14
Longmire
-
Stockbauer33 #14 https://www.facebook.com/LongmireTV/videos/vb.424665887545554/1056483667697103/?type=2&theater
https://www.facebook.com/LongmireTV/videos/vb.424665887545554/1056518734360263/?type=2&theater
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.08.14. 19:56:58 -
#13 Nézi még vki rajtam kívül? Ha igen akkor kisegíthetne. Nem emlékszem má rá, de Walt tudja, hogy a lánya Cady Branchel járt? -
#12 -volt:D -
#11 végre elindult a 2. évad
fasza volt is volt az rész:)
a sorozat hangulata hihetetlen jó még mindig. -
#10 igen -
#9 Lesz 2. évad? -
#8 Na nézzünk bele, egy próbát megér... -
#7 3. rész annyira nem jött be. A 4. rész már jó volt. Most néztem meg az 5. részt ez pedig még jobb volt. A vége milyen király volt már? Nézem is a 6. részt.:) -
#6 jó volt a 2. rész is..
azért nem csak a nyomozásról fog ez szólni.:) -
#5 Második rész jobban tetszett, persze lehet már azért mert a szereplőket megismertem meg ilyenek... -
#4 A justified 1. évadjával csak most végeztem, és kellett hozzá kb 2 hónap, engem nagyon nem fogott meg. Ez jobban indult, bár a sztori elég lapos volt, a karakter(ek) vitték el a hátán a pilotot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A rendőr vagyok, meghalt a feleségem/társam stb dolog kicsit kezd elcsépelté válni. De a seriff hozzáállása, miszerint betartjuk a törvényt, de otthagyjuk a meglőtt elkövetőt megdögleni, elég bejövős. Lou Diamond Phillips-nek meg nem nagyon volt ennél testhezállóbb szerepe, a csillagkapuban pl nekem különösen nem odaillő volt. -
#3 Nagyon jó volt a pilot. A színészek, táj, hangulat, zene minden nagyon bejött. Főszereplő hangja meg milyen már?:)
Nekem ez jobban bejött mint a Justified, az is jó volt de az 1. évad 2 vagy 3 rész után elraktam darára, azóta se kezdtem bele. -
#2 Ne kelljen keresgélni, a gyilkossághoz használt fegyver
-
#1 Úgy látszik a Justified sikere más sorozatokat is segít megszülni...Az első rész nálam betalált, tetszett a hangulata.
Meg aztán hát Katee Sackhoff meg amúgy is a kedvencem.
\"..Egy állhatatos és a legmesszebbmenőkig törvénytisztelő seriff és munkaadó városkájának eseménydús mindennapjaiba kalauzol el az A&E csatorna Longmire címet viselő sorozat első epizódja...\"
Idézve a SorozatPlenetról és itt folytatódik a cikk:
SorozatPlanet cikk
Casualhc blog cikk
HOMEPAGE