Forge of Empires

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintetek ugyanezt ijjászokkal megcsinálni amit parittyással menõ lenne? ahogy látom az MM buta mert egyesével küldi a harcosait a vágóhídra csak le kell vadászi õket.

Veszélyes hulladék az, ami rendelkezik veszélyességi jellemzõk közül eggyel vagy többel, illetve ilyen anyagokat vagy összetevõket tartalmaz.

Maximus4
Azt a betyár!Igaz ajánlották már ezt itt a topikban,de nem tulajdonítottam neki jelentõséget.Úgy is 2 parittyás épületem van,ma még kipróbálom,hátha összejön,köszi a tippet!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

j0nNyKa
ha széthúzom õket rendesen, akkor 1 parittyásom mindig csak 1 pofont kap, és a sérültekkel egyszerûen hátrébb húzódok, amik a max életesek elõrenyomulnak lelõni az ostromgépeket
így elméletben (és eddig gyakorlatban is) nincs veszteség, csak egy csomó fél életre lesérült parittyás

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Maximus4
10 medálért kapsz 1 területfejlesztést.
Ostromgép ellen nem gyenge a 8 parittyás?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

j0nNyKa
francokat, támadni 8 parittyással szoktam :)
szerintem változtatni a taktikán csak akkor fogok, amikor a parittyások helyett íjászokat gyártok majd..

kérdésedre a válasz: igen

btw megnéztem, elsõ vagyok a PVP toronyban lévõ listán, és azt látom, hogy medálokat fogok nyerni, ha ezt meg is tartom
na de: mire jó ez a medál?

Maximus4
<#eljen>
És támadáshoz is ezeket használod?

Csak akkor lépek következõ korba,ha ott már kiváltottam legalább 1 fejlesztést?

Maximus4
Erre több megoldás is van.
1. Át lesz téve sajátba és beteszek valami scriptet,ami az illetékteleneket kidobálja azonnal:)
2.Csinálok majd egy ingyenes fórumot az SG-n belül és oda csak azok jöhetnek akiket meghívok és ott megbeszélhetnénk a taktikát nyugodtan:)

Amúgy az lesz a baj ezzel a topical, ha esetleg bevezetik a késõbbiekben hogy a céhek egymást támadhatják, akkor a taktikai megbeszélés miatt nem lenne majd szerencsés ha "idegenek" azaz nem céh tagok is olvasnák a fórumot.

Na de ez a jövõ zenéje, ne agyaljunk még rajta.

Butterbean47
Tudom, de ez esetben kivételt kellett tennem mert szeretném ha már be tudna lépni és végre leszállna rólam.

Death only needs to knock once.

Maximus4
Azt tudom,hogy a regisztráció után 24 óráig nem lehet hozzászólni,max. privátot tud küldeni.

Köszönöm a bizalmat srácok,még várok egy kicsit hátha lesz jelentkezõ a posztra:)

Ejjj... Nem illik privát beszélgetést berakni nyilvános fórumra

Felõlem is lehet õ. SÖRT A NÉPNEK!

Butterbean47
upsz rosszul linkeltem, bocsi.

Butterbean47
Mindenesetre itt van a beszélgetésünk:

http://noob.hu/2012/06/28/message1.JPG

http://noob.hu/2012/06/28/message2.JPG

http://noob.hu/2012/06/28/message3.JPG

http://noob.hu/2012/06/28/message4.JPG

1 szavazat Maxira.

Butterbean47
Egyetértek.

j0nNyKa
mivel kell topic lakó beleegyezõs hozzászólás: ez az. maximus4 for prezident!

Maximus4
Viszont ha már a topiknál tartunk!

Szerintem nem ártana házigazdát választani.
Én szívesen elvállalnám de ha mást is érdekel az jelentkezzen.

Úgyhogy megkérem a tisztelet topiklakókat,szavazzanak/jelentkezzenek.Rendezzük le gyorsan:)

j0nNyKa
közben feltornásztam magam a körzetemben elsõ helyre, el is kezdtek támadni gõzerõvel
4 parittyás - 4 lándzsás igenjól tartja a frontot :)

Maximus4
Aki az SG céhbe van,annak a neve mellé ki van rakva a koronás kép.Aki meg nincs benne,annak alapból ezt a képet teszi be.

Maximus4
Megnéztem,tegnap 23 ma eddig 9 ember regisztrált ide az SG-re.Nála lesz a hiba és félek,ott az életkorral is problémák lehetnek,de lehet,hogy tévedek:)

darki81
ja látom, csak ha valaki nem sg-t akar, hanem valami mást, pl: P e s t i S
:D

Remélem a jövõben majd itt is lehet konföderációt kötni, mint anno a Grepolisban, na akkor lehetnénk szövetségben!

amúgy ez mi? és miért csak az én nevemnél van? lehet majd ide külön képet betenni vagy vmi ilyesmi? kép

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Butterbean47
Én igazán türelmes ember vagyok, de ez a Dark Conqer fazon kezd az idegeimre menni. Ugye õ csatlakozni szeretne a céhünkbe de nem tud regisztrálni az SG-re ezért regisztráltam helyette de nem kapott semmi üzenetet az e-mail címére. Csináltam egy másik felhasználót is hogy lássam mi a probléma, nekem semmi gond nem volt a regisztrációval. Felajánlottam neki hogy használja azt az accountot, leírtam neki a felhasználónevet és a jelszót, de még mindig nem tud bejelentkezni. Szerintetek csak trollkodik vagy én vagyok a hülye és én értek félre valamit?

Maximus4
De már van SG céh,nem csatlakozol?:)

j0nNyKa
öhm, van SG céh

darki81
Üdv!

