84
-
hkoDAVID #44 Írom közben a hsz-t, közben gyorsan reagálok: Hol is nyilnvánul meg ebben az a fizika? Összeesik egy ember? Ha valóban erről(ennyiről) van szó, akkor ezt lazán beadta egy hl2 motor CS:S-al. -
#43 Halkan jegyzem meg hogy az Euphoria motor jóval fejlettebb fizikát képes használni a játékokban mint amire a Cryengine 2 képes volt Physx-el,nem véletlenül próbálták a kettőt vegyíteni számtalan mod és próbálkozás keretében...
Ennyit arról hogy a MP3 alatt nem számol semmi semmit és ezért fut a "fos vga"-mon..:)
-
#42 http://i470.photobucket.com/albums/rr67/hplp20/Crysis2009-04-1913-28-52-51.jpg -
Még1 kép a csodamotorból..:) -
#40 Egyébként hamár Crysis akkor tessék..Fullra húzott grafikával egy épület textúra..:)
Mindenből lehet szar és jó képeket kivágni... -
#39 Egyébiránt Cryengine 2 full látványvilágához képest szinte az összes játékról elmondható hogy le van maradva (még a csodás Cryengine 3-ról is lol),ergo ismételten egy ostoba fröcsögés amit írsz.
Ráadásul egy ostoba physx-re erőltetett motor....
Ostoba fröcsögés amit művelsz,ráadásul igazi grafikabuziként.:)
Nem 2012-es szint? Akkor ezúton várom az olyan címeket is amik 2012-es szinten vannak,szebbek és jobban optimalizáltabbak.:)
-
#38 Cryengine 2 ugyan azon a gépen amint ez gyönyörűen fut maxolva,azon az haldoklik olyan látványvilág mellett ami ezt nem közelíti meg.
Továbbra is várom.:) -
tomboy013 #37 Nah igen egy képet kiemeltél a sok közül amin annyira nem szép a játék. De akkor most nézzünk egy dx11-es képet az általad említett cryengine3-ról is: Crysis2 DX11 -
#36 Fedezékrendszer = konzoltrend? Még1 idióta hater...:)
Nincs semmi baj vele,még dob a játékmeneten.
Továbbá minden más amit leírtál az első két részre is teljesen igaz (kivétel multi), vagyis ugyanúgy lehetetlen inkább kerülendő helyzetekbe mentünk bele és halomra öltük a tucatjával ránkjövő ellenfelet. Mentési rendszerrel nem volt semmi gondom. Még1 hater...:)
De legalább ne olyan dolgokat fröcsögnétek ami hülyeség//nem igaz.:) -
hkoDAVID #35 Odaírtam, olvass. -
#34 Továbbra is várom azt az 5 éves hasonló otpimalizált és szép cuccot... Addig amit írsz csak fröcsögés (amúgy is tipikus haterkedés).:) -
hkoDAVID #33 Most őszintén, nézzétek már meg ezt a képet: http://www.sg.hu/kep/2012_06/maxpayne3_007.jpg -
hkoDAVID #32 Igen oda van írva hogy dx 11 meg sok ultra-hiper-high szó a menüben(jó érzés hogy kiírja ugye?). Mutass már egy dx 11 pillanatot! Hol használja ez azt, vicc már...
Ha akarsz látni dx11-et nézz meg egy cryengine 3-at. Az aztán rommá van optimalizálva elhiheted és realtime olyat kifos hogy csak moziban látsz szebbet.
DX9 bőven elég ennek. Szerinted hogy megy a fos vga-don(6650 lol)?? ÚGY, HOGY SEMMIT SE KELL SZÁMOLIA. Össze ne merjétek hasonlítani ezt a cryengine 2(2007) -vel se. Kicsit is belelátnátok a dologokba vissza se írnál.
(Ezt a sok igénytelen (buta)vaknak írtam)
Nem minden a grafika, de amit nem tudunk dícsérni ne is említsük. Ez nem 2012 es szint kérem! Ez xbox és társa miatti szint. Pénzről szól az egész.
2 éven belül oylat fog ugrani a grafó hogy a mai csúcs kártyákat kukába fogjuk hajigálni, mivel kijönnek az új konzolok és végre haladunk tovább. -
tomboy013 #31 Jólvan elhiszem neked csajozómester, de azért a linknél lévő címet keresd fel hogy lásd is hogy néz ki egy pina -
#30 én legalább tudom milyen a p*na érintése (is), te meg lehet összekevered majd egy segglyukkal.de az is lehet hogy továbbra is csak rángatod a jancsit a gép előtt. -
tomboy013 #29 Naaa azért te se bízd el magad, még a végén a férfiakat is nőnek nézed a király szemeddel és véletlenül lepippantasz valakit (már ha eddig még nem történt meg) -
#28 látom szakértő vagy.tudod mi az a nő?na olyanod neked sosem lesz. -
tomboy013 #27 Ha szerinted a GTA San Andreas szintjén van, akkor komolyan ajánlom a linket
Ui.: Csoda, hogy a 13-as számot ki tudtad olvasni ilyen szemmel -
#26 a nevedben a 13 az életkorod vagy az IQ-d?mennyé inkább kóloftutyizni.vagy báttelfild hármazni. -
tomboy013 #25 [URL=http://www.optikmed.hu/lezeres-szemmutet.php?TitleID=26&lang=hu]Itt a megoldás a te problémádra és az összes többi emberére aki szerint "talán" megüti a grafika a 2005-ös szintet.[/URL] -
#24 jól optimalizált, viszont engem nem győzött meg a grafika.talán egy 2005-ös szintet megüt.talán...
