5
  • DjDano
    Maximálisan igazad van, a volt vezetés a főbűnös, a MS kényszerházasság már csak következmény ugyanakkor a MS pénze nélkül talán már csődben lenne a Nokia.
  • figure85
    Én is elgondolkodtam, hogy megveszem az pl, Apple-t, de aztán ránéztem a pénztárcámra, és rájöttem, hogy maximum két zsemlét és egy túrorudira telik.
  • Major
    Miért a Yahoo-t is megakarta venni. Akkor is biztos belső emberek tornázták le a részvények árát (Ma már annyit se ér). Az, hogy elgondolkoztak a cég megvételén az semmit sem jelent, a többi állításod pedig pusztán spekuláció.
  • Major
    A volt vezető miért nem arról nyilatkozik, hogy-hogy sikerült csődbe vinnie a céget. Ha minden jól alakult volna és tovább növekedtek volna a bevételek, akkor szóba se került volna a kizárólagos Microsoft partnerség. Mivel, későn kapcsoltak elszaladt mellettük a piac, nem volt mit tenni csak valamilyen új alternatíva. Késői belépőként egy amúgy is zsúfolt Androidos piacra, az egyenlő lett volna a cég halálos ítéletével. Bár, akkor valószínűleg az MS fel is vásárolta volna és most lehet hogy Xbox Phone néven adnának ki készülékeket.
  • sanyicks
    hogy is volt az amikor pár hónapja a microsoft fanboyok hülyézték azokat akik aztmondták hogy el(l)oppal és a részvények letornászásával a nokia olcsó megvételére mehet az m$? :D
    De úgy néz ki, még olcsóbban akarják :)