118
https://account.hirezstudios.com/smitegame/
-
mrredbull18 #38 -
#37 Béta kulcsok. -
mrredbull18 #36 Van korlátlan beta key-em, akinek kell jelezzen :D -
Diego22 #35 Sziasztok! Ha valakinek van egy meghívója(kulcsa), az lenne olyan kedves, és küldene nekem egyet?...már kb egy hónapja próbálok keríteni, de mindeddig hiába :/ Természetesen, ha valaki küld nekem, vissza fogom adni(Ha valóban mindenki kap 3 meghívót). Nagyon megköszönném! -
Fallingstar #34 www.smite.hu megnyílt! tessék beindítani:) -
#33 Én most kaptam meghívót, töltöm is lefelé. -
Phifty #32 Hali! Néztem pár videót a játékról és örülnék ha kitudnám próbálni. Ha valakinek van felesleges kulcsa és elküldené azt megköszönném. -
#31 Én most kaptam mailben a betat, de a klienst nem lehet letölteni. Ismeretlen hálózati hibát ír. Chrome böngészővel. Máshonnan le lehet tölteni? -
#30 Hú most kaptam béta kulcsot, ez a játék 10x jobb mint a LoL! -
#29 Valakinek nincs véletlen béta kulcsa? -
#28 Sajnos már nincsenek meg. Újat meg nem kaptam azóta. -
#27 Ha meg megvan en elkernem. Regeltem kulcsert ha megjon visszaadom. -
#26 Smite.web4.hu Jelenleg ez a hivatalos magyar honlap van stream meg elérhetőség lehet majd bétakulcsot igényelni és nyerni is. -
#25 Megjött, köszi. :) -
#24 ment pm még van 1! -
#23 Nekem jöhet egy, ha még meg van. :) -
#22 Van két kulcsom ha esetleg kellene valakinek!
Jópofa játék. LoL után először kicsit fura de nem nehéz áttálni. Viszont ez a lvl6 előtt vásárol neked dolgot meg skillet hamar kikell kapcsolni szerintem, mert nem a legoptimálisabb. :D -
#21 Nekem nagyon tetszik eddig...
-
#20 Nagy nehezen tudtam szerezni béta kulcsot. Nem rossz kis játék, majd még élesben is tolnom kell vele párat. -
Bandeeka #19 Sziasztok!
Lehet még valahonnan béta kulcsot szerezni? Ha tudtok segíteni nagyon köszönöm
Üdv -
#18 mmorpg.com on lehet hozzájutni a kulcsokhoz folyamatosan. Ha valaki szerezne smite kulcsot vagy megunná kérem írjon privátot. -
#17 Legközelebb szerintem pm-be küld el valamelyik delikvensnek így hátha érzi a nyomást hogy meg kell köszönnie. -
#16 Pedig azt hiszem igazán nem kértem nagy dolgot... :( -
Invalid activation key. The key you entered may be active already or may have been entered incorrectly. Please verify that you are entering the correct value.
Ahhoz képest hogy 4-en írtak eddig ide hamar elment :D -
#14 Egy bétakulcs, csak annyit kérek, hogy aki elviszi, egy köszönömöt dobjon be :)
F1980-879E8-E19A4-01394-EAD1C -
#13 Adjá' akkounto! -
#12 bennvagyok a bétában \o/ -
#11 Ja ,hogy ingyenes lesz ? Akkor túl hamar eltemettem a játékot. Gondolom ingame store-s lesz a játék de ezesetben megér egy próbát. Dota2,LoL és HoN után. -
#10 Vágod, hogy ingyenes lesz a játék, csak béta kulcs jár preorderért ? :) -
#9 Nagyon jó játéknak nézett ki amint megláttam a pre-order feliratot... -
BaSSeR #8 Én is várom, kíváncsi leszek milyen lesz. Elv június 12.én kapják az mmo siteok a béta kulcsokat. -
#7 -
#6 Pont ez a gond. Most van ideje és lehetősége megfertőzni... :D -
#5 Nyár közepén nem nagyon számít ;D
Most még csak béta fázisban van és lassan küldenek meghívót. -
#4 Érdekes, érdekes. De félő, hogy nem tesz jót a tanulmányoknak. :D -
#3 Van benne jungle is igen. Srác aki csinálta a 2. videót azt mondta következőben valószínűleg jungler lesz majd. -
#2 Na, erre kíváncsi leszek.
Csak junglerrel lehet menni benne?:D -
Cat 02 #1 DotA stílusú játék. Csavar az egészben, hogy nem a szokásos izometrikus nézetes, mint a DotA,LoL,HoN hanem FPS/TPS-ben. Jelenleg béta fázisban van, a hivatalos oldalon lehet jelentkezni bétára. Mostani állás szerint a játék ingyenes lesz és játékban szerezhető pontokért lehet majd új hősöket (istenek néven futnak itt) lehet majd kiváltani (illetve RL pénzért is természetesen)
Q&A fejlesztőkkel
http://www.neogamr.net/news/e3-2012-we-chat-with-hi-rez-studios-about-smite
Gameplay1
Gameplay2