4521
F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek
Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver!
-
#41 Én azért egy deka gyémántot sem kaptam:( Egy faladat volt olyan,hogy dobott 25-öt,de én még nem költöm el semmire,várok. -
#40 dárda.arra gondoltam:D
Amúgy 50 gyémántot ki mire költötte?
-
Ironman2 #39 LOL! Ebben aztán van minden jó! -
#38 Dárdás istálló?Remélem a lándzsások laktanyájáról beszélsz,mert ha nem,akkor én valamit nagyon elcsesztem:) -
#37 na elérkeztem én is a két órás felfedéshez ahol 50gyémántot lehet kapni.
Így hogy két dárdás istálló van elég gyorsan le lehet nyomni a többit eddig.
Lassan meg lesz a parittyás is.
PVP-t még nem csináltam meg.Pvp-ben mi van? -
perseus99 #36 hali, el kezdtem én is játszani elég érdekesnek tűnik egyenlőre ha van még hely céhben akkor szeretnék jelentkezni perseus299 néven vagyok fent -
#35 Elképzelhető,de a raktár még nem használható például épületek tárolására sem:( -
#34 ahogy nézem a raktárban van valami ajándékdoboz.
valszeg a későbbiekben lehet majd ajándékot küldeni?Vagy az micsoda? -
#33 Egyik feladat,kell 2 darab amfora,gyártási idő 8 óra:P -
#32 Ezt néztem én is... Elég keményen nyomja! :) -
#31 Egy-két érdekesség:
"A Forge of Empires-ben egyetlen egy városod lehet, de ezt átirányíthatod a történeti korokon, és végignézheted fejlődését, hanyatlását!
A kereskedelem akár játékosok közt, akár a kereskedők közt 1 Forge Pontba kerül! Ha ajánlatot raksz fel, a Forge Pont levonódik a számládról!
Ha megtámadsz valakit, és győzöl, automatikusan felajánlja a fosztás opciót, hogy kirabold, de ha ez a mező szürke, nem tudod elvinni a zsákmányt, mert nincs olyan épület, amit ki tudnál fosztani!"
-
#30 Egy ideje megy már a játék :)
Amúgy alul ez a sorrend micsoda ? Lokális helyezés? -
#29 TOP 1 :D
-
#28 Ja, már van céh ? Akkor Caat :D -
#27 Ment a meghívó. -
#26 D4M13N néven futok.Ha kell még egy ember akkor vegyetek be. -
#25 Most kaptam 25 gyémántot:) -
#24 Engem most fosztottak ki:(
Viszont marha jó,van egy feladat,ahol fel kell deríteni egy új területet 500 aranyért,de 2 óra az út:( -
#23 Támadásnak mi értelme van ? Ahogy látom lehet random embereket támadni/visszatámadni de nyersit nem lop tőlük. -
#22 Lassul ez.... :) -
#21 Egy próbát megér! :) -
#20 Eddig inkább Settlers Onlinera hasonlít, mint a Travianra. Ha erre irányult a kérdésed :) -
#19 Ez is oylan, hogy később annyi tartományt, erődöt, falut, mittudoménmit építesz amennyit akarsz, és ugyanazt kell cisnálni az összesben (építsd fel 10es szintig az összes épületet), fejleszteni és bezárul a kör ? Vagy egy várat kell irányítani? Mikrotranzakciós? -
#18 Esetleg chrome? -
#17 Miért van az, hogy ha meg akarom nézni az üzeneteimet, akkor belső hiba okán újratölti az egész játékot?
/Böngészőm:Opera 12.00/ -
#16 Így 1 perc játék után szerintem nagyon gyorsan halad :o -
#15 Elég rendesen szaggat a játék:( -
#14 Jöhet köszi^^.
-
#13 Meghívó kell? -
#12 Grepolisnál csak jobb lehet :D -
#11 Nah ebbe belekukkantok én is:)
Regeltem: raidonsix néven. -
#10 -
#9 meghívhattok engem is, Norgi néven játszok -
#8 Én nem kaptam semmilyen meghívót. :)
Edit: Megtaláltam! Hát megnézzük, hogy mire jó... :) -
#7 Meghívtalak,aztán meglátjuk ez a céh milyen előnyökkel jár. -
#6 Nekem OKs. :)
Nickem: LoSA -
#5 Csinálok egy céhet.
Névnek SG Empire?:D -
#4 Nekem tetszik a játék, kb 2 órája nyomom... :) Céheket lehet alapítani, az is eléggé ötletes szerintem! :) -
#3 Eddig egész jó:) -
#2 Forge of Empires