Szekeres Viktor

Ilyen lett A sötét lovag - Felemelkedés magyar plakátja

Nagyjából egy hónap és egy hét van még hátra a Denevérember hazai visszatéréséig, azaz A sötét lovag - Felemelkedés bemutatójáig. A film elvileg Christopher Nolan utolsó Batman-mozija lesz. Elvileg.

Már magyar plakátja is van Christopher Nolan legújabb Batman-filmjének, A sötét lovag - Felemelkedésnek (The Dark Knight Rises), a mozikban már minden bizonnyal sokan látták, kérdés, hogy fog-e jutni az utcára is belőlük, vagy hazai forgalmazó, az Intercom inkább nem viszi túlzásba a marketinget, hiszen feltételezhetjük, hogy akit igazán érdekel a film, az reklámok nélkül is jegyet vált rá.

Az amerikaihoz hasonlóan hazai plakát sem kertel, a "A legenda vége" felirattal hozza tudomásunkra a premier időpontját, mely hat nappal a kinti után lesz, július 26-án. A plakát fő szlogenje eredetiben "Fire will rise", ez a magyar verzión "Lángoszlop emelkedik" lett. Akinek a szeme szívesen elidőzik a részleteken, az a 16-os korhatár karika mellett azt is észreveheti, hogy a film forgalmazásában a fő médiatámogatást a TV2 fogja nyújtani, hiszen a csatorna logója is felkerült már a plakátra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lamella #15
    +1
  • Venom T #14
    Baromi igényes lehetsz, vagy komoly ízlésficamban szenvedhetsz, ha neked ez a film übereli a Nolan féle Batmant.

    Vagy csak viccnek szántad? Mert annak jó volt! :)
  • kalapos01 #13
    Ez? Megnéztem az előzetest, de valami borzalom. Nem hiszem, hogy bármi is rá tudna venni arra, hogy ilyesmit megnézzek. (Gondolom, akkor elég szar lehet a Nolan-féle, ha az jobb. De simán lehet, hogy jobb.)

  • Zombee #12
    Félő, hogy borzalmas szinkronja lesz, ez a "lángoszlop emelkedik" elég ijesztő, az égvilágon semmi értelme. Félreértés ne essék, nem tudom, minek lehetett volna fordítani, de ennek akkor sincs semmi értelme.
  • Zombee #11
    A denevérember (r.: Tim Burton, 1989)
  • Venom T #10
    Oké. Mondj egy Batman filmet ami jobb a Nolan félétől!?
    Várjuk!
  • cS6Szi #9
    Én effektíve nagyon várom. Persze csak eredeti szinkronnal és felirattal. Nagyon remélem, hogy lesz olyan mozi ami bevállalja, így a vetítést. Ha Mucsaröcsögére kell elmennem, hogy eredeti szinkronnal nézzem, akkor is elmegyek.
  • dresden1 #8
    Jajj, istenem. Hát attól, hogy nem tartod annak, nagyon sokan még annak tartják. Sőt, mivel eleve nagyon kevés filmet láttak többen mostanság, mint ezt, valószínűleg a legtöbben ezt tartják annak.

    Az, hogy te nem tartozol közéjük, sajnálatos, de nem kell mindig besírni, ha szembesülsz azzal, hogy van, aki szerint zseniális a film.
  • Yagami #7
    Legenda...azért hasra ne essünk (főként túlzásokba ne) ebben a hatalmas hype-ban.
  • CaptainRumi #6
    Bele se merek gondolni a szinkron milyen szar lesz... remélem meggondolják magukat és eredeti nyelven megy mindenhol.