4521
F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek
Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver!
-
#881 maximus látom épül már a kecskegazdaság :)
(én 15 perceset szoktam nyomni) -
random001 #880 Nézd meg megéri-e? :)
-
#879 nekem 3 kecske farmom van már rég óta, az pont elég!
az előző korban is az volt, és a következőben is az lesz :) -
#878 -
#877 a kecske: 40 kocka ad óránként 440-et (2 db kecskefarm - 244 parasztot foglal)
a kovács: 40 kocka ad óránként 320-at (10 db kovács - 120 parasztot foglal)
ebbe a 120%-os boldogságot nem számoltam bele, de az mind1 is, arányosan növeli mindkettőt értelemszerűen
ergo ha paraszttal bírod, jobbak a kecskefarmok -
#876 Akkor ezek szerint megéri rá lecserélni a kovácsokat? -
#875 jaja imba nagyon, szeretem én is :)
azon gondolkozok, hogy ha quest már külön nem fogja kérni, hogy gyártsak mindenféle sz*rt (gyümölcsöt meg fazekat meg anyámtyúkját), akkor az összes nyersanyagtermelőmet eladom, és inkább húzok még 2-3 kecskefarmot :) -
random001 #874 Ezek a kecskék nagyon bejönnek. :) Lelkes polgárokkal 132 szerszám 15 percenként. -
#873 azon gondolkozom, hogy 8 íjász helyett nem-e durvább lenne 8 ballista ?
vagy esetleg 4-4 ?! -
#872 Igen.Ezért várja mindenki a frissítést és akkor beindul a céhen belüli cserebere:) -
#871 most tényleg csak a szomszédokkal lehet piacolni? Csak mert a 80-ból 10 ha játszik! Én meg most napokig nézegessek a vaskor elején mert sem bor, se kő, se festék!
-
#870 -
tűzoltópk #869 Húú de nagy a fölény! gyakorlatilag a sok légiós esélytelen az ijjászokkal szemben.
-
#868 Én azért bízom benne.Leraktam 2 kőfaragót,de csak 7 darabom van eddig a 36-ból.Viszont a piacom felélénkült,van egy rakat márvány ajánlat szomszédoktól,de mindenkinek kő kell,amim szintén nincs,még a térképen se:P -
#867 Én elindultam Ballista felé, márványom úgyse lesz az updateig. -
#866 Én sem tudom mire költeni,várom az íjászt,de mire lesz 36 márványom...:( -
#865 Látom bejönnek a 15 perces házak :) -
#864 -
#863 És is így vagyok vele:)
-
#862 addig gyártom akkor -
#861 Majd, ha jön az update :c
Én pont márványt keresek és kő/festékem van. -
#860 követ keresnék,márványt tudok adni érte:) -
W B #859 Add nekem :p -
#858 küldheted, nincs 400 egyikből sem :D -
#857 Amúgy ti mit csináltok most ? Mert nekem van 1 raklap nyersim, de nem tudom mire költeni :D -
#856 Ja tényleg:D -
#855 medálért, ha nagyon ráérsz -
#854 Ha meg lesz az íjász,akkor van még értelme meghagyni a parittyást? -
#853 Akkor inkább meghagyom,és majd ha meglesz a vaskori faház,akkor fejlesztem,köszi:) -
#852 Ha sokat vagy gépnél igen. -
#851 A faházat megéri lecserélni cseréptetősre? -
#850 a játék verziószámát nézd meg
épphogy korai bétában járunk, szerintem ahhoz képest nagyon egyben van a cucc -
random001 #849 Kérdésem visszavonom. F5 után megjelent. Ezzel is kezdhetnének már valamit mert ez az állandó frissítés ez már kicsit kezd uncsi lenni.
Amúgy ha a mindenkivel való kereskedést nem is, de legalább a raktárak aktiválhatnák már.
Most is leraktam 4 festőt, lent lesz 2 napig hogy ami a vas korba kell festék a feloldáshoz letermeljem. De ugye utána csak el kell adjam a hely miatt. Mennyivel jobb lenne ha törlés után a raktárba kerülne és utána bármikor újra INGYEN! visszarakhatnám. De nem. Majd ha megint kell megint megveszem. Hát mit mondjak... -
random001 #848 Amúgy a medált a bajnokság vége után mikor íródik jóvá?
Már új bajnokság indult a bronz toronyba de a 10 medálom a holdba... -
#847 írtam a Javaslatok, ötletek fórumra hogy lehessen már akárkivel kereskedni, hátha.. -
#846 Eddig csak lándzsással próbálkoztam,mind a kétszer 2 ostrom maradt neki. -
#845 ezeket nem íjásszal kell támadni, mert azokat nagyon sebzik. Bár ha jól emlékszem ezekkel nem is harcoltam, inkább fizettem ne legyen nagy gond :D (de ha még egyszer kezdeném lovasokkal nekik mennék :)
vagy lándzsással vagy ilyesmivel -
#844 kiraktam a piacra ajánlatokat normális váltási aránnyal
senki még rá sem bagózik
ez a piaci rész még nagyon gyatra állapotban van -
#843 Anyukádat:P
-
random001 #842 Nekem gyökér szomszédaim vannak. Valamelyik nap is ráírok, hogy legyen kedves már ne 5 cuccost kirakni. Ha már adok forge pontot akkor tegyen ki vagy 30-at és cserélünk. 1/1-be rakta ki azzal nem volt gond. Még csak válaszra sem méltatott... És ezt már nem egy szomszédom eljátszotta.
Na de nem az a fajta vagyok aki nem talál megoldást az előre jutásra. Leraktam 4 festőüzemet. Az 1 nap alatt 24 festőanyag lesz.