Smite

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spybot919
mmorpg.com on lehet hozzájutni a kulcsokhoz folyamatosan. Ha valaki szerezne smite kulcsot vagy megunná kérem írjon privátot.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

tommyknockers
Legközelebb szerintem pm-be küld el valamelyik delikvensnek így hátha érzi a nyomást hogy meg kell köszönnie.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

Fabio Capello
Pedig azt hiszem igazán nem kértem nagy dolgot... :(

SzirmosSzisza

Invalid activation key. The key you entered may be active already or may have been entered incorrectly. Please verify that you are entering the correct value.

Ahhoz képest hogy 4-en írtak eddig ide hamar elment :D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fabio Capello
Egy bétakulcs, csak annyit kérek, hogy aki elviszi, egy köszönömöt dobjon be :)

F1980-879E8-E19A4-01394-EAD1C

SzirmosSzisza
Adjá' akkounto!<#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fabio Capello
bennvagyok a bétában \o/

spybot919
Ja ,hogy ingyenes lesz ? Akkor túl hamar eltemettem a játékot. Gondolom ingame store-s lesz a játék de ezesetben megér egy próbát. Dota2,LoL és HoN után.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

SzirmosSzisza
Vágod, hogy ingyenes lesz a játék, csak béta kulcs jár preorderért ? :)

spybot919
Nagyon jó játéknak nézett ki amint megláttam a pre-order feliratot...

Én is várom, kíváncsi leszek milyen lesz. Elv június 12.én kapják az mmo siteok a béta kulcsokat.
Mr_no_NaMe
Fresh Duke
Pont ez a gond. Most van ideje és lehetõsége megfertõzni... :D

A heavy cost. I pay it gladly.

SzirmosSzisza
Nyár közepén nem nagyon számít ;D
Most még csak béta fázisban van és lassan küldenek meghívót.

Fresh Duke
Érdekes, érdekes. De félõ, hogy nem tesz jót a tanulmányoknak. :D

A heavy cost. I pay it gladly.

SzirmosSzisza
Van benne jungle is igen. Srác aki csinálta a 2. videót azt mondta következõben valószínûleg jungler lesz majd.

zeli
Na, erre kíváncsi leszek.
Csak junglerrel lehet menni benne?:D

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

DotA stílusú játék. Csavar az egészben, hogy nem a szokásos izometrikus nézetes, mint a DotA,LoL,HoN hanem FPS/TPS-ben. Jelenleg béta fázisban van, a hivatalos oldalon lehet jelentkezni bétára. Mostani állás szerint a játék ingyenes lesz és játékban szerezhetõ pontokért lehet majd új hõsöket (istenek néven futnak itt) lehet majd kiváltani (illetve RL pénzért is természetesen)

Q&A fejlesztõkkel
http://www.neogamr.net/news/e3-2012-we-chat-with-hi-rez-studios-about-smite

Gameplay1
http://www.youtube.com/v/lJk0idhG-qI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Gameplay2
http://www.youtube.com/v/DvwaBNELcWM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

← ElőzőOldal 3 / 3