Forge of Empires

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hú olyan küldit kaptam, hogy minden gazdasági épületet építsek meg a virágzó középkorból. 25 gyémántért... picit le fogok lassulni eme külditõl :p

DarkHorSe
Vagyis takaritsa ki 😄

Swedish people are albino monkeys

DarkHorSe
Valaki motivalna a furdomet? Mert bedurciztak az emberek. Koszi 😄

j0nNyKa
vittem, koszonom

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Raktam ki rezet sóért és gránitért. Szolj ha úgy neked nem jó...

Ente

j0nNyKa
1) fejlécembe kérném az üveget, köszönöm
2) szükségem lenne 150 rézre, és 80 gyógynövényre

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

DarkHorSe
Elvittem, koszi

Maximus4
Raktam ki borért és aranyért.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

DarkHorSe
Hello, kellene nekem 64 méz

Amit érte tudok adni :

Arany. Ében, Réz ebbõl csak 26 van, Bor, Marvany

LoSA
Tettem ki a piacra....

LoSA
Srácok, kellene 10 kõ! Ébent adnék érte! 😉 Köszi

toysoldier
<#puszi>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Maximus4
Kiraktam!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

toysoldier
valaki tud adni 75 festéket és 34 gyógynövényt?

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Maximus4
Raktam ki borért.

Nekem még mindíg kellene 80 kötél.

DarkHorSe
Hello !

Kellene nekem 14 alabstrom

Amit erte tudok adni, bor, ében, márvány, fa, réz, arany

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Butterbean47
Akkor én mit mondjak:p nekem júniusban 2 hétig nem volt gépem. Annyi forge pontból már egy egész korszakot ki lehet fejleszteni.

Death only needs to knock once.

BuriP
Elszállt a gépem kedden (pont Borderlands 2 elõtt egy kicsivel) <#falbav>
Be kellett üzemelni a régit hogy legalább netem legyen, és az E-mail-eimet el tudjam olvasni.
3 és fél év után még mindig elindult, bár egy órát frissítettem hogy legalább a mai weboldalak fussanak vele!!!
Mennyi drága forge-pont elszállt most két nap alatt! Az alapanyagok persze mind rámrohadtak. Hogy tud egy csizma megromlani? Mert a zöldségeket még megértem.
Legalább PvP-ben nem elõztek meg, a hét végén meglesz a 200 medálos terjeszkedés.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

darki81
78 kúria van letéve, és van feleslegben 5748 szabad emberem!
csak így van elegendõ aranyam 😄
Azért ez vicc nem? 😄
(a legtöbb dologhoz csak az arany kell)

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Maximus4
Valamit kezdhetnének az arannyal,mert tényleg sokkal nehezebb szintbe tartani magad mint nyersanyaggal.

darki81
tegnap lefotoztam hogy 100.000 gold már a terület, ma le is tettem még 8 házat, mert az arany az amibõl sokkal több kell.
Múltkor 5 perc alatt elköltöttem 600k goldot 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

DarkHorSe
Hello, kellene nekem 4 darab gránit

amit erte tudok adni
eben
poszto
ekszer
bor, marvany, fa, ko festoanyag

DarkHorSe
Megoldva

DarkHorSe
Kellene nekem 14 kõ amit tudok erte adni

bor,
ében

Aha....köszi...most csekkoltam tényleg másik szerveren raktam ki a cuccost.
Kösz hogy szóltál.
Maximus4
Ha nem vagy valamelyikünkkel egy szerveren,akkor nincs sok esélyed,hogy innen bárki is megvegye.

Raktam ki ékszerért követ meg márványt...lécci ha tud vki help...
A karakterem Servantes<#nevetes1>
Sziasztok....még új vok...
BuriP
raktam ki kötélért.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

BoneDragon
13 ékszerre lenne szükségem

Maximus4
Végre összejött ez is😊

BoneDragon
Elfelejtettem mondani, hogy a fa, kõ, bor, festék ikont kiveheted. <#vigyor>

Maximus4
Szeretnék kérni az 5 fürdõmre és a 2 kocsmámra takarítást,mert az egyik feladatom az,hogy érjek el 777 boldogságot.

Köszönöm!

BoneDragon
Max légyszives tedd ki ezeket az ikonokat nekem: arany, alabástrom, vas, posztó, kötél, gyógynövény.

Még 6db téglára lenne szükségem

toysoldier
köszi, elvittem

DarkHorSe
Kiraktam ujbol

toysoldier
nem találom

Maximus4
Jók ezek a katapultok😊

DarkHorSe
Minta a sima landzsas mar csak 50 pontot erne 60 helyett😊

DarkHorSe
Kiratam 25 követ posztóért

Bencsi
Köszi!

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

BuriP
Igen hétfõtõl, mikor frissítik a szomszédokat is onnan kezd számolni.

Bencsi
Sziasztok!

A PVP tornák nyitó napja Hétfõ?
Mikortól indul a pontok számlálása?
Köszi!

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

BuriP
Sajnos ezekkel pont nem szolgálhatok.

toysoldier
még mindig kéne

Maximus4
Köszönöm szépen!

Tettem ki aranyat meg rezet posztóért meg rézért, szolj ha valameik ebben a formában nem jó.

Ente

SitatiS
Tehát virágzó korban sem lenne értelme lecserélni eme egységet,akkor még maradnak.
Köszi!<#smile>

Let the good times roll.

BuriP
Elég sokáig jók ha védelemre szánod õket, sok katonát tudnak megölni, illetve sebezni, még ha a gép is irányítja õket. Ez pedig sokakat elriaszt a támadástól.

SitatiS
Meddig használhatóak az íjjászok védelemre?
Virágzó középkorba lépek hamarosan,maradhat még ez az egység,vagy lesz már ennél jobb is(bár eddig 98%ban beváltak).

Let the good times roll.