68
-
ppista #28 Minden szubjektív, nem csak a szépség. Nincs olyan rendszer amelyikbe nem lehetne belekötni teljes joggal. Hatalmas előny az almánál, hogy ők varrják a gombot a kabáthoz, míg a többieknek össze kell valahogy félcelni a kettőt, több-kevesebb sikerrel. -
Pukkka #27 Leghasználhatóbb: Ha ezalatt azt értjük, hogy az oprendszere a közelébe nincs a Windowsnak, a mobil oprendszere, semmivel nem tud többet mint a többi gyártóé, akkor oké.
Legegyszerűbben kezelhetőbb: itunes használata mellett ez az érv kicsit érdekes.
Legtöbb programmal megtámogatott: Ha csak a storeban felelhető programok számát nézzük akkor igaz. Ha már nézzük a használhatóságot, illetve a típusismétlődéseket, akkor messze nem igaz.
Dekoratív: Ez erősen szubjektív.
-
tomboy013 #26 Nekem nem kell hozzá se táblázat se előrejelzés, hogy eldöntsem hogy ez a legkirályabb oprendszer :P -
kakamatyi123 #25 >Windows Azure ... lol
>Office, mint a minőség mintapéldája ... lol
Ez az osszes szakmai erved, lol???:)
Csak jol ereztem az erzelmi alapu ervelest:)
MS jehovista?:) Semmi anyagi erdekem nincs az MS fele:)
De az erzlmi alapu MS haterek szorakoztatnak a beszukult latasmodjukkal:)
Amikor ervekre kerul a szo, ennyit tudnak mondani: lol:)
-
ppista #24 Tudod miért vesznek sokan Apple terméket? Mert messze a leghasználhatóbb, legegyszerűbben kezelhetőbb, legtöbb programmal megtámogatottabb, veszettül dekoratív kütyüket gyárt. Persze van aki a hype miatt veszi, de gondolom ő is meg van vele elégedve. -
asgh #23 Ilyen véleménnyel tényleg nem értemes... -
Pukkka #22 Manapság már csak az vesz/használ apple terméket, aki egy korlátolt barom, és a hype-ot előtérbe helyezi a használhatósággal szemben. Lehet vitatkozni, de nem érdemes.... -
asgh #21 Windows Azure ... lol
Office, mint a minőség mintapéldája ... lol
Most már értem, hogy egy MS jehovistával hozott össze a sors.
Érzelmi gondolkodásra hivatkozni egy olyantól, aki a másik minősítgetését ténymegállapításnak éli meg... nos szórakoztató jelenség, de az értelmes párbeszédnek kb. itt végeszakad. -
kakamatyi123 #20 >Elfogytak az érvek, jön a minősítgetés. Klasszikus
Nem minosites, pusztan tenymegallpitas.
Mond azt hogy nem igy van?:)
Azert jegyeztem meg, mert erzelmi alapon gondolkodo emberekkel felesleges vitazni... az erzelmeket ugyanis nem lehet ervekkel befolyasolni:)
>Sorold már fel az MS azon termékeit, amik valódi versenyhelyzetben értek el >sikereket úgy, hogy jobb minőséget nyújtottak, mint a konkurencia?
mondtam, pl. Windows Azure... nem igazan cafoltad:)
>A piaci erőfölénnyel való visszaéléssel az a baj, hogy szar termékeket és szar >szabványokat _erőltetnek_ rá az iparágra.
Szar termek? Pl az Officra gondolsz?
Mondjal mar olyan irodai programcsomagot, ami SZERINTED minosegibb...
A szabvany alatt pl. az office fileformatumra gondolsz?
Fileformatum eseten minosegrol beszelni:)
Inkabb az volt a baja mindenkinek, hogy ZART volt a formatum, nem az hogy szar:)
-
#19 Ezt a kommentet mentsd le magadnak és olvasd vissza 2016-ban, aztán röhögd ki magad.
