4521
F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek
Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver!
-
W B #81 Hogy lehet épületet elbontani ha már nem kell? -
#80 Sziasztok! Jónak tűnik a game..:D Nekem is jöhet egy meghívó drhentes nevére..;) -
perseus99 #79 ja köszi csak azt hittem hogy jelezni fogja valahol nem nekem kell keresgélnem xD -
#78 Ezt nem tudtam,köszi. -
#77 Nos szerintem a faházak fontosabbak mert abból lehet kifejleszteni a lovas katonákat, de az összes technológiát ki kell fejleszteni hogy továbbléphess. Ez már a vaskorban nehezebb mert ott már kellenek árucikkek is a feloldáshoz. -
#76 Te vagy az én emberem:D Merre érdemesebb tovább menni?
-
#75 Olyan 2 hete -
#74 Te mióta nyomod ezt a játékot? :) -
#73 Van bizony.Még van 5 ember hátra:)
#72:Elküldve! -
#72 Hali, ha van még hely az SG-s céhben akkor kaphatnék én is egy meghívót? Sevchenko néven játszom. -
#71 Jaa, neked van már PvP tornyod, akkor lehet :) -
#70 ööööö...nekem nem volt semmilyen fosztogatásos biszbasz.Az nem lehet,hogy te a sima megtámadásra gondoltál? -
#69 Nekem is későn esett le, de igazából, ha segítesz nekik több aranyat kapsz :D -
#68 Bakker!Én meg mindig kiléptem onnan:) -
#67 Bal oldalt felugrik egy ilyen cucc a lehetőségekkel, katt a fosztogatásra és ki tudsz fosztani valamit :) -
#66 17:27-kor már elküldtem neked:) -
perseus99 #65 maximus küldenél nekem is meg hívót céhbe? perseus299 vagyok -
#64 A megnyert pvp után miért rak be egy másik városba és ráadásul az van kiírva,hogy az én városom? -
#63 Nekem is volt egy olyan periódusom,aztán megindult és lett 2000,de most csináltam egy feladatot 1500 aranyért:D -
#62 Én nem tudom, de most nekem arany hiányom van. :( Alig van zsém... :) -
#61 Meg is van
-
#60 Én minden új terület támadása előtt rányomom a beszivárgást,anélkül nehéz lenne,bár így is éppen nyerek csak. -
#59 Nah, grat! :) Én nekem még odébb van az egy kicsit! :) -
Még egy harc kell és sikerülne elfoglalnom Badakust:) -
#57 Jó lett a topic Maximus, grat!! :)
Látom azért többnyire tetszik a játék nektek! ;) -
#56 Azért ez elég szar,hogy 1 parittyás 1 óra alatt készül el:( -
#55 Ja már meg van!Én a támadók között hagytam őket.Én is most gyepálom az utolsó helyezettet a pvp-be -
#54 néha a klán résznél beragad a pontszám.Tehát azon nem kell meglepődni. -
#53 Katt arra, hogy támadás ott alul és egyből meg is támadja. -
#52 pvp-be?
galád módon a most kezdőket gyilkolászom le.
simán bepakoltam alul a rostélyos sisak menünél -
#51 Ne viccelj,ez csak természetes:) -
#50 Nah már szuperul haladok, remélem ti is:)
/Köszi maximus a meghívót :)/ -
#49 Valakinek sikerült már megtámadnia valakit?Én hiába rakom be a támadók közé a katonákat és mentem el,mindíg azt írja ki,hogy toborozzak sereget. -
#48 Húha, látom itt mindenki szép sorrendben épített :D -
#47 köszi:) -
#46 Elküldve! -
#45 Arrabonae Névre jöhet egy Céh meghívó:) -
#44 Balra lent a kalapács ikon,után fenn középen kijön 3 nagy ikon és ott a dollárjel. -
#43 Bontani utat,fát,házat hogy kell?
-
Bandeeka #42 Sziasztok!
Én is elkezdtem tegnap este, de vhogy eddig a gépnek sehogy se sikerült megvédeni a városom a támadóktól:) 6 lándzsás+2 parittyás a védekező egységem
Ettől eltekintve nekem eddig bejövős a játék.
Üdv jó város építgetést :)