4521
F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek
Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver!
-
#121 -
#120 Nekem van 80 és naponta lehet újra támadni. El leszek itt egy darabig. -
#119 hali, regeltem, jonny felhasznalonevvel, ha van meg hely guildben, jonnek, koszi :) -
#118 Igen,de egy-két napig nem csinálod és a mögötted lévők belehúznak,akkor könnyel lecsúszhatsz az első helyről.Én már nem tudok megtámadni senkit,az összes szomszéd kivégezve:P -
#117 Na most már van nekem is ilyen. Akkor ha 6 napig első maradok, akkor kapok 10 olyan izét ? Picit soknak tűnik :D -
#116 ööööö,nem tudom:) -
perseus99 #115 akkor minek kaptam meg küldetésnek? -
#114 Szerintem még sehogy. -
perseus99 #113 békés módszerrel hogy lehet területet foglalni? -
#112 az igen. -
#111 Mondasz valamit,de ezt én sem nagyon értem,hogy akkor mi értelme van külön a toronynak.Én most így állok a PVP toronyban,de ott csak 20 csatát játszottam le,mert nincsenek is többen:)
-
#110 Addig skipeltem egy küldit, hogy két korszakkal előrébbieket ad :C -
#109 Őőő, pont az lenne a lényege, hogy olyanok kerülnek a "PvP toronyba" akik jelentkeznek. -
#108 Gondolj bele.Mennyi esély van arra,hogy egyszerre legyél online a többi játékossal,hogy harcolni tudj?Rengeteget kellene várni egy-egy csatára.Ráadásul azt olvastam a harcrendszer még nagyon gyerek cipőben jár. -
#107 PVP és sima támadás között akkor semmi különbség vagy mi ?
Én azt hittem PvP alatt az ellenség irányítja a katonáit :D -
W B #106 Áu. És tényleg :( -
#105 Céhen belül tudtommal nem lehet:( -
W B #104 Van ilyen segítség nyújtás opció... egyik a termelékenységet javítja, a másik a hangulatot. Ki kér? -
#103 Srácok, csak nálam esett szét az oldal? Mert nekem most fehér háttér, semmilyen kép nem jön be a topicban... :) -
#102 Már jó.Az utolsó két csatámnál tudtam fosztogatni:) -
Bandeeka #101 Maximus kicsit bugos a fosztogatás frissitcsed az oldalt és működik:) -
#100 Támadjátok meg a szomszédaitokat!PVP-be beszámítja!
De ezt nem nagyon értem.Tegnap mindíg előjött a fosztogatás ikon a győzelem után,de most egyszer sem.
ték:D -
#99 éppen a megalitot akartam én is megcsinálni,csak kell még pénz.Meglesem én is. -
#98 Megépítettem a Megalitkört és a kunyhó 6 arany helyett 7-et ad:)
A cölöpház pedig 15-öt. -
#97 1 óra és kész az első lovasom:) -
#96 gondolom akkor vissza fog támadni.Nem lesz boldog mikor ránéz majd az épületre:DDDD -
#95 Én se kaptam gyémántot :/
Meg csomó küldetést leadtam és kaptam másikat.
Amúgy lol, csávó estére berakta magának Amorfát vagy mi 125 nyersanyagért én meg pont elloptam :D -
#94 nemnem,google ezt dobta a rinbinre:D
És kaptam gyémántot!köszi az infót,mert így elbuktam volna.
-
#93 Te németül játszol?
Ha nem kapsz gyémántot ne rám haragudj:P -
W B #92 Meg van, elfogadtam! Köszönöm! -
#91 oh értem.akkor az előző sztornó -
#90 oké.bukó,senki ne fogadja el.Megint egy goldot kaptam!
Ez az a küldetés.skippeljétek el. -
#89 Én annál szintén 1 aranyat kaptam,de utána ha jól emlékszem 333-at kell fizetni és ott kaptam a 25 gyémántot.Én azt mondom csináld végig. -
#88 #85 -
#87 Nos most volt egy szopatós mellékküldim.
Egy bolond faszi kancsóval a fején mondja hogy fizessek 111goldot mert ad nekem egy rejtett jutalmat.
na adok is,erre kék wc papírt ad = 1 gold.
tehát buktam 110 goldot.
következő küldetésben meg 222 pénzt kell kicsengetni neki,kicseréli valami másra.nem tudom bízzak e benne:D -
W B #86 WB Rex néven futok fent, én is kérnék meghívót az SG klánba. Köszönöm! -
#85 Szia!
Meghívó elküldve:) -
#84 na most sikerült szabotálnom egy megtámadott ember házát.13 goldot adott.lehetne kicsit több,vagy több házat is lehetne rabolni.így ez az egy nem valami sok. -
#83 Rákatt, hogy építés és akkor felül középen megjelenik egy dollárjel féle, azzal tudod eladni. -
W B #82 Vagy modernizálni...