Az után legközelebb talán kevésbé fogsz hasonló realitású jóslatokba bocsátkozni :D -
hammerjoe #18 Ezt ugye csak viccnek szántad? De még annak is elég elvetemült!!
A Nokia megindult a lejtőn, és bármit is csinál, az csak egyre meredekebb lesz!!!
Majd pont erre épít az MS.... -
#17 Fizetett hírdetésünket hallották. Szerintem 2016-ban 0%-a lesz a windows phone-nak, senki nem is fog emlékezni rá. -
asgh #16 "Nem kicsit elfogult vagy, csusztatsz, hogy alatamaszd az MS irant taplald negativ erzelmeidet:)"
Elfogytak az érvek, jön a minősítgetés. Klasszikus.
"Minden mas = kereso + okosmobil?:) Ejha:)"
Sorold már fel az MS azon termékeit, amik valódi versenyhelyzetben értek el sikereket úgy, hogy jobb minőséget nyújtottak, mint a konkurencia?
Mert ebbe a kategóriába még a legjobb szándékkal sem sorolnám a "windowsba beépítették, ezért mindenki alapból azt használja", vagy a "csak ezt lehet rendesen windows alól elérni" és hasonló megoldásokat.
"Egyebkent aruld mar el mi a bajod piaci erofolonnyel valo visszaelessel???
Mitol faj ez mindenkinek annyira?
Az erosebb kutya baszik, ez a valo vilag:)"
A piaci erőfölénnyel való visszaéléssel az a baj, hogy szar termékeket és szar szabványokat _erőltetnek_ rá az iparágra. Nem azért, mert jobbak, mint a többi, hanem mert maga az MS olyan piaci helyzetben van, hogy _kényszeríthet_ másokat az MS megoldások használatára.
-
kakamatyi123 #15 >Összességében az XBox az egyetlen olyan MS termék, ami képes volt valódi >versenyfeltételek között is megállni a helyét. Minden más, ahol az MS-nek érdemi >konkurenciája volt és nem tudott a piaci erőfölényével visszaélni, megbukott.
Minden mas = kereso + okosmobil?:) Ejha:)
Nem kicsit elfogult vagy, csusztatsz, hogy alatamaszd az MS irant taplald negativ erzelmeidet:) Pl. az uj fejostehenet, az Azure-t ugyesen kihagytad:)
Egyebkent aruld mar el mi a bajod piaci erofolonnyel valo visszaelessel???
Mitol faj ez mindenkinek annyira?
Az erosebb kutya baszik, ez a valo vilag:)
-
#14 Annyi forintom lenne, ahanyszor az elmult 2-3 evben azt hallottam WM/WP frontrol, hogy na majd akkor ha.... Es na akkor sem tortent semmi. Itt a nokia sereg es? Legalabb az eladott darabszamuk nem csokken negyedevrol negyedevre mint ami jellemzo volt a WP-re az elmult idoben. De a piaci reszesedes zuhan meredeken, pedig itt a vilagcsoda lumia mar egy ideje. -
asgh #13 "Az MS haterek az xboxot is fikaztak, mikor a PS uralkodott...
Aztan lam lam, 3-4 ev alatt piacvezeto lett belole:)"
Aztán jött a nagy iPod gyilkos Zune... és taknyolt.
Steve Ballmer jókat röhögött az iPhone koncepción... és az iPhone tarolt.
Erre lóhalálában összegányoltak egy phone OS-t - még viccesnek szánt iPhone temetést is szerveztek az MS marketingesek - és taknyolt.
Aztán jött a Google gyilkos Bing... és taknyolt.
Összességében az XBox az egyetlen olyan MS termék, ami képes volt valódi versenyfeltételek között is megállni a helyét. Minden más, ahol az MS-nek érdemi konkurenciája volt és nem tudott a piaci erőfölényével visszaélni, megbukott.
