4521
banner1.png

F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek

Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver! Vagolap_3.png
  • random001
    Erre a bájos kis seregre van valakinek valami jó taktikája? Még nem próbáltam eddig semmivel. Lehet egyezkedés lesz a vége...

• j0nNyKa
    oh, clever :)
    ha már így megtanítottál ma 2 dologra is, a harmadikra is próbálj meg válaszolni légyszi (tudod, a magyar igazság).. :)

újra a kérdésem:
    jól látom, hogy a CÉH adatlapján a pontszámok egyáltalán nem frissülnek?
    és ha igen: jól látom, hogy ezt nem javítja a mai patch?
  • SzirmosSzisza
    Újra tudtad játszani és emiatt el tudtál menekülni is teljes állománnyal.
  • j0nNyKa
    milyen eredménye volt amúgy az f5-ölésnek? újra tudtad játszani a csatát (és.. máshogy viselkedett az AI ?!), vagy ki tudtad hagyni a csatát?
  • Maximus4
    Ne már:(((
    Tegnap még 'jó' volt:P
  • SzirmosSzisza
    Már megjavították gép ellen :/
  • Maximus4
    Ha vesztésre állsz,nem nyomod az F5-öt?:D
  • tűzoltópk
    ilyennel még nem találkoztam hogy ő kezd és minden egységével tudott lépni én meg csak vártam mikor jövök majd én. Katapultjai léptek egyet vagy kettőt előre és már 2 egységemnek annyi volt. Aztán helyezkedtem egy kört majd megint rám tolt 8 lépést na innen kezdve eldölt a csata, erőfölényt alakított ki.
  • j0nNyKa
    szerintem mozgás érték alapján állít sorba, egyenlőség esetén meg random
    nem lehet, hogy ahol jársz, ott már az átlag ellenséges egység mind gyorsabb mozgásban a te egységeidnél, ezért lépnek hamarabb? (bár a katapult elég lassúcska, a másik 2 gyors)
  • tűzoltópk
    Kaptam egy jókora verést a géptől. Szóval a helyzet az hogy a gépi ellenfél taktikát vált feljebb lévő területeken. Azt csinálja hogy ő lép rögtön minden katonájával 8 lépést:-( benne van katapult is úgyhogy még nem is léptem de két emberem alapból le van szedve már a kiinduló mezőjében. Aztán folytatja így 16 lépést megtesz csak nézek ki a fejemből. zsoldos+katapult+nehézgyalogos egységek az ellenfélnél. Átjönnek, elérnek sajnos. Azt kell mondanom hogy izgalmassá tegye az MM a csatákat jókora csalással teszi ezt. Eddig nem tapasztaltam hogy ekkora lépésfölény legyen az ellenfélnél. Nem az a baj hogy kikaptam hanem az hogy lépni alig tudtam. Lépésváltást vajon véletlenszerűen alkotja a rendszer vagy felsőbb szinteken általános lesz?
  • j0nNyKa
    jól látom, hogy a CÉH adatlapján a pontszámok egyáltalán nem frissülnek?
    és ha igen: jól látom, hogy ezt nem javítja a mai patch?
  • W B
    Most tudatosul bennem hogy majdnem 400 mészkő kell.... :S
  • j0nNyKa
    vágom, hogy később is kell majd, de én ebben a pillanatban nem tudok 1-ről a 2-re jutni festék nélkül :)
  • SzirmosSzisza
    Jaa, hogy nincs is márványlelőhelyed,akkor oks :D

Amúgy később kell még majd

• j0nNyKa
    normális ütemben termelem, szóval 2db / 8óra, nem fogok tudni többet beáldozni
    később nekem is fog kelleni, ami ezen a 25-ön kívül van/lesz
  • SzirmosSzisza
    Oks, mondjuk ha gondolod termelhetsz még estig, úgyis csak akkor jön update :D
  • j0nNyKa
    az a baj, hogy nincsen
    de szerintem találsz valakit, akinek van 10, én 25-öt tudok most (illetve patch után) elcserélni
  • SzirmosSzisza
    36-od nincs ? Úgyis kell majd később is festék :)
  • Maximus4
    Srácok!Katapultnak mivel van értelme nekimenni?1 darab van az ellennél.

