Forge of Empires

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Szeretnék kérni:

110 kötelet
60 aranyat
40 rezet

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

BoneDragon
Köszi, elvittem. 😊

DarkHorSe
raktam ki posztoert

Swedish people are albino monkeys

DarkHorSe
61 borert kellene nekem 49 posztó, megoldható?

BoneDragon
61 borra és 26 téglára lenne szükségem. Cserébe: arany, posztó, vas, alabástrom, kötél, gyógynövény

Maximus4
Posztót borért tettem ki.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Raktam ki sóért.

Kellene 20 réz és 20 posztó.
Tudok adni:
-vas
-méz
-bor
-kõ

te ismered a bobafettet?
BuriP
Szárított gyógynövényt kérnék 30-at. Cserébe sót, téglát, vagy mást az étlapról.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Martinez01
Raktam ki kõért.

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

DarkHorSe
Szuksegem lenne 11 ekszerre

Amit erte tudok adnI:

Kõ: 59
Fa: 42
Bor: 115
Festõanyag: 56
Vas: 14
Marvany: 34

BuriP
A kirablás általában erõszakos cselekmény. XD

Mangó: A legyõzése után 24 órán belül egyszer kifoszthatod az emberkét.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Maximus4
Azért ehhez az is kell,hogy megtámadja,mert addig nem tud fosztogatni <#wink>

DarkHorSe
Aham, kezdem erteni. Most sikerult 30 bort lopnom, szoval akkor az epulet befejezte amit legyartottak benne, es utana 24 oraig hozza sem nyult a tulaj?

Swedish people are albino monkeys&#65279;

BuriP
- a térképen *

BuriP
Nyers és alapanyagot, aranyat akkor tudsz lopni ha az épület befejezte a munkát amit elindítottak benne és annyit amennyit letermelt. Egy mûhely ha van a térképen alapanyag-lelõhely hozzá a térképen akkor 8 óra alatt 10-et termel. Ha kirabolod mielõtt a tulaj begyûjti a termelt cuccot akkor te kapod meg.

DarkHorSe

megint loptam annyit, hogy lehet ez?

BuriP
Raktam ki gránitért.

DarkHorSe
En nem tudom, de valakitol 10et sikerult lopnom mastol meg 20at egyszerre 😄

Bónusza van?

DarkHorSe
Most loptam 10 meg 20 bort, hogy lehet ez? 😄D

nem tudom hogy a képen látható anyagokból mit épitsek:barbár laktanyát,íjpuskás laktanyát(ez 2-3 nap mulva lesz kifejlesztve)mészkõfaragót?,egy új katapulttábort,vagy még egy aranymûvest?

j0nNyKa
szükségem lenne 21 téglára

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

LoSA
Én is kezdem... 😊

SzirmosSzisza
Kell valakinek akkount? Sikerült ezt is megunnom 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Maximus4
Mi a másik szerveren vagyunk.

Sziasztok Brisgard szerveren vagyok pár napja megtalálható KisDeak néven,valaki tudna meghívót küldeni céh-be? Elõre is köszi,jó gémet 😉
toysoldier
nekem 25 kõ és 2 kötél kéne

fõleg márványt, sót és posztót tudnék érte adni

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Maximus4
Kiraktam a gyógynövényt.

SzirmosSzisza
Cserélnék 34 téglát, 34 szárított növényre.

Illetve 40 bort, aranyra,rézre,ébenre.
(nekem van tégla, meg az a 3)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

hu de jó nekem heti 6-7 kell
Piszok lassan haladok a foglalásokkal. Olyan lusta szomszédaim vannak, hogy heti 3-4 kis cafat foglalással PvP elsõ vagyok.

darki81
igen, eddig 730 gyémánt jött össze, abból 600 meghívásos. de még mindég vannak emberek akiknél megy a csík 😊
(a vaskor felé)

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

onnan van palotád?<#pias>
én is csinálom de nekem nem jön senki<#schmoll2>
darki81
azt a 2-t én is elutasítottam...
már rég el is felejtettem azokat az épületeket és most építgesse meg újra ja persze 😄
(meg kell hívni embereket játszani az adja a gyémántot 😛)

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

BuriP
Most utasítottam el két 25 gyémántos küldetést! Normálisak ezek?
Például.: "Építs minden virágzó középkori katonai épületbõl egyet", Hány százezer arany és alapanyag lenne?

DarkHorSe
20 ékszert cserélnék 24 ébenfára, masfel ora mulva 😄

Jaja, a céh szorgos tagja vagyok - igaz csak pár napja.

BuriP
igen már néztem, ép írni akartam. 😄

Maximus4
Az én hibám,a céhünkbe van,csak nem csináltam még meg a kiírást.

BuriP
Kereskedni nem tudsz mindenkivel. Csak a céhed tagjai, és a szomszédaid vannak veled egy piacon.

Sziasztok,

Volna egy csomó kõ árum, és jól jönne némi bor, meg fa ha valakit érdekel!

LoSA
El is hoztam, köszi!

BuriP
Gránitért?

DarkHorSe
Oke, en valamiert arra emlekeztem hogy csak keddtol szamolja, de a toronyban is kiirta szoval minden oke😄

Maximus4
Hétfõtõl vasárnapig.A másik meg,megnézed a tornyot és mindjárt kiderül.

DarkHorSe
Ma is szamolja mar a pvp pontokat a jatek? Mert most harcoltam 1-et es kaptam erte 1400 pontot, pedig ugy emlekszem hogy azt mondtatok hogy csak keddtol vasarnapig.

Meg kezdtem az üveg gyártást. Kérnék egy üveg ikonocskát!

LoSA
Mészkõ kellene... Összesen 53! 😊