6
-
ktamas74 #6 Az, hogy egy film mennyire jó vagy rossz, többnyire szubjektív.
Az pedig, hogy egy film mennyit hoz a konyhára és az, hogy mekkora tetszési indexe, nem összehasonlítható.
Pl. Ponyvaregény benne van az IMDB TOP 5-ben, de "csak" 200 milliót szedett össze világszerte.
Ergó, egy film nem attól lesz jó, hogy mennyit szakítanak vele.
Képregény rajongóként, pedig azt kell mondjam, hogy a Bosszúállók mozi, egy nagyon bugyuta sztorival és idétlen dialógusokkal telepakolt látványmozi.
Manapság mindet ezzel akarnak eladni. Ha kivennék a filmből a látványt, semmit nem érne az egész.
Egyedül Hulk karaktere volt kitalálva..a fekete humora miatt volt nézhető a film.
-
kerge30 #5 Titanic imdb átlag 7.5 pont cirka 383 399 szavazat után.Avatar imdb átlag 8.0 pont cirka 454 298 szavazat után.Tényleg baromira rossz filmek.Zombee!Ízlések és pofonok.Maradjunk annyiban,hogy Neked nem tetszett,vagy nem érdekel. -
#4 Hogy egy film mennyire pocsék, azt többnyire akkor tudhatjuk meg a legjobban, ha megnézzük.
Én még nem láttam az Avengers-t, megvárom, amíg kifut a kizárólag 3D-ben vetíteni hajlandó multiplexekből, és megnézem befűzős szalagos moziban.
Az Avatarról nem akarok véleményt mondani, mert azt sehol, semmilyen körülmények között sem vagyok hajlandó megnézni, a Titanic viszont tényleg csapnivalóan rossz, nyálas film, ráadásul irgalmatlanul hosszú is. -
jamboox #3 Nem rossz az a harmadik hely. Sokan szeretnének ott csücsülni. -
kalapos01 #2 És az Avatar? És a Titanic?
Meg aztán megnézted? Akkor meg? -
bobi64 #1 pedig aztán ez a bosszúállók is milyen fáradt, pocsék film volt.