4521
banner1.png

F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek

Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver! Vagolap_3.png
  • darki81
    ez a gépi ellenfél:
  • random001

Jól van csak eszembe jutott a múltkori eset amikor mit tudom én már ki nem bírt ide regisztrálni. Csak most pattant ki ez az isteni szikra na.
  • Maximus4
    Lehet,hogy igazad van,de minden rossz indulat nélkül mondom,hogy ha valaki belép ide és kiírja neki,hogy csak úgy szólhat hozzá ha regisztrál és ezt nem tudja megtenni a mai világba,akkor inkább format c: és irány a MÉH a géppel,monitorral együtt.
  • random001
    Maxi a céhes linkbe a fórum főoldalának linkjét tedd be szerintem, mert ott van a regisztráció. Aki nem ismeri a fórum felépítését, lehet eltéved.

Ajánlom mindenkik ennek az oldalnak a használatát, olyan helyeken ahol nem lehet url-t másolni, egyszerűbb pár betűt és számot megjegyezni. A regisztrációs link is ezért lenne célszerűbb így:
    t7.hu
  • j0nNyKa
    cseréljünk!
  • Maximus4
    Nekem most csak 7 van,de 2 nap alatt cseréltem a piacon 30-at csak márványra és már épül is a 2 íjászom:)
    De felkészülve a céhes cserére termelek most már én is,hátha kell valakinek.
  • SzirmosSzisza
    Most van 120 :)
  • j0nNyKa
    termel valaki durván festékanyagot? valahogy össze kéne hozni egy kereskedést, kellene vagy 30
  • Maximus4
    Persze,tudom,de most a bronzkori toronyba akarok első lenni és eléggé fej-fej mellett haladunk:)

• SzirmosSzisza
    Az annyi, hogy 1 vaskori katonával kell harcolnod :D
  • Maximus4
    Én a vaskori tornyot el sem kezdtem:P
  • SzirmosSzisza
    Én az első szigeten vagyok még és 2-3 napja nem harcoltam :D
    Most farmolom a piciket bronz medál miatt (vaskorban még mindig egyedül vagyok ...)
  • Maximus4
    Nem hiszem.Én 2 nap alatt 2x harcoltam csak,szóval...
  • SzirmosSzisza
    Mondjuk lehet csak én vagyok lemaradva :D
  • Maximus4
    Sietek?Én meg azt hittem már mindenki egy korral előrébb jár:D
  • tűzoltópk
    a hódítást félreraktam egy hete mert a tudományos kutatást és annak érdekében egyes nyersanyagok termelését előrébb helyeztem. Most megindultam hódítani.
  • SzirmosSzisza
    Te nagyon sietsz a hódításokkal :)
  • Maximus4
    Most fejeztem be a jobb oldalit:D
    De ez,hogy lehet?Te sokkal előrébb jártál nem?
  • tűzoltópk
    Ugyanott jársz ahol én:-)
  • random001
    Igen én is ezt terveztem. Parittyásom is 3 van, csak az a baj sajnálom majd lebontani őket. Bronz toronyba harcolni első osztályúak.

Csak ez a fránya hely hiány ne lenne mindig :D
  • darki81
    #894 az a pöce ha jól emlékszem,, és ad területet pakolni

#897 azzal ne foglalkozz hogy mennyi, vegyél 3 íjásztelepet és hódítsd meg a világot ;) (amúgy nem sok)

#899 nekem volt már 20 óránál is több :) (attól függ milyen messze van a felderítődtől :)

Tegnap megcsináltam egy küldetést, utána sorba jöttek olyan küldetések amik már készek voltak :D
    fedezzem fel ezt, foglaljam el azt stb. :D (kicsit előredolgoztam... :D)
  • Maximus4
    :D

• tűzoltópk
    az éjszaka a seregem új területet fedezett fel, ehez 9 óra feletti utazás szükségeltetett. Megérkezett reggelre és egy új terület a díj ha mindhárom tartományt beveszem.
  • tűzoltópk
    balllista mennyire használható támadáshoz? érdemes ilyet gyártani? akinek van már az mondja meg megéri e felhúzni? zsoldos mit ér? vagy ugyanaz mint a légiós amit először azt hittem milyen jó lesz és később kiderült at ijjász minden tekintetben a legjobb támadó.
  • random001
    Jó reggelt. :)

Heelp. Akinek van már íjásza az legyen kedves elmondani mennyi a képzési illetve a regenerálódási ideje. Köszi.
  • j0nNyKa
    arra gondolok én is, mai nap folyamán kiderül
  • BuriP
    Talán a pöcegödör vaskorszak közepén alul? (egy bővítést adó fejlesztés a fán)
  • j0nNyKa
    most az az egyik kuldetesem, hogy fejlesszem ki a csatornarendszert, de tobbszor is atneztem a fejlodesi fat, es nincs ilyen
    eliras lenne, vagy benezek valamit ?
  • darki81
    ha egy mód van rá, majd a lovasíjászt hagyjátok ki, egy rakat szar az egész!
    1 kockával rövidebb a lőtáv, és gyengébbet is sebez!
  • Maximus4
    Az összes festékemet elvitték márványért.Gyorsan le is tettem egy festőműhelyt:)
  • tűzoltópk
    nálam van vas és termelek belőle jól. és ébenem is van az is adja az 5x-t. Mikor lesz céhen belüli piac? posztó az nagyon kéne nekem.
  • BuriP
    Nekem márvány, fa, meg most lesz mészkő.
  • darki81
    nálam van a térképen mind2, csak vas nincs senkinek :)
  • perseus99
    az ékszer és ében fa ritkaság számban megy?
  • darki81
  • Maximus4
    Mázlim volt,mert baromi jó map volt,sok volt a védelmet adó rész:)
  • random001
    höööö... 8 lándzsással? Szééép :)
  • Maximus4

• Maximus4
    Elvitték a piacon a 10 festékemet 10 márványért
  • Maximus4
    Igen épül,köszi srácok az infót!