Smite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én jelenleg szüneteltetem a játékot, de ezt akkor szokta kiírni ha áll a szerver. És ha megnézed az oldalukon ott is le van írva hogy most raknak be valami új istent meg változtatnak ezt azt. Szóval azért nem tudsz, ahogyan senki más sem, mert most le van állítva a szeró.
denevérember
Szevasztok! Érdeklõdni szeretnék,hogy felraktam a játékot,leupdateltem de a play gomb helyett "game is down" van... Biztosan én rontottam el valamit,mert az összes havernak megy... Nekem viszont nem :/ Valami ötlet? Elõre is köszi!

Üdv!

In space no one can hear you scream.

Nem tudom játszik-e még valaki, Hádész iszonyat durva 😄 tegnap nyomtam egy beccset 15 killel 0 Deathel és 20 assistal 😄

“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”

Nagyon király lett az új Conquest map 😊 és az ajándék 7500 favor is jól jött 😄 Tudja valaki azt miért kaptuk amúgy?
JethroHUN
Szép balance patch, athena és isis is kuka...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Feyat jól kinyírták... úgy le nerfelték hogy most már egy raklap szart sem ér. Semmi dmg-je nincs már.

Egyébként, ha looselok akkor még "pénzt" se kapok? Mert akkor az jó, fõleg h mindig idiótákkal rak össze..
Balanszról megy annyit, h még azért nincs túl sok karakter se, és valószínûleg javítgatnak majd rajta, de tény h egyenlõre nagyon rossz. Reménykedjünk😊 Egyébként jó kis játék.
JethroHUN
Megint jól szétbaszták az egyensúlyt a játékban, nem mintha eddig lett volna...
Demonic gripet nem tudom mi a fenéért erõsitték fel +30-cal, (jah de tudom Chronos miatt) Gem of Isolation alternatíva a Gem of Binding ami ugyan akkor mértékû lassítást oko CSAK basic támadással. NA ha ezeket megveszed Zeusra, Chronosra, kap egy olyan kibaszott karakter ami szét darál bármibõl bármennyit...

Meg ez a matchmake rendszer is egy vicc. napok óta (chornos patch óta) 0 gyõzelem, zsinórba 20 vereség... nevetséges milyen idiótákhoz rak be.

Aki,clant keresne és benne lenne 5v5 ranked matchekben, vegyen fel ingame, Melcor néven futok
hmmm.. érdekes lett az új map

Fabio Capello
Aonak és Ranak is hatalmas burst potenciálja van egy full kombóból azért. Amit én problémásabbnak érzek, az az, hogy minden karakter rendelkezik legalább 1 hard CC-vel, ellenben nagyon kevés olyan support van, akik rendelkeznek CC debuff képességgel (Aphro és Hel kivételével szerintem nincs is...)

JethroHUN
Alapjaiban van el baszva a balance a játékban. A critical hit esély és a crit. dmg az nevetséges. Összesen 3 kibaszott itembõl 30-0 statot lehet csinálni... értelme nincs, a következõ 3 karakter bármelyik akár 1v5ben megnyeri a játékot. Ne Zha, Fenrir, Loki megállíthatatlan Warrior Tabi + Rage + Deathbringer = 600 dmg/hit, bármely (akár full tank karaktert is) kiszednek maximum 6 ütésbõl. Ne Zha a legundorítóbb mind3 közül, az ultija az kb instant kinyír bárkit a critical miatt. Egy magical karakter, hol fog ennyit sebezni? lv20-on 5-6 item-mel és 400-500 magical poweral, ulti+legalább 1 skill elnyomásával.

Fabio Capello
Biztos hogy nem, viszel magaddal mindent - ezt már többször is megmondták.

JethroHUN
Szerintem nullázzák a betában szerzett favort, és az azzal vett karaktereket is.

*lemaradt egy vesszõ: unlockolt godok, skinek is megmaradnak

Pedig ha jól tudom sok minden nem változik meg azzal ha majd befejezõdik a béta és átmegy release-ba. Mármint gondolok arra hogy minden unlockolt god skin, összegyûjtött favor, acc level megmarad, csak a gemek ára meg az ultimate god pack ára fog az egekbe szökni a jelenlegihez képest. Kb simán elõnybe leszel a bétában elért eredmények miatt mint aki release után kezd játszani. Egyedül a ranked ratinget resetelik majd.

JethroHUN
Én most töröltem le, mert bétába nem nagyon akarok sok idõd belerakni. De annyira játszanék vele 😄 Esélyes egy ultimate god pakk. Lehet majd felveszlek.