ProgServ:
A Nokia sereg itt van már pár éve és a Nokia részesedése zuhan fejjel a betonba. A WP7 minőségéről legalábbis ... hm. ... megoszlanak a vélemények, szal lehet mondogatni, hogy hozza az iPhone szintjét, de attól még a valóság valóság marad. (Persze drukkolni lehet.) -
SanMaster #12 Ezt honnan olvasták ki? Üveggömbből? Hány millió dollárba került ez az elemzés? MS fizette? Pffff.... -
kakamatyi123 #11 Majd 2 ev mulva meglatjuk, hogy a netre csatlakozo gepek hany %-an lesz Mac/iOs es hanyon Win8/WP8:)
A mobilok/tablek/PCk kozti hatarvonal egyre inkabb megszunik, ahogy fejlodik alattuk a HW... Egy mai csucstelefon szinte tud annyit szamitasi kapacitasban, mint egy 5-6 eves laptop.
Jo eselyel a WP9 mar nem is jon, helyette 3-4 ev mulva Windows9-lesz mindenen...
Legalabbis ez volt Gates a'lma, ezert kaszalta el a Courier projectet is:)
-
M2 #10 Szerintem meg 70% Android - 2% Win8 - 27% iOS, mert csak, kérem közöljék le! :-) -
sedward #9 HAHAHA A Windows Phone 7 csak valami 0.8 százalékot ad a WIN telefonokból a többi a Windows Mobile-t futtatja. Valahol olvastam, hogy ugyanez a cég 3 éve azt jósolta, hogy a Windows Phone 7 mostanra lenyomja az IOS-t.
Szerintem meg kellene nézni, hogy hol és mennyit tévedtek a korábbi előrejelzésben és korrigálni kellene ezt a mostanit. Azt is lehetne látni, hogy ez a statisztika melyik cég fizetett hirdetése :) -
Venom T #8 Hát persze. Ezt mutatják a csökkenő vásárlási tendenciák is amit a WinPhone-ok produkálnak.
És nyilván a bamba Apple, meg a gyökér Google ezt tétlenül fogják nézni.
Ne álmodozzunk már kérem! :) -
#7 Muahahahahahahahahaha -
kakamatyi123 #6 >A Windows Phone 5.2%-ról 19.2%-ra erősít mert ... mert.
Mert MS Windows:)
Az MS haterek az xboxot is fikaztak, mikor a PS uralkodott...
Aztan lam lam, 3-4 ev alatt piacvezeto lett belole:)
A windows store le fogja nyomni az appstore-t forgalomban a sokszazezer .Net fejlesztovel es a vallalati AD-kbe integralodo W8-as tab/phone-okkal...
Mert Windows:)
http://blog.tmcnet.com/blog/tom-keating/apple/why-the-cisco-cius-failed-why-microsoft-might-beat-the-mighty-ipad.asp
Ibra : Shevchenko = 1:2
-
ProgServ #5 Mert eddig volt 3-4 gyártó, és most jön a Nokia sereg. Pl ezért.
És hozza azt a színvonalat mint az iPhone, csak jobb szolgáltatásokkal.
Olcsóbban.
A programok fejlesztéséhez meg nem kell méregdrága hardver.
Nem gányolt mint az Android.
Ezért. -
asgh #4 A Windows Phone 5.2%-ról 19.2%-ra erősít mert ... mert. -
#3 Ehhh, az IDC már megint. Utána kellene nézni hogy az elmúlt években elhangzott blődségeiből mennyi is vált valóra. Mert ilyen random előrejelzéseket én is tudnék mondani, ha aztán senki nem léri számon rajtam. Persze ha véletlen bejönne, akkor viszont gondoskodnék róla, hogy mindenki megtudja :D -
sanyicks #2 HAHAHAHAHAAAH mennyit fizetett vajon az m$ ennek az elemzőnek? :D -
Sequoyah #1 Ez is egy lehetőség...