18
-
FoodLFG #18 Régen nézegettem, de már én is letettem róla.
Mondjuk az ilyen fészbukkos lájkgyűjtögetésekért eltörném mindkét kezüket. Kurva nagy gyökérség és nagyképűség.
Ha pedig tényleg a közösségnek dolgoznak és nem haladnak, akkor adjanak ki mindent, nem kell itt szarozni. -
ugh #17 Mert barmok.
Nyulnek le mindent a hl 2 szeriabol amit csak lehet.
Ha mar ez a paraly valve keptelen arra hogy par ezer dolcsival havonta meghajitsa oket.
Nem mennenek tonkre tole.
Sot nekik csinalnak hasznot vele.
Szerintem egyebbkent teljesen felesleges varni. Nem fog elkeszulni soha.
Sajnos. -
#16 az oldal most offline. biztos frissítik gondolom. Még a valve feljelentheti őket, mert jobb játékot csinálnak mint ők a half-life sourcaal. na az nagy átverés volt. -
Katalizátor #15 Biztos azért tették, hogy téged idegesítsenek... -
#14 Én se sajnálnám. -
Ender Wiggin #13 Én erre nem sajnálnám a full játék árát, csak lenne már a boltokban. -
Paul #12 Érdemes azért megnézni az oldalukon az "ilyen volt-ilyen lett" képeket durván feljavítják a kinézetet. Eddig fel sem tűnt, hogy egy-két hely mennyire üres-sivár...Remélem nemsoká kész lesznek vele! -
amitakartok #11 Nem az. Ezek teljesen a nulláról újraírják a játékot: nem csak textúráznak és pályaszerkesztenek hanem modelleznek, szkriptelnek, újraszinkronizálnak házon belüli hangszínészekkel, stb. -
Zero 7th #10 Ha egy picit is képben lennél a témában amibe belepofázol, akkor tudnád, hogy nem egy modder csapat segítségét visszautasították már. -
Bulics #9 Egyébként azért half life mert a fél életed elmegy mire elkészül -
#8 A project non profit-os. Szabad bőkezűen adakozni. -
KopaszIsten #7 -
#6 Hát azét rengeteg modelt is ok csinálnak, meg animációkat... -
gumibéka #5 Pont mint a Valve:) az EP3-ra és az esetleges (de jó is lenne) HL3-ra... -
Gauge #4 A cikk szerint rajongói frissítésről van szó. Elvileg senki sem fizet nekik. Ha már a kurva anyázás jól megy, akkor próbálkozz meg azzal is, hogy felajánlod a segítségedet nekik.... -
#3 Modernizált? -
alien47 #2 Egyet értek veled, de nézd meg a Duke Nukem -et. Azt 12 évig csinálták. Ebből kiindulva a fiúknak még van 4 évük a projektre.
-
Zero 7th #1 Jó fejnek tűnnek, de valójában meg a kurva anyjukat, ráültek a projectre, aztán basznak csinálni. Ennyi idő alatt komplett játékokat csinálnak nulláról, ez meg csak pályaszerkesztés, textúrázás.