Jó esély van a Trónok harca 4. évadára

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak csinaljak mar, minel tobbet.😊
Arról, hogy szerintem sajnos egyre gyengébbek a könyvek, az elsõ nagyon jó, azután szépen épül lefelé a sztori, és ezen a szereplõk "ész nélküli" gyilkolászása sem segít... 😞
Valóban minden könyvben van izgalmas szál, de sajna nagyobb részük unalmas, rétestészta effekt.
Vagy elkéne olvasni a könyvet,a 2ik könyv egyfajta felvezetõül szolgál a késõbbi dolgokhoz.
Atomreaktor
A 2. évadnak az elsõ négy része kicsit bevezetõ szagú volt, de az 5-10. rész nekem nagyon-nagyon tetszett. Akik fanyalognak, azok meg nézzenek helyszínelõket, abban biztosan sokkal több minden történik egy-egy részben.

A 2. évad egy kalap sz@r volt. Az utolsó rész ért valamit, mint az elsõ évadban.

Garou
Ne haragudj, de mirõl beszélsz? 😊

A 3. kötetet konkrétan háromszor csaptam majdnem a falhoz, olyan dolgok történtek benne. Most nyilván nem spoilerezek semmit, de ha olvastad, akkor tudod, hogy hullanak a szereplõk, meg a testrészek. A vége meg akkora pofon, hogy csak pislogsz.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

a_n_d_r_e_w
Jah, tul sok szal volt, igy minden reszben mindet picit tudtak elore vinni, igy ugy erzodott, mintha egy helyben toporognanak. Meg vegig olyan erzesem volt, mintha egy epic csatara sporolnak a koltsegvetest. Nem sokkal elotte neztem meg az 1. evadot, es nekem is sokkal jobban tetszett.

One Vision. One Purpose.

A 3. még lassabb lesz, legalábbis a könyvek alapján...😞
Ugyanazt a sorozatot néztük? Ugyan még csak a 8.részig láttam, de 1-2 részt leszámítva sztem nagyon jó évad volt... talán csak a 8.rész alatt éreztem azt, hogy majd elalszok... 😄
Skynet
Remélhetõleg mozgalmasabb lesz a 3 mint a második évad.
Az elsõ nagyon jó volt,ez a második 1-2 részt leszámítva nagyon lapos és vontatott volt. Gyakorlatilag alig történt valami és már vége is a 2. évadnak.