszont vas az senkinek sincs :D
2 vasöntödém 4 óra alatt 2-t termel :D (sajna az nincs a térképemen) -
random001 #839 Na az szép csata volt :) Gratula!
Én meg mérgelődöm, mert az íjászokat, hogy fel tudjam oldani ahhoz kellene 24 festőanyag a körmenetre. Virágos terület meg a holdba. Piacon 10/1 arányba 1 forge pontért nem vagyok hajlandó cserélni a gépi kereskedővel. Elmennek a fenébe...
Nagyon arra hajlok hogy amíg béta a játék, muszáj nekem vele játszani...? -
#838 mérgemben megtámadtam mellette azt a sokhajlítógépest a maradék katonámmal :D
-
#837 NEEE...
-
#836 Nagyjából lecserélve,köszi
Márvány kőfaragó felépítve,maradt 11 emberkém,most újra nemtommivan -
random001 #835 Én az 1 helyet foglaló dekorációs elemeket lecserélném olyanra ami kevesebb helyet foglal. Feltéve ha tudsz már valamit építeni. 26 kockát számoltam meg, 1*1-re :) -
#834 Nézzetek rám szövin belül,nem sok területem van ami szabad,ha ezeket is beépítem házakkal,végem:)) -
random001 #833 Sokat. Azaz minimum annyit amennyi kell ahhoz az épülethez amit fel akarsz építeni :) -
#832 De hát mennyit építsek?:)
#830:ebben a korban a faház a legtöbb embert adó:) -
random001 #831 Ez akkor szokott gond lenni, ha kapsz új házat ami jobb mint az előző, és leakarod cserélni, viszont fullra tettél mindent.
Amúgy annak tényleg semmi értelme hogy lebontod és újakat csinálsz helyettük. Értelme akkor van ha olyanra cseréled ami több embert ad. Mivel neked ugye ember hiányod van. -
#830 építs többet, hogy tudj eladni, a maradékot meg cseréld le olyanra, ami több embert ad -
#829 akkor tehát nincs túl sok faházad, sőt, kevés van -
#828 13db faházam van,ami embert adott,azokat elvitte a termelő épület:) -
#827 nem építettél sok faházat, mivel annyi parasztod sincs, hogy eladhass belőle akár egyet is. -
#826 Üdvözlet,
segítséget kérnék:)
Picit elkapkodva a dolgokat,sok faházat építettem,és most eladnék párat belőlük,de azt mondja nincs elég szabad emberem az eladásukhoz.
Namármost,az emberek ugye a lakóházakból nyerhetőek,tehát építsek még többet,hogy legyen emberem,és így eladható lenne 1-2,de akkor mit értem az egésszel,ha újakat építek helyettük?
Vagy én nem értem teljesen tisztán a dolgokat? -
#825 -
#824 Grat! -
#823 Azt hiszem mindjárt bővithetek! XD
-
#822 jaja, én csak azt használtam :)
velük nagyon jól lehet taktikázni, főleg ha olyan a pálya :)
(2 sorozat és fexik mind :D) -
#821 Én is büszkék lennék rájuk, csak még nincsenek sajnos. -
#820 Büszke vagyok az íjászaimra
-
#819 Ez kemény:D -
#818 Hát nem is tudom...
mészárszék :D
-
random001 #817 Jaj én azt hittem mindenkinek holnap jár le :D
-
#816 megvan az első hely, kaptam 20 érmet. Viszont az első terület 10 érem, a következő 50 :D lol
nem értem hogy miért olyan sok...
akkor a 3-ik meg 250 lesz? :D -
#815 wtf, 2 nap alatt ennyi összejött nálatok ?
Nálunk így áll 2 torony :D
-
#814 A PVP kör végéig. -
random001 #813 Miből van 12 nap hátra? -
#812 Szerintem elég ritka.
Kár,hogy még 12 nap hátra van:)
-
perseus99 #811 az ékszer mennyire gyakori? -
#810 jobban megéri, főleg ha megnyered a bajnokságot ;) -
#809 Kösz.Akkor inkább harcolok:) -
#808 nem -
#807 Ugye ha egyezkedéssel szerzek meg egy területet,akkor nem kapok érte pontot? -
#806 Gratula :) -
#805 Gratula! -
#804 -
#803 Elértem a Vaskorszakot! :)
-
W B #802 Már kezdtem örülni hogy meg lesz a 10 medál... erre egy észlény pont most húz bele... végén még második helyre csúszok...