811
Puzzle Bobble stílusú ingyenes játék tárgy nyereményekkel!
  • DRFlame
    Ehhez még 3 help kéne.
  • raymesz16
    Bubble

SL53AW64
    6T2QV76T
    Q3G6RZTX
    4UMTYZ7R
    NUEXDPRZ

Solytary

PPDS5RVA
    GRRAD7DA
    3PNQNDK2
    DQ42RCBK
    EJHYNXRJ

Inkazee

GFGQX858
    ZBAD4JSW
    UBTN7VLC
    YYXFKEXP
    YFV2E4SL

Enovaa

VXTHMH32
    4QDV7EKL
    K74MN2RG
    J4VSYNRB
    3388YNGS

Jó játékot! :-)
  • RYO21
    Bobble kódok:

27QW5V5R
    EB53QS67
    NFZM8MQH
    ZKYS9QAU
    BYHPFHQH
  • RYO21
    Sikerült valahogy ráéreznem, hogy hogyan is kell ezt játszani, úgyhogy most újra folytatni birom a játékot. :D
  • Tinman #247
    Ment!
  • DRFlame
    level 11 unblock
    Köszi
  • Tinman #245
    Kolléga helpet kér a végéhez:

KATT

Cserébe küldi:

N8ZZN2B6

44YZ8BXX

GL492AE3

2LPFRNTY

8TFHNFGY
  • Tinman #244
    A Bul miatt nem éri meg megállni!!!
    A Bul nagyon fontos!

"Most ha előlről kezded,mind le van zárva,s azt kéri,h teljesítsd pl a 5. pálya 1-2 pályáját,akkor szívsz..."

Általában 7 napod van rá, az baromi sok idő, de mondom én rögtön indultam megint a tárgynyereményért és abs. teljesíthető kritériumokat kért.
  • Rash87
    Grat.
    Bár ha újra le vannak zárva,nem érdemes megállni az utolsó pályán?
    Mert vannak olyanok feladatok nyereményeknél,h teljesítsd a xy. pálya 1-2 pályáját.
    Most ha előlről kezded,mind le van zárva,s azt kéri,h teljesítsd pl a 5. pálya 1-2 pályáját,akkor szívsz...
  • tototto
    Köszönöm mindenkinek, összegyűlt!
  • staples76
    Inkazee-n indult 10:00-kor egy 24 órás promóció. 5 szobrot kell gyűjteni, akinek sikerül, 6 ipod-ot sorsolnak illetve nuggets-et (sapphire).

A játék Kaz-ba (=bul) kerül, én most a 3. szobornál elég jól leragadtam :/ viszont dupla annyi nuggets-et kapok a pályák végén

íme a google fordítása a szabályoknak:

"1. cikk: A működés időtartama

20/06/2012-tól 28/06/2012, hogy 10:00-kor, Inkazee kínál különleges játék.

2. cikk: A játék célja

Annak érdekében, hogy feltárja a speciális játék, a játékos el kell végeznie Világ 1 (általános elvét a játék elérhető a Súgó fejezetben).

A játékosnak el kell sajátítania a különböző elemek egy új világot. Ez a világ tartalmaz 5 különböző szinteken. Minden szinten meg kell szerezni egy elemet a következő szintre.

Az eredmény az egyes elemek végzi megnyitásával Awards végén rendelkezésre álló valamennyi sikeres párt. A játékosnak meg kell megtaláltam a trófea mögött egy elemet. Az elemek eloszlása ​​véletlenszerű. A gyűjtő tételek látható a honlapján a játékos számlájára.

Minden fél, amellett, hogy minden olyan tételt, a játékos megnyeri a Nuggets.

A költségek egy részét szintjétől függ:
    - 1. szint: 1 rész = 1 Kaz
    - 2. szint: 1 rész = 1 Kaz
    - 3. szint: 1 rész = 2 Kaz
    - 4. szint: 1 rész = 3 Kaz
    - 5. szint: 1 rész = 3 Kaz

Ha a játékosnak nincs ennek a pénznek egy oldalon mutatja a különböző csomagok és árak jelenik meg, és felkérte őt, hogy végezze el a újratölteni.

Ha a játékos az összes elemet a megadott időn belül, akkor megnyeri a résztvevő ajándékot (lásd Art.3).

Ebben az esetben a nyereség, egy üzenet jelenik meg, ha a játék véget ér. A játékos ezután felkértek, hogy érvényesítse az ő ajándéka, hogy elvégezzük a megfelelő postaköltséget.