(Athlon II X4 ,4gb ddr3 1600MHz,HD 6850)
minden maxon -
Eriongtk #23 Szerintem rossz helyre reagáltál, mert nem is említettem realitást sehol. Sőt, épp ezért emlíettem a fedezékrendszert hogy miért kellett belerakni --- egy olyan játék, ahol fájdalomcsillapítóval élsz túl golyózáporokat nincs milyen realitásról beszélni.
Ha a 2. pontomra reagáltál, ott sem a realitásba kötöttem bele...
Olvasd el megint amit írtam, de most próbáld meg meg is érteni. -
Reg5 #22 Nekem meg 2007-es gépen fut közepes-max szintű beállításokon.. Na innentől kezdve jól optimalizált a játék! -
WoodrowWilson #21 Milyen felbontáson, 800×600?
Itt fullhd-ban msaa nélkül 38 fps-t tud átlagban a 6770. -
#20 Vazz ez egy játék (ráadásl egy tps lövölde ami arról szól hogy halomra ölöd az ellent) mit vársz über realitást? Fedezékrendszer: Ha már realitást vársz a játéktól akkor tényleg egy bárpult mögött akarsz állni ami mögé nem tudsz lebújni és a felső tested céltáblaként mutogatod? :D -
#19 "Habár ahhoz, hogy PC-n minden beállítást a maximumra állíthassunk, elég korszerű számítógép szükségeltetik - ergo a játék kicsit optimalizálatlan"
AMD Phenom II X4 965, 4GB ram, Radeon 6770, minden maxon, kivéve az MSAA off -> az FPS (frame per second) 70-300 között mozog, szóval az idézett szövegre csak annyit, hogy :O -
#18 Mondanál egyetlen jobb TPS-t PC-n, aminek jobb a játékmenete, szebb a grafikája és pénzt is ér? -
Zoliz #17 Ennek a játéknak valóban semmi köze a realitáshoz és grafikája is átlagos. Ennyi.
Pénzt nem ér. -
Eriongtk #16 Ebben a játékban sokmindent nem értettem, olyan mintha direkt úgy lett volna összerakva, hogy ne egyszer kúrja fel az agyad...
1. miért raktak bele fedezékrendszert? Előző 2 rész megvolt nélküle, és teljesen jó volt. De nem baj, kövessük a trendet, mert most ez a menő konzoléknál.
2. ellenségeg száma..hajjaj, hol is kezdjem. Rohadul nem értem, hogy miért kell 50 ember 1-1 kisebb hely megszálláságoz. Bármerre mentél rengetegen támadtak rád, ami végülis nem lett volna baj, mondjuk egy katonai szervezetnél, de amikor utcagyerekekből verbuvált bandáról beszélünk az viccees, hogy 1-1 pályán ahol azok támadnak rád, kb ugyanannyian vannak (rohadtsokan), mintSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez szánalmas.amikor a főbázisukat ostromlod a szigeten, ahova a csajt vitték... és még maradnak annyian h tucatnyi hajóval jönnek rád, 3-5 fővel a fedélzeten...
3. Multiplayer játszhatatlan a gyakorlatilag 0day csalók miatt. Néhány konfig fájlt kell csak átírni ahhoz hogy pl ne tudjanak lelőni. 40-0, 50-0 -s statú emberek menetrendszerint rohangálnak szervereken akik jellenzően váll alatt sem tudnak lőni. Egyelőre SEMMI védelmi rendszer nincs a játékban... :/
Külön tünemény a mentési rendszer, hogy esetek 95%ban újrakezdéskor kapásból kapkodhatod a fejed, hogy ne találjanak el. Nem egyszer előfordult, hogy betöltést követően AZONNAL meghaltam, volt hogy még be sem töltött, már meghaltam, és mire a kép is megjelent, már nyomhattam entert az újrapróbáláshoz. Annyi mentsége a programnak azért volt, hogy ilyenkor egyre több HP-t kaptál, majd egyre több painkillert, miután 10x próbáltad újra.
Node, kezd hosszú lenni ez a hsz.
Legundorítóbb dolog ami ebben a játékban volt, az az, hogy belekényszerített helyzetekbe amikbe nem mentél volna bele normál helyzetben. Olyan baromságokat és meggondolatlanságokat csinált így, hogy semmit nem tudtál tenni, hogy legszivesebben a monitort ütöttem volna át: pl fellöki a palackot, magára uszítva 5 tartomány veszettkutyáját és mérgeshörcsögét, szoba közepére rohan be, hogy 'jellemzően' észrevegyék. Hab a tortán, hogy folyamatosan kommentálta, hogy "rossz a szerencsém". Hát hogyha emberünk idióta, és neki a szoba közepére kell bemenni, hogy körbenézzen, akkor meg is érdemli.
