Forge of Empires

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Katonára a légiós kap +3 támadó bónuszt.
Ostromgépre semmi nem kap bónuszt, oda talán lovas íjászt kellene beáldozni. 2 lovas 5 légiós én ezzel próbálnám. Hozzáteszem elméletben, mivel gyakorlatban nem tartok ott, hogy alá tudnám támasztani, a mûködését.

Maximus4
Persze,igazad van,bocsi,ha félreértetted a reakcióm,de bármivel próbálkoztam eddig,csõdöt mondott.Ma már 5x mentem nekik,de semmi eredmény,pedig azt hittem jól taktikázom:(

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

próbáltam neked segíteni. egyébbként pár napja belinkeltem ezt a harci egységekkel kapcsolatos linket. Nagyoktól sosem szégyen tanulni!

Veszélyes hulladék az, ami rendelkezik veszélyességi jellemzõk közül eggyel vagy többel, illetve ilyen anyagokat vagy összetevõket tartalmaz.

Maximus4
LOL:P

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

j0nNyKa
bannerben a katonás táblázatban ott van :)
2 óra minden vaskoros egység

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Maximus4
Jut eszembe,neked van már íjászod.Az mennyi idõ alatt készül el,szintén 1 óra / ember?

Maximus4
Ezt jól bemásoltad a hivatalos fórumról:D
Én is olvastam.

A lándzsás csak 3 katapult lövés után hal meg, míg a harcos, parittyás és lovas 2 után veszett oda.
A sok katapult tényleg veszélyes 1db ot két bronzkori lovas elintéz persze az életükért cserébe.
De van amikor 2db van az már vészes mert helyböl leszedi a távolsági egységeket.
Én támadónak 2ló 3parattya és 3bronzkori harcost használnék

Veszélyes hulladék az, ami rendelkezik veszélyességi jellemzõk közül eggyel vagy többel, illetve ilyen anyagokat vagy összetevõket tartalmaz.

Maximus4
2 lovassal is próbálkoztam:(

SzirmosSzisza
Én azt szoktam, hogy maradok leghátul és akkor általában 1-2 katonát ki tudok szedni úgy, hogy nem is harcolnak. Mondjuk ostromgép range eléggé nagy az igaz, de egy lovast lehet megéri ráküldeni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Maximus4
Szép gyõzelem,grat!

Erre adhatnál valami tippet.

mai nap elsõ csatám.
ellenfél 2 légiós 3 katona 1 lovas
nálam: 3 légiós 3 katona 2 ijjász .
veszteségem csak egy katona ez remek! ijjászokra vigyáztam közelükbe sem értek én kétszer tudtam lõni velük. Ahogy elterveztem minden úgy történt. Llgiós elõre küldve, pajzsként funkciónáltak.

JUHÉ! Süti! <#szeret>

BuriP
Tejjel és sütivel várunk!

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése halálos.

Maximus4
Balra lent a kalapácsikon és után kijön a forge pontok allatt 3 ikon és ott a középsõvel.

Höhö!
Vigyázat embörök! Gyüvök õõõni! :p

BoneDragon
Hogy lehet arrébb mozgatni épületeket és esetleg fákat amiket leraktam?

Maximus4
Ha az elsõ 5-be akarsz kerülni akkor igen.Csak szólok,ha a tornyon keresztül támadsz.akkor nem lesz aktív a megnyert csata után a fosztogató ikon.Viszont ha simán szomszédként támadsz az is beleszámít a PVP pontokba.10 medálért kapsz egy területfejlesztést.

Szal kezdjek el mindenkit letámadni?

Maximus4
x napig tart egy kör PVP torna.Az elsõ 5 helyezett kap medált érte különbözõ mennyiségût.Mit nem értesz rajta?

Medálokat mi alapján kapok? Mert még mindig nem értem. Sem a PvP torna dolgot...

Maximus4
<#help>

5 katonát és 2 ostromgépet mi túróval lehet legyõzni?Nekik mentem 3 parittyás és 5 lándzsással,illetve 8 lándzsással,esélytelen:(

Kérdés azokhoz akik már a vaskorszakban vannak. Ha a bronzkorban minden adott fejlesztés meg van hogy a vasba haladjak tovább, akkor automatikusan a vaskorszak pvp tornyába kell küzdeni? Vagy a játék úgymond akkor értelmezi úgy hogy már a vas korszakba vagyok, ha onnan is kifejlesztettem minimum 1 dolgot?

Találtam egy város szimulátort is. Itt lehetne tervezgetni az épületek optimális lerakását. Grafikus, de csak ikon szerûen mutatja az épületeket. Most tesztelem, de ha tesztelni akartok velem akkor itt a link

Város szimulátor

Maximus4
<#worship>

Mivel ez egy quest listás feladat soron van ( csak késõbb találtam mint amit belinkeltem ) szerintem ki lehetne erre cserélni banneren mivel jóval átláthatóbb ez a formátum.