Miután megnyerte az ajándékot, a kollektor tételek alaphelyzetbe áll.

3. cikk: Sok forog kockán

- Új iPod Touch 8 GB-os 6 (Unit Value: € 199)

Prizee nem vállal felelősséget semmilyen díjat, illetve vám-kollekció, amely lehet igényelni a potenciális nyertesek élő Franciaországon kívül.

4. szakasz: A játék szabályai Prizee

Az egész település Inkazee játék elérhető és kereshető a honlapon www.inkazee.com, a "Szabályok a játékok", vagy kattintson a "Szabályok a játékok", ha a játékos használja a Facebook alkalmazást."
  • Tinman #240
    Köszi a választ!

Ha megkaptad feltétlenül írj!
  • tototto
    Kéne még 3 help, pls aki még nem kattintott segítsen.
  • staples76
    én is erre hajtok most a Soly-ban - ugye ott 100 solyt adnak a témák végén - talán össze is jön a 800 addigra
  • raymesz16
    K3CS6NAW

még egy 10-es Prizee Jackpotra :-)
  • Lumania
    Köszi!

A Bul-t vettem. A fiam már régóta rágja a fülemet egy ilyen madárért.
    A kép alapján ezek a 20cm-es madarak ami kb. 4-5000 Ft boltban, 1500-at még megért nekem. Aztán lehet, hogy kapok egy kulcstartót :-), akkor így jártam.
    Majd megírom, hogy mit hozott a posta.
  • raymesz16
    Sziasztok!
    Örülök hogy találtam egy ilyen fórumot, ahol nagyban nyomja mindenki! :D
    Már egy ideje elkezdtem én is, nyertem egy pendrájvot az elején, de akkor láttam h a kiszállítás drágább mint maga a cucc szóval hagytam ink! :D
    Sok érdekességet olvastam és nagyon hasznosak ezért ha valaki Prizee Jackpotozik, annak itt egy 10-es:
    EEAGVGP6

Sok sikert! :)
  • Tinman #234
    Wow!!!!!!!!

Gratula!

És vettél Bul-t vagy, hogy intézed a szállítósdit?
  • Lumania
    Nagy GZ a végigjátszásért.

Hogy én is dicsekedjek valamivel:
    Nyertem egy Angry Birds madarat! :-)
  • staples76
    10 chips: SFZB3EVH
  • tototto
    Ezt a power store-os dolgot kipróbálnám most, hogy ha szintet lépünk elveszik e, de nagy sikeresen tegnap elszúrtam 50 bult egy tűzgolyóra és most a legolcsóbbat se tudom így megvenni, pedig jó lenne tudni mert gyorsan végiglehetne szaladni a játékon ha megvennénk mindegyik bonuszt :)
  • Tinman #230
    Thx

"Na akkor van újra játszás ezek szerint, viszont kérdés, ha végig tolod akkor nyitva maradnak a pályák vagy újra kell kezdeni feloldani őket, tehát ha teszem azt az a feladat hogy juss el a 8 pálya 3. részére akkor újra végig kell járni az összes szintet vagy indíthatod egyből a kívánt pályát?"

ÚJRA LE VANNAK ZÁRVA!!!

DE! A kritériumok ésszerűek! Lvl 1-en vagyok, az egyik kritériumban van egy olyan is, hogy rank 8-as trofik kellenek. Ez nem gond!
    Azért nem, mert teljesítettem a legeslegelső pályát és a trofik viszont MIND FEL VANNAK OLDVA! Csak rá kell böknöd, ha bedobja és kapod is a raklapnyi zafírt, meg a kritériumhoz a +1-et :-)

"Illetve még egy kérdés hátha tudja valaki pályák végén lehet venni új fegyvereket azoknak mi értelme, és csak egy pályára érvényesek vagy örökre?"

Azok a fegyverek zsákbamacskák! Valójában trófeák és ha ráböksz ugye Bul-ba kerül, de esélyed van NAGYON SOK zafírra! Nekünk szerintem ez nem való, zafír van dögivel, Bul-t meg nem akarunk venni :-)

"Illetve azok a bónuszok a power storeban hogy pl beregisztrált kódért két szívet ad meg max 8 szívet lehet gyűjteni azok végérvényesek avgy csak időszakosak, pl egy nap?"

Tudtommal örökre szólnak!!! Ezért gyűjtsetek a gyors feltöltődésre, 110 Bul-ba kerül! Az a legjobb vétel szvsz!

