811
Puzzle Bobble stílusú ingyenes játék tárgy nyereményekkel!
-
DRFlame #251 Ehhez még 3 help kéne. -
#250 Bubble
SL53AW64
6T2QV76T
Q3G6RZTX
4UMTYZ7R
NUEXDPRZ
Solytary
PPDS5RVA
GRRAD7DA
3PNQNDK2
DQ42RCBK
EJHYNXRJ
Inkazee
GFGQX858
ZBAD4JSW
UBTN7VLC
YYXFKEXP
YFV2E4SL
Enovaa
VXTHMH32
4QDV7EKL
K74MN2RG
J4VSYNRB
3388YNGS
Jó játékot! :-) -
RYO21 #249 Bobble kódok:
27QW5V5R
EB53QS67
NFZM8MQH
ZKYS9QAU
BYHPFHQH -
RYO21 #248 Sikerült valahogy ráéreznem, hogy hogyan is kell ezt játszani, úgyhogy most újra folytatni birom a játékot. :D -
#247 Ment! -
DRFlame #246 level 11 unblock
Köszi -
#245 Kolléga helpet kér a végéhez:
KATT
Cserébe küldi:
N8ZZN2B6
44YZ8BXX
GL492AE3
2LPFRNTY
8TFHNFGY -
#244 A Bul miatt nem éri meg megállni!!!
A Bul nagyon fontos!
"Most ha előlről kezded,mind le van zárva,s azt kéri,h teljesítsd pl a 5. pálya 1-2 pályáját,akkor szívsz..."
Általában 7 napod van rá, az baromi sok idő, de mondom én rögtön indultam megint a tárgynyereményért és abs. teljesíthető kritériumokat kért. -
#243 Grat.
Bár ha újra le vannak zárva,nem érdemes megállni az utolsó pályán?
Mert vannak olyanok feladatok nyereményeknél,h teljesítsd a xy. pálya 1-2 pályáját.
Most ha előlről kezded,mind le van zárva,s azt kéri,h teljesítsd pl a 5. pálya 1-2 pályáját,akkor szívsz... -
#242 Köszönöm mindenkinek, összegyűlt! -
staples76 #241 Inkazee-n indult 10:00-kor egy 24 órás promóció. 5 szobrot kell gyűjteni, akinek sikerül, 6 ipod-ot sorsolnak illetve nuggets-et (sapphire).
A játék Kaz-ba (=bul) kerül, én most a 3. szobornál elég jól leragadtam :/ viszont dupla annyi nuggets-et kapok a pályák végén
íme a google fordítása a szabályoknak:
"1. cikk: A működés időtartama
20/06/2012-tól 28/06/2012, hogy 10:00-kor, Inkazee kínál különleges játék.
2. cikk: A játék célja
Annak érdekében, hogy feltárja a speciális játék, a játékos el kell végeznie Világ 1 (általános elvét a játék elérhető a Súgó fejezetben).
A játékosnak el kell sajátítania a különböző elemek egy új világot. Ez a világ tartalmaz 5 különböző szinteken. Minden szinten meg kell szerezni egy elemet a következő szintre.
Az eredmény az egyes elemek végzi megnyitásával Awards végén rendelkezésre álló valamennyi sikeres párt. A játékosnak meg kell megtaláltam a trófea mögött egy elemet. Az elemek eloszlása véletlenszerű. A gyűjtő tételek látható a honlapján a játékos számlájára.
Minden fél, amellett, hogy minden olyan tételt, a játékos megnyeri a Nuggets.
A költségek egy részét szintjétől függ:
- 1. szint: 1 rész = 1 Kaz
- 2. szint: 1 rész = 1 Kaz
- 3. szint: 1 rész = 2 Kaz
- 4. szint: 1 rész = 3 Kaz
- 5. szint: 1 rész = 3 Kaz
Ha a játékosnak nincs ennek a pénznek egy oldalon mutatja a különböző csomagok és árak jelenik meg, és felkérte őt, hogy végezze el a újratölteni.
Ha a játékos az összes elemet a megadott időn belül, akkor megnyeri a résztvevő ajándékot (lásd Art.3).
Ebben az esetben a nyereség, egy üzenet jelenik meg, ha a játék véget ér. A játékos ezután felkértek, hogy érvényesítse az ő ajándéka, hogy elvégezzük a megfelelő postaköltséget.
Miután megnyerte az ajándékot, a kollektor tételek alaphelyzetbe áll.
3. cikk: Sok forog kockán
- Új iPod Touch 8 GB-os 6 (Unit Value: € 199)
Prizee nem vállal felelősséget semmilyen díjat, illetve vám-kollekció, amely lehet igényelni a potenciális nyertesek élő Franciaországon kívül.
4. szakasz: A játék szabályai Prizee
Az egész település Inkazee játék elérhető és kereshető a honlapon www.inkazee.com, a "Szabályok a játékok", vagy kattintson a "Szabályok a játékok", ha a játékos használja a Facebook alkalmazást." -
#240 Köszi a választ!
Ha megkaptad feltétlenül írj! -
#239 Kéne még 3 help, pls aki még nem kattintott segítsen. -
staples76 #238 én is erre hajtok most a Soly-ban - ugye ott 100 solyt adnak a témák végén - talán össze is jön a 800 addigra -
#237 K3CS6NAW
még egy 10-es Prizee Jackpotra :-) -
Lumania #236 Köszi!