Ezen van a boldogság számoló is.

Boldogság számoló feladat listával egyben.

Maximus4
Ez engem is érdekelne,bár ez a 0,4-es szorzó mûködik:)

Hát, nincs ilyen magyarul. Linkeld! :p

Maximus4
A banner frissítve!Még 2 gombnak van hely:D

Remek. :)))

Nálam ez már lehet betegség, de inkább az angol fórumot szoktam böngészni :D Találtam olyan linket is amibe ha beírod mennyi az igényed a boldogságra akkor pontosan kiszámolja mennyinek kell lenni a 120%-hoz. De már nem merem berakni mert tuti az is meg van magyarul is <#nevetes1>

Maximus4
Ne viccelj,de azt hiszem be teszem ezeket a linkeket is amiket mondtál:)

Én az banner 4 linkjén egyiken sem találtam sem quest listát, sem a forge pontért való fejlesztésre szükséges termék számot.

Ha én vagyok a béna és ott van, csak éppen ki nem veri a szemem, akkor én kérek elnézést, hogy teleszemeteltem a topicot... Töröld légykedves akkor a hozzászólásaimat. <#hamm>

Maximus4
Frissítésbe lesz:
"a céhtagok ingyen kereskedhetnek egymással (a csere 0.66 és 1.5 szorzó között kell legyen. pl: 10 márványért 15 valami, vagy 10 márványért 7 valami)"

Amúgy mindenrõl van magyar leírás is,csak meg kellene nézni a bannert:)

Fejlesztéshez szükséges termékek. Szintén angol de ez is átlátható. Legalább látjuk mibõl mennyi kell összesen az adott korban. Jó mindenki ki tudja számolni ha akarja, de minek ha más már megtette helyettünk. <#nevetes1>

Találtam egy feladat leírást. Igaz, hogy angol, de tökéletesen átlátható.
Egyenlõre a bronz és a vas kor feladatai vannak fent teljesen, és a korai középkorból pár darab.

Quest lista

Azt hiszem ezen a piacon én fogok ajánlatot kitenni, nem mással cserélni. Tegnap cseréltem egy tételt, hogy fel tudjak oldani egy terület fejlesztést, amihez faanyag kellett amit én nem tudok gyártani.
2 faanyagért adtam 1 forge pontot... pfff...

Nem tudom céhen belül majd milyen feltételekkel lehet csereberélni, de ha ott nem kell ponttal fizetni jó lenne ha mihamarabb beraknák...

BuriP
Igen, azon a küldetésén már túl vagyok, ezt most adta miután a fejlesztéseknél kiraktam a kovácsmûhelyt.

Adott rá 150 aranyat.

Más jutalmazásokat is kitalálhatnának az ilyen küldetéseknek, mert a jutalmak a legtöbb esetben még a felét sem adják vissza annak amit beleölsz hogy teljesítsd. Adnának inkább valamilyen terméket: fa, kõ, bor stb. vagy forgepontot.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése halálos.

333 arany fizetésénél ad 25 gyémántot.

BuriP
Mit kaptál a patkókért? nekem most adta be pont a feladatot. még kovácsmûhelyt is építhetek.

BuriP
Vigyázz az okos polgárokkal, csak baj van velük mert visszabeszélnek, nem hallottad még Dózsa György nevét? XD

Leraktam 2 iskolát had okosodjanak a polgárim. A sok fát meg bokrot szépen letaroltam. Helyben kb ugyanannyi volt, csak szanaszét szórva, 1*1-re, így legalább optimálisabb a helykihasználás.

Amíg a dolgozóim hereberélnek a suliban addig én meg megyek gályázni a szomszédokhoz 20 arany fejében. Fényesre pucolok nekik mindent. Sok kicsi sokra megy...

Maximus4
:D

Az arany és az alapanyag készletem kicsit érdekesen alakult így estére. :D

Maximus4
Jó,hát nem akartam azt írni,hogy így építeni szerintem marhaság:)

:D legközelebb ha valami ilyen "okosságot" találok majd úgy rakom be, hogy mi a hiba a képen :D

Maximus4
Ja,hogy ja.Nem jól értelmeztem az okos szót:)

Az a baj nem érted a cinizmust a hozzászólásomba <#nevetes1>.

A két sor épület közé minek az ösvény? Egy csomó feleslegesen elfoglalt hely. :)

SzirmosSzisza
Felesleges oda az az út, két ház sor simán szomszédossá lehet tenni, úgyis van alatta út.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Maximus4
Nem értem ebbe mi olyan különleges.