/rant -
#15 Továbbra is kíváncsian várok egy olyan címet amiben a grafmotor jobb, a látvány sokkal szebb,hasonló szintű fizika és rombolás van benne..:)
Ja és persze ilyen szinten optimalizált, csak mert ez egy 2.3-as 4magos proci,egy hd6650 és 3.5gb ram mellett tökéletesen fut DX11-ben AA kívételével minden maxolva...:) -
#14 Jaja. Amíg sikátorban begyűjthető életerőkapszulákkal gyógyítjuk a szitává lőtt karaktert, kár egy játéknál realizmust emlegetni a magunknál tartható fegyverek korlátja miatt :). -
#13 Kíváncsian várom azt az 5 évvel ez előtti motort, ami komolyabb ennél.:)
Grafika kalap szar? Szintén kíváncsian várok egy hasonló címet ami így néz ki,és ilyen szinten van benne rombolás és fizika // ilyen gépigény mellett...:)
Azt a szót pedig hogy realizmus,csak a cikkíró hülyesége nyomta be, a játék realizmusa kb abban merül ki hogy az életerő nem töltődik vissza, és a hordozható fegyverek száma erősen limitált.
-
tomboy013 #12 Nekem a 3 és fél éves DV5-ös HP notimon is elfut minimumon és teljesen játszható. A GTA 4 akadt mint a fos az összes patch feltelepítése után is. Szerintem elég jól van optimalizálva.
hkoDAVID te a Max Payne 1-et töltötted le nCore-ról szerintem ha ilyen marhaságokat írsz -
shootaboy #11 Ahah...(ez hülye?)
-
hkoDAVID #10 Grafika: Ez a motor kb semmire nem képes, 5 évvel ezelőtt komolyabb jelent meg, így senki ne jöjjön már a "Höh mekkora optimizerek vagyunk" szöveggel. A grafika elmegy, el lehet viselni, legalább megy sokak gépén, de amúgy egy kalap szar. Mellesleg a mimikák és a mozgások primitívsége miatt bele se tudom élni magam az interaktív moziba.
Játékmenet: Számomra az volt a legszembetűnőbb ökörség, hogy a SAJÁT LÖVEDÉKEIM GYORSABBAK MÁSÉNÁL! Mivan? Belassítom az időt és lövöldözhetek össze vissza azonnal becsapódik, de az ellenfél lövedékei 5km/h-val jönnek felém.
Hardon kapok 3 golyót, tiszta lyuk a testem, bárki összeesne és elvérezne 5 másodperc alatt én meg futkározok tovább, max bekapok egy kis Advil-Ultrát, ami azonnal hat.
Az ilyen nevetséges idiótaságok után felejtsük már el ezt a szót "Realizmus"... -
#9 "...ergo a játék kicsit optimalizálatlan -, de a Rockstar olyannyira jól megszínezett, felépített és berendezett világot varázsolt hozzá, hogy szemet tudunk hunyni efölött."
Én kicsit továbbgondolom a gondolatot: bár nem tudom, mi a valóság, mennyire fut jól, és mennyire igaz jelen esetben, de úgy általában véve az ilyen kijelentések miatt kapunk annyi optimalizálatlan, trehány játékot. Mert a képeken jól néz ki, ezért a sok paraszt szemet huny afölött, hogy szaggat összevissza, és valami ormótlan erőmű kell a normális játékhoz. -
#8 Ezeket a cikkeket csak azért szoktam átfutni, hogy kacagjak egyet.
A cikkírók nevét sem merik már jó ideje kiírni, nem véletlenül.
Néha az jut eszembe, hogy szándékosan írnak ekkora hülyeségeket.
Csak azért hogy meg tudják figyelni azt hogy az olvasók hogyan reagálnak az ilyesmire. Valamilyen szociológiai kísérlet lehet a háttérben. -
mg1992mg #7 "Habár ahhoz, hogy PC-n minden beállítást a maximumra állíthassunk, elég korszerű számítógép szükségeltetik - ergo a játék kicsit optimalizálatlan -"
Optimalizálatlan? Kicsit? Hát ti hülyék vagytok, komolyan mondom. Ez a játék tökéletesen van optimalizálva... (GTA IV után, stb...), és nem kell neki olyan hű de nagy gép, lehet, hogy a maximumhoz igen, de kapod is érte a látványt (nem mint a GTA IV esetében...), szóval fail. -
tomboy013 #6 Nem tudom te melyik Max Payne 3-al játszottál de nálam 1 -2 golyó kellett az ellenfélbe, kivéve ha GOLYÓÁLLÓ mellény volt rajtuk. Akkor meg ne csodálkozz ha több kell beléjük. Lődd fejbe őket. -
MinimumGame #5