A közösségi médiára összpontosít egy új MI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@Bannedusermail: Igen, meglehetõsen kevés vállalható alkotás született ebben a mûfajban. Nem azt mondom, hogy kötelezõ jelleggel programozónak kell lenni, hogy megvalósítsd a tervedet, de valamilyen szintû programozói, matematikai, modellezõi képzettségre szükség van. Persze a pénz mindig lehet alternatíva.
"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."
Nem? Egyes, leülhetsz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ezt a kockabányász közösségi játék ötletét nem nagyon értem. Persze ha nem csak a klikkelések vesznek el egy-egy kockát, hanem valami szabálya van annak hogy mekkora felület "reped meg" akkor mint logikai játék még oké lehet, pláne ha nem lehet nyakló nélkül kattintgatni. De ha annyit és akkor kattintok amikor jól esik, akkor az egész szerencsejáték lesz, és csak akkor tudják meg a gyõztesen kívül a "valami érdekes és csodálatos" dolgot, ha a gyõztes felveszi videóra az utolsó vésést.
De nem lennék meglepve ha csalódás lenne a végén... :P
"Az itt írogatók jó részébõl simán kinézem, hogy van legalább egy tucat baromi jó ötlete, de failisztánban se lehetõsége, se pénze megvalósítani."
Elhatározás és kitartás kérdése. Nyilván Molyneux-nak is csak az ölébe esett a tõke.
"jobb esetben kódot is annyit írtak, hogy meglegyen az emeltinfó Freepascalban."
Amúgy tisztában vagy a designer fogalmával? :-D
Az itt írogatók jó részébõl simán kinézem, hogy van legalább egy tucat baromi jó ötlete, de failisztánban se lehetõsége, se pénze megvalósítani.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Bekokpogtatnak a rendõrök a kupiba, hogy jönnének. Madam kiszól, hogy mennyi pénzük van, mondják 500 Ft. "Baxátok meg, annyi pénzért xopjátok le egymást!" - mondja a Madam. 10 perc mulva megint kopogtatnak a rendõrök: Itt az 500-as!:D
Szal, a közösségi játék az, ahol a az alkotók helyett, a zemeberek egymást szórakoztatják és ezért még fizetnek is (ha mással nem az adataikkal).
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Értéktelen vackokat szórnak ki a játékok mellé jelenleg is. Bár az értelmesebbje azt hihetné, hogy nincs az a marha aki pénzt ad a DLC-kért, mégis, az üzleti modell sikere sajnos vitathatatlan.
A fickó most annak határait keresi, meddig képesek egymást hülyíteni a közösség tagjai, hol az a pont, ahol a hülyeség még pénzzé tehetõ.
A következõ játékát illetõen a faszi nem az MI-t, hanem a DLC-kbõl kihozható maximális árrés lehetõségét kutatja.
úgy, hogy mondjuk készítenek egy screenshotot (de még ha valami núbé is lesz az uccsó érintés, az is le fogja fényképezni a monitort a telefonjával)
most hogy megoldottam ezt a problémát, kérem a fejlesztésre szánt összeget átutalni, köszönöm
Ehhez képest, ha szintet léptél öregedtél, de ha valaki kellõen ügyes volt 15 éves karakterrel is végigjátszhatta a játékot. A fás dolgot teljesen kivették a környezet változása meg leprogramozott volt.
Ez az ember mindig mond valami nagyot és aztán annak a negyede sem valósul meg.
Amúgy nagyon jó MI-t tudunk csinálni már most is, feltéve ha kellõen leszûkítjük azt a játékteret, ami a játékot magát jelenti. Pl sakk progik, engem már a windóz beépített sakkprogramja is mindig elpicsáz.:)
Na most ha úgy akarunk okos sakkprogramot csinálni, hogy nem szakemberekkel építjük fel az adatbázist, hanem bedobjuk a játékot a netbe és nézzük hogy játszanak az emberek, akkor az a nehezebb megoldás.
A rendszer akkor lesz öntanuló, ha elõször is lehetõvé tesszük, hogy minden egyes meccset eltároljon (ez persze adatvédelmi problémákat vet fel, de már megszoktuk, hogy ezt mindenki lexarja). Aztán egy algoritmussal mintázatokat kell keresni, az adatokat ki kell elemezni. Ha viszont nincs elég jó minõségû parti, akkor csak közepes szintig fog max eljutni, Kaszparovbácsinak még sokáig várnia kell. Vagy ha az elemzõ progi nem elég jó, úgyszintén. Egyszerûen a meccsek 99%-a amatõr lesz, alap rutinokkal, amibõl semmit nem lehet tanulni, mert tanulni csak az okosabbtól lehet, lásd Revolver c. filmet ugye ;)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Én azt élvezném, ha központi-fûtés szerelõnek állna ez a kókler. Azt élvezném. Tényleg. Nagyon. -.-
"A játékosok megvásárolhatnak egyet a korlátozott számú vésõkbõl"
Az 1000 Ft-os kutyafõzet a Fable 3-ban nem volt elég te toprongy? <#szomoru1>#szomoru1>
Totál gagyi beszélgetõs "AI-k" már több mint 10 éve léteznek. Lassan eljutunk oda, hogy egyre több ember simán el tudna azokkal beszélgetni, pl. az aktuális tévésorozatról.