Ilyen lett A sötét lovag - Felemelkedés magyar plakátja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

+1
Baromi igényes lehetsz, vagy komoly ízlésficamban szenvedhetsz, ha neked ez a film übereli a Nolan féle Batmant.

Vagy csak viccnek szántad? Mert annak jó volt! 😊
Ez? Megnéztem az elõzetest, de valami borzalom. Nem hiszem, hogy bármi is rá tudna venni arra, hogy ilyesmit megnézzek. (Gondolom, akkor elég szar lehet a Nolan-féle, ha az jobb. De simán lehet, hogy jobb.)

Zombee
Félõ, hogy borzalmas szinkronja lesz, ez a "lángoszlop emelkedik" elég ijesztõ, az égvilágon semmi értelme. Félreértés ne essék, nem tudom, minek lehetett volna fordítani, de ennek akkor sincs semmi értelme.

Zombee
A denevérember (r.: Tim Burton, 1989)

Oké. Mondj egy Batman filmet ami jobb a Nolan félétõl!?
Várjuk! <#mf1>
Én effektíve nagyon várom. Persze csak eredeti szinkronnal és felirattal. Nagyon remélem, hogy lesz olyan mozi ami bevállalja, így a vetítést. Ha Mucsaröcsögére kell elmennem, hogy eredeti szinkronnal nézzem, akkor is elmegyek.
Jajj, istenem. Hát attól, hogy nem tartod annak, nagyon sokan még annak tartják. Sõt, mivel eleve nagyon kevés filmet láttak többen mostanság, mint ezt, valószínûleg a legtöbben ezt tartják annak.

Az, hogy te nem tartozol közéjük, sajnálatos, de nem kell mindig besírni, ha szembesülsz azzal, hogy van, aki szerint zseniális a film.
Legenda...azért hasra ne essünk (fõként túlzásokba ne) ebben a hatalmas hype-ban.
Bele se merek gondolni a szinkron milyen szar lesz... remélem meggondolják magukat és eredeti nyelven megy mindenhol.
Lángoszlop emelkedik :-D
Zombee
Elég bénák a magyar szövegek.

És mi ez a undorító sárga, elszabott korhatárjelölés ?
Hogy a fenébe lett ez a film nálunk 16-os besorolású ?
Amerikában PG-13-as !
Vagy nálunk a XXX verzió kerül a mozikba ? 😄
Közel se várom annyira mint a Sötét lovagot vártam. Számomra elég érdektelen ellenfél Bane, a macskanõ karaktere meg eleve taszít. Nem számítok túl jó filmre de azért lehet megnézem moziban. Remélem pozitívan csalódok.