Smite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv!
In space no one can hear you scream.
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Balanszról megy annyit, h még azért nincs túl sok karakter se, és valószínûleg javítgatnak majd rajta, de tény h egyenlõre nagyon rossz. Reménykedjünk😊 Egyébként jó kis játék.
Demonic gripet nem tudom mi a fenéért erõsitték fel +30-cal, (jah de tudom Chronos miatt) Gem of Isolation alternatíva a Gem of Binding ami ugyan akkor mértékû lassítást oko CSAK basic támadással. NA ha ezeket megveszed Zeusra, Chronosra, kap egy olyan kibaszott karakter ami szét darál bármibõl bármennyit...
Meg ez a matchmake rendszer is egy vicc. napok óta (chornos patch óta) 0 gyõzelem, zsinórba 20 vereség... nevetséges milyen idiótákhoz rak be.
Ha valakinek van kedve játszani vegyek fel friend listre a nevem : Eroen.
regisztráció. pont ma kezdtem el vele játszani, eddig nagyon bejön és a community sem olyan borzalmas MÉG... kíváncsi leszek képesek lesznek-e elrontani, sok lehetõség van benne. sokkal jobban élvezem mint a többi moba játékot és az új típusú pályák is el lettek találva.
Ahwww Tegnpi freya napból :$ : http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_3_9_yr6wlgxyfc.jpg
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Ha még nem halott a téma, valaki engem is megdobhatna egy béta kulccsal! 😊
Nagyon hálás lennék.
Wizard
やられたらやり返す。倍返しだ!
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Jópofa játék. LoL után elõször kicsit fura de nem nehéz áttálni. Viszont ez a lvl6 elõtt vásárol neked dolgot meg skillet hamar kikell kapcsolni szerintem, mert nem a legoptimálisabb. 😄
やられたらやり返す。倍返しだ!
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
Lehet még valahonnan béta kulcsot szerezni? Ha tudtok segíteni nagyon köszönöm
Üdv