11
 • TARTYOM
  #11
  Akkor értem már, hogy miért ilyen buta prof ranggal
 • teddybear
  #10
  Amerikában mindenki megkapja a professzori címet, aki tanárként dolgozik a felsőfokú iskolákban. Tanársegédek, ilyen-olyan oktatók.
  Nálunk, Magyarországon, kizárólag az egyetemi tanszékek vezetői jogosultak a professzori cím használatára.
 • tmisi
  #9
  Igen, a közösségi oldal /ezen belül az FB/ egy jó kiegészítő dolog, de nem létszükséglet. Viszont nem is kötelező a hülye haverjaidat bejelölni, de pl. egyes cégek like-olásával sok új infót, akciót tudhatsz meg, vagy pl. kedvenc sorozatod hivatalos oldaláról premier infókat, vagy más oldalakról pl. híreket, amihez nem is kell végiglátogatnod őket egyenként, a hírek egyből az üzenőfalon lesznek. Persze a sok marhaságot előre ki kell gyomlálni belőle...
 • TARTYOM
  #8
  Pedig úgy néz ki hogy minden nyomorult kap., mint doktori címet nálunk :D
 • mousee
  #7
  Ésszel, szerintem ezen van a hangsúly... nekem van FB is, meg G+ is, mindkettőn más-más típusú infókat kapok, de mégsem megy 24/7 egyik sem. A FB chat megy a telefonomon ha nem vagyok gép előtt, laptopomon pedig kliensre ki van vezetve mindkét chat, mert így mindig elérhető vagyok ismerősöknek, mondhatni ez az "új MSN", ami 100%-ban leváltotta az SMS-ezést. Magát a weboldalt kb napi egyszer ha megnyitom, esténként megnézni hogy mi történt aznap, de az max 10-15 perc.

  Nem kell mindent agyatlanul használni és akkor jó lesz. Jééééé :D
 • usersg
  #6
  "azt az álláspontot képviseli, hogy nem kötelező használni a közösségi oldalakat és azok nélkül is lehet ésszerű, teljes életet élni."

  Nyugaton ez valami meglepő kijelentés? Én pl simán megvagyok ilyen oldalak nélkül, és semmi hátrányom nem származik belőle. Ha megkérdezik hol érhetnek el, megadok egy email címet, és kész. Ha meglepődnek hogy dehát miért nem a pofakönyv, akkor megmondom hogy azért mert nem kell. Ennyi. Álltalában meg szokták érteni.
 • mad mind
  #5
  A professzor címet nem adják ingyen. Sok munka van mögötte. Az végső soron mindegy, hogy a munka seggnyalás/állmunka/vagy igazi hasznos kutatás.
 • TARTYOM
  #4
  Most komolyan, ő rájött arra hogy nem kötelező használni az fb-t? Össze vissza szarom magam komolyan mondom...

  Én meg rájöttem arra, hogy nem kötelező minden nyomoréknek prof rangot adni.
 • willcox
  #3
  Az emberek már akkor is teljes életet éltek, amikor még számítógép sem volt.
  Usákiában egyetemi professzornak kell lenni ahhoz, hogy valaki ne faszbukozzon?
  A világ végtelenül aljas, különösen az usákoknál. Aki még nem látta, nézze meg az Inside Job című filmet. A magyar közszolgálati tévének ezt kötelezően be kéne mutatnia.
 • pasi29uk
  #2
  "A közösségi médiát csak akkor kell használni, ha passzol az életünkhöz és a munkánkhoz. "

  Ennyi nem több...
 • mester1987
  #1
  JÉÉÉ RÁJÖTTEK......................................................