Forge of Empires

← ElőzőOldal 91 / 91

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LoSA
Egy próbát megér! 😊

SzirmosSzisza
Eddig inkább Settlers Onlinera hasonlít, mint a Travianra. Ha erre irányult a kérdésed 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

flashpointer
Ez is oylan, hogy késõbb annyi tartományt, erõdöt, falut, mittudoménmit építesz amennyit akarsz, és ugyanazt kell cisnálni az összesben (építsd fel 10es szintig az összes épületet), fejleszteni és bezárul a kör ? Vagy egy várat kell irányítani? Mikrotranzakciós?

Emancipate yourself from mental slavement!

Maximus4
Esetleg chrome?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Martinez01
Miért van az, hogy ha meg akarom nézni az üzeneteimet, akkor belsõ hiba okán újratölti az egész játékot?

/Böngészõm😮pera 12.00/

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

SzirmosSzisza
Így 1 perc játék után szerintem nagyon gyorsan halad :o

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Maximus4
Elég rendesen szaggat a játék😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Martinez01
Jöhet köszi^^.

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Maximus4
Meghívó kell?

SzirmosSzisza
Grepolisnál csak jobb lehet 😄

Martinez01
Nah ebbe belekukkantok én is😊

Regeltem: raidonsix néven.

Maximus4
<#eljen>

Anthrax
meghívhattok engem is, Norgi néven játszok

LoSA
Én nem kaptam semmilyen meghívót. 😊

Edit: Megtaláltam! Hát megnézzük, hogy mire jó... 😊

Maximus4
Meghívtalak,aztán meglátjuk ez a céh milyen elõnyökkel jár.

LoSA
Nekem OKs. 😊
Nickem: LoSA

Maximus4
Csinálok egy céhet.
Névnek SG Empire?😄

LoSA
Nekem tetszik a játék, kb 2 órája nyomom... 😊 Céheket lehet alapítani, az is eléggé ötletes szerintem! 😊

Maximus4
Eddig egész jó😊

LoSA
LoSA
A Forge of Empires egy böngészõ alapú stratégiai játék; ennek segítségével felépítheted saját városod, amelyet aztán századokon át végigkísérhetsz, egészen a kõkorszak elejétõl. Építs az adott korszakra jellemzõ épületeket. A hadjáratok és az ügyes kereskedés révén bõvítsd a befolyási területedet.

← ElőzőOldal 91 / 91