Üdv!
Ha valakinek van kedve játszani vegyek fel friend listre a nevem : Eroen.
JethroHUN
Csak Loki aréna (napi event) de beteg. 😄

Fabio Capello
én anno megelõlegeztem a god packot 10 euróért, így utólag nem jártam rosszul, megkapok minden mostani és megjelenõ godot 😊

mukika
nem hinném, hogy steam-re terveznék. open beta (f2p lesz ugye) az accountok megmaradnak az élesben is, ha minden igaz.

regisztráció. pont ma kezdtem el vele játszani, eddig nagyon bejön és a community sem olyan borzalmas MÉG... kíváncsi leszek képesek lesznek-e elrontani, sok lehetõség van benne. sokkal jobban élvezem mint a többi moba játékot és az új típusú pályák is el lettek találva.

Prince23
Steamen tervezik a megjelenést?

ill. most béta állapotban van a játék? vagy ez már a full

Uram isten..😄 Jöhetnétek játszani .
Ahwww Tegnpi freya napból :$ : http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_3_9_yr6wlgxyfc.jpg
JaSoN HuNTeR
Open béta után megmaradnak a karakterek?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Fabio Capello
Nem, pedig mostmár kb. bárki be tud jutni a bétába. Úgy tûnik, nincs létjogosultsága a DotA és a LoL mellett 😞

nem nagyon pörög a topik 😄

helosztok. az lenne a problémám hogy aréna közben a játék szinte játszhatatlanul akadozik, pedig nincs rossz gépem és hát igazából a netem sem rossz ( napszaktól függetlenül akad, szóval méga net telítettségére sem tudom fogni ), van olyan is amikor megállok percekre és arréb teleportálok. mi lehet a probléma ??
Fabio Capello
likeold facebookon õket, és kapsz azonnal 😊

Üdv!

Ha még nem halott a téma, valaki engem is megdobhatna egy béta kulccsal! 😊
Nagyon hálás lennék.
Fabio Capello
Cupid es #1 HUEHUE

BoneDragon
Van korlátlan beta key-em, akinek kell jelezzen 😄
Sziasztok! Ha valakinek van egy meghívója(kulcsa), az lenne olyan kedves, és küldene nekem egyet?...már kb egy hónapja próbálok keríteni, de mindeddig hiába :/ Természetesen, ha valaki küld nekem, vissza fogom adni(Ha valóban mindenki kap 3 meghívót). Nagyon megköszönném!
www.smite.hu megnyílt! tessék beindítani😊

Wizard

BoneDragon
Én most kaptam meghívót, töltöm is lefelé.

Hali! Néztem pár videót a játékról és örülnék ha kitudnám próbálni. Ha valakinek van felesleges kulcsa és elküldené azt megköszönném.
JethroHUN
Én most kaptam mailben a betat, de a klienst nem lehet letölteni. Ismeretlen hálózati hibát ír. Chrome böngészõvel. Máshonnan le lehet tölteni?

Fehercsoki
Hú most kaptam béta kulcsot, ez a játék 10x jobb mint a LoL!

Panzeradler
Valakinek nincs véletlen béta kulcsa?
Győri Devi
Sajnos már nincsenek meg. Újat meg nem kaptam azóta.

やられたらやり返す。倍返しだ!

Maak
Ha meg megvan en elkernem. Regeltem kulcsert ha megjon visszaadom.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

spybot919
Smite.web4.hu Jelenleg ez a hivatalos magyar honlap van stream meg elérhetõség lehet majd bétakulcsot igényelni és nyerni is.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

zeli
Megjött, köszi. 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Győri Devi
ment pm még van 1!

やられたらやり返す。倍返しだ!

zeli
Nekem jöhet egy, ha még meg van. 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Győri Devi
Van két kulcsom ha esetleg kellene valakinek!

Jópofa játék. LoL után elõször kicsit fura de nem nehéz áttálni. Viszont ez a lvl6 elõtt vásárol neked dolgot meg skillet hamar kikell kapcsolni szerintem, mert nem a legoptimálisabb. 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!

Fpocok
Nekem nagyon tetszik eddig...

Parasite Eve 2, best game EVER!

tommyknockers
Nagy nehezen tudtam szerezni béta kulcsot. Nem rossz kis játék, majd még élesben is tolnom kell vele párat.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

Sziasztok!

Lehet még valahonnan béta kulcsot szerezni? Ha tudtok segíteni nagyon köszönöm

Üdv