Bubble adventure

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Ezeket a Jackpotos kódokat hol lehet beváltani?

Tinman
Kérlek szépen ez a Prizes (díjak/nyeremények) menüpontnál van.

Szépen kattingasd végig, hogy melyik nyerményhez mi kell. Na az automatikus szappanadagoló az most NULLA bul és annyi sapphire kell hozzá, amit 2-3 nap, napi 15 perccel számolva lazán összehoztam.

Ha ezt kiküldik, akkor ez bizony tényleg mûködik és mindenki happy lesz.

Értsd: én vagyok a kísérleti nyúl :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Köszi a helpet urak!

Mindjárt megvan!!!!!! :-))))

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rash87
Ez mi? Hol van?

Glory, Glory Man. United!

Rash87
4LZLMXKS

Elusive
ment

Rash87
nem 😊)

15 Chipes Jackpot kód:

8GHZJP3U

Ugye nemprobléma ha azokat is ide írom?

Rash87
ment

Tinman
Segítsetek légyszí'!

Csak szóljatok és én is fogok <#worship>

laslandes
EXW5EPWJ

52DCZL65

QPAX6N43

L74EHQ83

CTC9MB2B

Tinman
<#worship>

XH48C2FX

7DRXHLS4

SY5PAMPJ

XNUK2HGP

ZVDLJG78

Fabio Capello
PN2SNHTV
DRHM4FMY
4ECZFDZ6
3NPY2DN4
W4GSQENH

Tinman
Rámentem az automata szappanadagolóra!

Zafírom megvan rá és NULLA bul!!!!

Már csak ennyi választ el tõle :-)))

Rash87
kösz

Khemyz
9Z3NVNRW
PQLF79XG
C4GZAT2J
BDXT7UH5
UAPLKXA7

Elusive
75QQVCP7

85F6JK5X

5UYVJR8B

756QWB7E

QTZXKVYG

Tinman
Aham tolom... 98 Euro-nál vagyok... már nem sok kell :-)

Prizee Jackpottal játszik valaki?
Tessék egy 10 chippes kód: 5HR75EHQ

Tinman
Jelentkezz ki és be!

Rash87
Kösz,meglett.
De az a útzár mindig ott van,mikor fog eltûnni? :\

Rash87
Szintén!
Köszi.

Elusive
kösz, viszontkattintottam

Khemyz
ment a help.
ugyanott járok én is, ha esetleg valakinek van kedve kattintani. 😊
illetve, kódok:
X42AYMR7
2QC2ZCNE
H23RE4LP
S7S9KLBY
Z77ZLDPV

további szép napot

Elusive
köszi!

Tinman
2B9UM87S

PQLF4MX3

3LB5XLBW

MM7B7WQZ

4X398M7U

Tinman
Küldtem helpet :-)

Tinman
Na nebraszka :-DDDD

Easy as hell!

Emberek én a 3. pályán leakadtam. Rohadt nehéz egy játék. 😄

Elusive
aki tud segítsen 5. pályán 😊

pár kód: RBDLN975

FDHG29CH

YQKK98ZH

44QZ2WFH

HN65ML6F

Rash87
Ha azt nézed, 60 az nem sok.
Ahhoz a 700-hoz,vagy mennyi kell.
S az a 60 a 6 boss-ért kaptad. S egyre növekszik a pályák száma,miután eléred a boss-t,nehézségrõl nem is beszélve.

Egyébként ezt a barát hívást nem értem,Nick nevet kell adni,de csak emailt kért reg-nél is.

Tinman
Jó hír!

Nem kell mindig új embereket meghívni, ha adott régió le van zárva!

Akik már a barátaid, azoknak újra elküldheted a mailt, megnézik, belépnek, visszaigazolnak és nem kell Bul-t adni a továbbhaladásért.

Persze, ha 3 barát van és mondjuk a 7. régió jön, akkor oda +1 ember kell, de mondom ez lehet kamu email is, csak lényeg, hogy tudj hozzáférni és visszaigazolni.

Tinman
De nem csak 10-et ad én már a 7. régiónál járok, összesen 60 Bul-om van (meg 1500 sapphire), ez ~3 nap alatt jött össze, úgy, hogy naponta max 10 percet játszottam.

A ciki csak az, hogy vagy Bul-ért nyitod meg az egyes régiót (pl. 5-ös, 7-es) vagy megkéred egy barátod, hogy igazoljon vissza. Azzal is mûködik, aki már beregelt, sõt kamu mail címmel is megy, csak betudj lépni és tudd visszaigazolni.

5. régióhoz 3 friends kell vagy 20 bul, azt megoldottam.

7.-hez 4 kell, ebben majd segítség kellene és nyilván én is viszonozom!

jaja 😄
Rash87
Ha Boss-onként 10-et,jó az pár évnek is 😄

Dzsini
Pár hét játék alatt összejön 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

nem panaszkodom de pl 714bub nem tudom hogy jön össze mert csak a bossok adnak magyarul ha az meber össz akarja szedni mindenképp venni kell szinte és az már viszont nincs ingyen

DE NEM PANASZKODOK!!!
Dzsini
Ajándék ló... egy fillér befektetés nélkül, játszva kaphatsz dolgokat, és panaszkodsz?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ó mindjárt el is megy tõle a kedvem.... 714Bub egy USB-s venti? nem komplettek
Dzsini
Bemész a boltba, rányomsz bármelyik ajándékra, és kiírja, hogy mennyi sapphire az ára, alulra pedig kisbetûvel, hogy mennyi bul "postázási költséget" kell állni hozzá.

akkor zisztázzuk most akkor egy nyereményre a bul kell gyûjteni vagy a zaphire-t

és van szállítási költség?
Sziasztok 😊
A Bubble adventureon kívül az összes hasonló játékkal is tolom (Enovaa, Solytary, Inkazee, félkarú.) A inkazee, ami számomra bejött, valahogy kellemesebbnek érzem a játékmenetet, ami a bubble-nél nem mondhatok el (frusztrál, hogy baromi gyorsan jön le a fal, és sosem ad jó golyót). A kaparós játék révén már 3000 körüli nuggets gyûlt össze, 4500-as tárolókapacitású zsákkal. Mindenesetre olyan nyereményre gyûjtök, ami megéri a 3000 ft. körüli szállítási költség kipengetését. Ha szintenként csak 10-et ad egy játék, akkor nehezen jön össze 1100 bul, kaz, stb. (kivétel a solytary játékot: ott szintenként 100-at ad)
A félkarú játéknál 1.5 eurónál tartok (100-nál fizetnek). Akit érdekel, itt az extra chipre a kód:
- 843EZGQ3<#hamm>

Szeressük a zacskós tejet

Egy kérdés a címet és az adatok hogy kell megadni mert nem igazán egyértelmû számomra pedig közel járok már a 30hoz 😄
én elkezdtem a többi játékkal is játszani...
laslandes
S9FX5M2V

HSXHAWCV

QDZZXMBJ

FKHL8EK8

M76X4SHE

Tinman
5. régióra tartogasd!

Ott van egy lezárt rész vagy 20 Bul-ért nyílik meg vagy 3 barátot kell meghívni.

Tinman
1 code = 1 free round!

PK2WTD45

SBQCMLR7

65WCBKTQ

RFW5D4W8

EHX97VQG

Limited to one code per friend and per day

aki gondolja hívjon meg barátnak küldök kódokat
Montanosz
pass, csak idéztem...de ha lesz még valami a forumunkon érdemleges akkor ide beirom

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/