Jó lett a topik, még jó hogy nem hoztam létre a múltkor, mert az nem lett volna ilyen szép, csak esetleg majdnem! :)
Grat a dizájnhoz! :)

Más: Ha valaki szeretne klánt, az megtalál a játékban darki néven!

Üdv. :)

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Maximus4
Ezen besz@rok!:D
Feladat,építsek egy fûrésztelepet.Mivel összeszedtem annyi festéket ami elég lesz majd a vaskorba,megépítem a fûrészest erre jön a következõ feladat,termeljek 3 dinnyét és 3 káposztát,de ugye azt csak a gyümölcsösbe lehet,hát köszike.Annyi emberem nincs,hogy azt is letegyem:D

Maximus4
Akkor megvilágosodtam,köszi srácok:)

j0nNyKa
így igaz

Maximus4
Tehát akinél nincs virágos terület,mint nálam,annak az 5 festék helyett 1 van csak írva?

j0nNyKa
nekem mûködött, legalábbis a legkisebb, 4 órás termelésre, faanyaggal (1 helyett 5 jött)

<#worship> Na végre valaki. Tömör és érthetõ :D

Maximus4
Nos.Nem kaptam többet egy darabbal sem.8 órára volt berakva és normál mennyiséget adott,10-et.Nem értem:(

SzirmosSzisza
Ha van olyan területed akkor 4 óra alatt 5-öt termel, ha nincs akkor 1-et.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hát mert én teljesen el voltam tévedve :D De most már felvilágosultam :D

Maximus4
Ezt kérdeztem legelõször,de azt mondtad nem:P
11 perc múlva kiderül mennyi festéket kapok.

Akkor ezek szerint a fejlesztette jelen esetben azt jelenti, hogy mivel van virágos területed, így neked fejlesztett a festõmûhely mivel te akkor 1 helyett 5 terméket kapsz. Én valahogy így értelemezem.

Maximus4
Persze,hogy mûködik,ezért nem értem az egészet.De idõközben eszembe jutott valami.

Az nem lehet,hogy az elfoglalt területeken,ahogy a saját városod környezetében is vannak sziklák,esetleg virágok,vagy szõlõ?
Bár ezt a fejlesztette sort nem értem.

Na most már én is belekavarodtam... Ezek szerint rakhatok le fûrésztelepet, mert kifejlesztettem. De honnan rakok bele faanyagot ha nincs olyan területem elfoglalva... Ezek szerint anélkül is mûködik? Ha igen akkor stornó minden amit írtam mert én nagyon el voltam tévedve... De nem kicsit.

Nem. A virágból kapsz majd festéket. Mint ahogyan majd a szõlõbõl kapsz majd bort. Tehát ilyen tartományok kellenek.

nekem vasam van elfoglalva és a vasöntöde termelése 5x lett.

Veszélyes hulladék az, ami rendelkezik veszélyességi jellemzõk közül eggyel vagy többel, illetve ilyen anyagokat vagy összetevõket tartalmaz.

Maximus4
Aha,ezt találtam,de akkor sem értem:P

"Ha teljesen meghódítasz egy provinciát, jutalmat kapsz! Ezt jelzik a provinciák területein lévõ szimbólumok is:

Ha terméket (pl. szõlõ, fa, kristály lásd kép) látsz, akkor az azt jelenti, hogy az Árucikkek termelése 5x-ösére nõ. Vagyis ha borból szõlõt szeretnél csinálni, akkor 1 bornyi Árucikk helyett 5 bornyi árucikket kapsz! És ez igaz minden árucikkre, amelyiket meghódítottad a térképen!"

Az én esetemben a festõtelepen 1 festékbõl kapnék 5 virágot.Ez eddig ok.De hol a bánatba csinálok virágot vagy éppen szõlõt?Vagy azok is a mûhelybe vannak csak eddig nem figyeltem?A piacon se szõlõ se virág nincs <#fejvakaras>

Szerintem ez úgy van ha van virágod tudsz festõmûhelyt üzemeltetni. Semmi pluszt nem ad csak ezt.
Én hiába építenék festõmûhelyt ha nincs olyan terültem ami virágot adna. Tehát igen is kirakhatod ébenért cserébe, mert van akinek meg virágos területe nincs. Nekem csak kövem és márványom van...

Vagy nem?

Maximus4
Na ez a másik ami nem világos.Nekem van egy ilyen elfoglalt területem:

Na most ez nem úgy van ha megépítem a festõmûhelyt akkor többet termel amikor beszedem?Mert termelés alatt a normál mennyiséget írja ki.

ében az igen keresett a piacon. A napokban valaki felrakott egy megszerzett ébenerdõ képet ide a fórumra. Annak terem bõvebben.

Maximus4
Ez már nekem is szembe jutott,DE.Ha magam akarnám elõállítani az kb. 60 forge pontba kerülne.Piacon meg olyan ajánlatok vannak érte,amik nekem beláthatatlan messzeségben vannak.Amit most fel tudnék rakni a piacra,az festõanyag,de ki az a marha,aki ezért ad mészkövet és ébent?

ja bocsánat tényleg így van. mert én most a 35 vasat kelett kipörgetnem és azt egy nap alatt majdnem visszatermelem. Van vasmezõm elfoglalva tehát 4 óránként ad 5 vasat.

SzirmosSzisza
Elején nagyon para területet venni, mivel sok fajta nyersanyag kell, amit kereskedés nélkül para összehozni :/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

vagy próbáld megvenni a területet. Én az elõbb megvettem egy mezõt mert 2 csata után nem akartam kétes és nehéz küzdelembe belemenni vagy sikerül vagy nem harcba. 2 csatát megnyertem de az egységeim sérültek és nem éreztem hogy egy még erõsebb haddal elbírnék.

Maximus4
Én az íjászoktól várok sokat,de még kell legalább 1 nap mire átlépek a vaskorba.