Ezek az íjászok iszonyat lassan gyógyulnak:(
  • j0nNyKa
    én tudok adni 25 márványt 25 festékért
  • SzirmosSzisza
    Huhú, vennék akkor 36 márványt majd kőért/festékért.

tűzoltópók: arra ne nagyon számíts, már kész a funkció rég csak nem kapcsolják be
  • tűzoltópk
    raktárról egy szó sem esik az újítások között. Jó volna pedig a lebontott épületeket elrakni oda és később fel lehetne használni.
  • random001
    "mostantól a házakat nem kell eladni és az újat felépíteni ha lecseréled, a régi ház fölé rakva az újat megtörténik a váltás"

Ennek sok értelmét nem látok, mivel ha rárakom azt nem írják, hogy ezzel csökkenne az új ház építési költsége. Viszont ha előtte eladom ( raktár híján ) akkor valamennyi aranyat és nyersanyagot profitálok belőle.
  • Maximus4
    "ha nincs aktiválva az e-mail címed azt a képernyő tetején látod amíg meg nem teszed ezt. a megerősítésért 30 gyémántot kapsz"

Azért ez elég gusztustalan.Én már aktiváltam.
  • random001
    Amíg meg nem csinálják a piacot addig rákényszerítenek a szabotázsra. Most már kategorikusan első körben azokra a szomszédokra megyek reggel, akiknél van olyan nyersanyag ami nekem kell... Szépen jön is 20-asával.

Amúgy azon agyaltam van egy kiskapu kijátszani a piacot. Normális szomszéddal lebeszélni, egy támadást. Lerakni olyan termelőt ami neki kell, 2 leggyengébb védőt berakni és tadam... Már viheti is. Én meg vissza tőle. Na milyen ötlet? Mindjárt tesztelem is egyik szomszédomon.
  • tűzoltópk
    itt található mi változik a frissítésben
  • tűzoltópk
    Végre jön a frissítés!
  • tűzoltópk
    hoppá, akkor azért nem vagyok a listán a bronzkorszakban mert nincs egy akkori egységem sem.
  • Maximus4
    Hoppácska!!!!
    A 0.10.1 frissítés várható időpontja: 2012.07.04.
  • tűzoltópk
    nincs. Akkor ezek szerint a másik két tagnak sincs ilyen katonája. De ahogy elnézem minek kéne mikor ijásszal mindet szét lehet verni.
  • Maximus4
    Van már korai középkori katonád?Mert csak akkor tesz a toronyba,ha azzal harcoltál.
  • tűzoltópk
    elértem a következő bajnokságot. Nyertem is egy csatát mégse tett rá a listára. Most akkor mi van? Bug?
  • darki81
    szerintem is :)
  • tűzoltópk

Ijjászok még a nehézlovassággal is elbírnak. Csak ijjászt kell gyártani. 4 ijjászkiképzőm van.
  • tűzoltópk
    Tegnap egy csomó katonával nyomtam le egy 6 ballistából álló gépi ellenfelet. Sajnáltam az ijjászaimat a katonák fele elhult de megérte mert olcsóak és hamar potolhatóak. Balista ellen azt találtam ki hogy teljes sebességgel lerohanni őket minél hamarabb átérni, ne tudjanak sokat lőni mert ha totojázok velük akkor végem, átlövik a pályát.
  • toysoldier
    akkor a lándzsások repülnek egy időre :D

amúgy kezdek beindulni, van már pénz is (5400) és nyersanyag is (3800), az összes házat lecseréltem és a termelés is megindult :D mészkő meg fa 4h alatt 5 db, kőből meg 1 db jön. a mostani területen gyapjú van, annak kell majd még helyet varázsolni valahogy
  • Maximus4
  • toysoldier
    és olyat lehet, hogy egy seregbe harcos is meg katona is?
  • Maximus4
    Bronz toronyhoz jó a harcos.
    A katona többet sebez,többet tud menni és a támadó bónusza több.
  • toysoldier
    a harcost megéri lecserélni katonára?