Azt viszont nem tudom, hogy akkor is érvényes-e, ha újra előröl kezdeti veled, mert végigvitted :-/
  • tototto
    Gratula , köszönöm (még 4 katt kell a 8-ból)
    Na akkor van újra játszás ezek szerint, viszont kérdés, ha végig tolod akkor nyitva maradnak a pályák vagy újra kell kezdeni feloldani őket, tehát ha teszem azt az a feladat hogy juss el a 8 pálya 3. részére akkor újra végig kell járni az összes szintet vagy indíthatod egyből a kívánt pályát?
    Illetve még egy kérdés hátha tudja valaki pályák végén lehet venni új fegyvereket azoknak mi értelme, és csak egy pályára érvényesek vagy örökre? Illetve azok a bónuszok a power storeban hogy pl beregisztrált kódért két szívet ad meg max 8 szívet lehet gyűjteni azok végérvényesek avgy csak időszakosak, pl egy nap?
  • Tinman #228
    Köszi :-)

2 hét se volt, napi max., összesen 30 perc, az is cégnél szünet/üresjárati időben.

Szóval azt kell mondjam, egyáltalán nem lehetetlen a legnagyobb 1143 Bul postaköltséget összegyűjteni, teljesen INGYEN, hiszen, ha jól számolom kb. 110 Bul-t ad, ha mind a 12 régió szörnyét legyőzöd, tehát ~12 nap alatt 110 Bul, akkor értelemszerűen 1143 Bul összegyűjtéséhez ~125 nap (~4.5 hónap).

Persze, ha kipörgetném az iPad-et, akkor k. nem érdekelne, hogy 2500 Ft a postaköltség, simán kifizetném, vennék elég Bul-t.
  • staples76
    gratulálok! időben mennyi volt, hány napig tartott?
  • Tinman #226
    Ment!

Játék végigtolva!!!

1000 sapphire-t adott a végén és totál a elejéről újrakezdi, de megmaradt minden zafír és Bul, sőt, ha vettél valami extrát, az is megmarad!!!!

Tehát így úja lehet Bul-t gyűjteni a boss-ok legyőzésekor!
  • tototto
    level 11-hez kérnék szépen kis segítséget, köszönöm :)

mai kódok:
    7NFDNWUD
    AHJMD27U
    V679KGTA
    JG9DW82N
    4BCVRSTG
  • Fabio Capello
    én a 8/8-on csinálom ugyanezt, vagy 15 életem elment már rá...
  • staples76
    inka
    2Z49X5QN
    GE6Y4XZY
    QQ27W9J9
    MNT69WYS
    XMFE79KZ

soly
    KVJGH8JN
    EYD668ZN
    UAAXE674
    HTCZJPTY
    XTAJDAK4

eno
    6S2E38UD
    HVU2YEC7
    YGHE7569
    74RB96TN
    2HSQ9RUB

bubble
    PADJLCFQ
    GQV6MSKZ
    ZFKRUC7U
    TXKZ6U5L
    VUFG43F5

• Tinman #222
    Utolsó régió, utolsó pályájára eddig ~18 életet csesztem el tegnap óta :-/

WZS7E86N

PGRLXUH3

QSTDXSNY

YYMWBE8G

MVSG9DHX
  • RYO21
    20 Chip:

NG6QHMA2
  • Lumania
    NAH6L42F
    T9WEUH6T
    3L8Z6K6F
    88CAV7M5
    2VXT5THF
  • laslandes
    V9F35LMJ

Z4MJHTXZ

F8DBQ8NS

GHY5AWMU

T99EKMAE
  • DRFlame
    TRQW6A5J
    PEVCV5MX
    LK4XJWMY
    WXLGHPYU
    NMRFW6K4
  • nickwaren
    10 chips: DP45J7JW

soly:

DKZ3P2X4

39FEUY2J

84CS59GJ

NEQHX9C7

UC4N5BQ3

bubble:

JHBA625D

8T24JC8G

KZKZRN5N

TL23FJN5

W4VUZAVK

inkazee:

7YYW6CGN

2K3BUL8P

6L7M2PQV

D7M24XDD

A8JVRTHX
  • Khemyz
    összejött a 10, köszi mindenkinek
  • Lumania
    Most néztem a nyerteseket. Volt ma egy magyar is, késkészlettel.
    Gratula neki!
  • staples76
    köszi a kódokat
  • laslandes
    UWRD5BXM

BCS74468

7SAPVJ3Q

UL4AF8QS

V7JH563F
  • nickwaren
    soly:

QKEQYXQQ