A Bul-t vettem. A fiam már régóta rágja a fülemet egy ilyen madárért.
A kép alapján ezek a 20cm-es madarak ami kb. 4-5000 Ft boltban, 1500-at még megért nekem. Aztán lehet, hogy kapok egy kulcstartót :-), akkor így jártam.
Majd megírom, hogy mit hozott a posta. -
#235 Sziasztok!
Örülök hogy találtam egy ilyen fórumot, ahol nagyban nyomja mindenki! :D
Már egy ideje elkezdtem én is, nyertem egy pendrájvot az elején, de akkor láttam h a kiszállítás drágább mint maga a cucc szóval hagytam ink! :D
Sok érdekességet olvastam és nagyon hasznosak ezért ha valaki Prizee Jackpotozik, annak itt egy 10-es:
EEAGVGP6
Sok sikert! :) -
#234 Wow!!!!!!!!
Gratula!
És vettél Bul-t vagy, hogy intézed a szállítósdit? -
Lumania #233 Nagy GZ a végigjátszásért.
Hogy én is dicsekedjek valamivel:
Nyertem egy Angry Birds madarat! :-) -
staples76 #232 10 chips: SFZB3EVH -
#231 Ezt a power store-os dolgot kipróbálnám most, hogy ha szintet lépünk elveszik e, de nagy sikeresen tegnap elszúrtam 50 bult egy tűzgolyóra és most a legolcsóbbat se tudom így megvenni, pedig jó lenne tudni mert gyorsan végiglehetne szaladni a játékon ha megvennénk mindegyik bonuszt :) -
#230 Thx
"Na akkor van újra játszás ezek szerint, viszont kérdés, ha végig tolod akkor nyitva maradnak a pályák vagy újra kell kezdeni feloldani őket, tehát ha teszem azt az a feladat hogy juss el a 8 pálya 3. részére akkor újra végig kell járni az összes szintet vagy indíthatod egyből a kívánt pályát?"
ÚJRA LE VANNAK ZÁRVA!!!
DE! A kritériumok ésszerűek! Lvl 1-en vagyok, az egyik kritériumban van egy olyan is, hogy rank 8-as trofik kellenek. Ez nem gond!
Azért nem, mert teljesítettem a legeslegelső pályát és a trofik viszont MIND FEL VANNAK OLDVA! Csak rá kell böknöd, ha bedobja és kapod is a raklapnyi zafírt, meg a kritériumhoz a +1-et :-)
"Illetve még egy kérdés hátha tudja valaki pályák végén lehet venni új fegyvereket azoknak mi értelme, és csak egy pályára érvényesek vagy örökre?"
Azok a fegyverek zsákbamacskák! Valójában trófeák és ha ráböksz ugye Bul-ba kerül, de esélyed van NAGYON SOK zafírra! Nekünk szerintem ez nem való, zafír van dögivel, Bul-t meg nem akarunk venni :-)
"Illetve azok a bónuszok a power storeban hogy pl beregisztrált kódért két szívet ad meg max 8 szívet lehet gyűjteni azok végérvényesek avgy csak időszakosak, pl egy nap?"
Tudtommal örökre szólnak!!! Ezért gyűjtsetek a gyors feltöltődésre, 110 Bul-ba kerül! Az a legjobb vétel szvsz!
Azt viszont nem tudom, hogy akkor is érvényes-e, ha újra előröl kezdeti veled, mert végigvitted :-/ -
#229 Gratula , köszönöm (még 4 katt kell a 8-ból)
Na akkor van újra játszás ezek szerint, viszont kérdés, ha végig tolod akkor nyitva maradnak a pályák vagy újra kell kezdeni feloldani őket, tehát ha teszem azt az a feladat hogy juss el a 8 pálya 3. részére akkor újra végig kell járni az összes szintet vagy indíthatod egyből a kívánt pályát?
Illetve még egy kérdés hátha tudja valaki pályák végén lehet venni új fegyvereket azoknak mi értelme, és csak egy pályára érvényesek vagy örökre? Illetve azok a bónuszok a power storeban hogy pl beregisztrált kódért két szívet ad meg max 8 szívet lehet gyűjteni azok végérvényesek avgy csak időszakosak, pl egy nap? -
#228 Köszi :-)
2 hét se volt, napi max., összesen 30 perc, az is cégnél szünet/üresjárati időben.
Szóval azt kell mondjam, egyáltalán nem lehetetlen a legnagyobb 1143 Bul postaköltséget összegyűjteni, teljesen INGYEN, hiszen, ha jól számolom kb. 110 Bul-t ad, ha mind a 12 régió szörnyét legyőzöd, tehát ~12 nap alatt 110 Bul, akkor értelemszerűen 1143 Bul összegyűjtéséhez ~125 nap (~4.5 hónap).
Persze, ha kipörgetném az iPad-et, akkor k. nem érdekelne, hogy 2500 Ft a postaköltség, simán kifizetném, vennék elég Bul-t. -
staples76 #227 gratulálok! időben mennyi volt, hány napig tartott? -
#226 Ment!
Játék végigtolva!!!
1000 sapphire-t adott a végén és totál a elejéről újrakezdi, de megmaradt minden zafír és Bul, sőt, ha vettél valami extrát, az is megmarad!!!!
Tehát így úja lehet Bul-t gyűjteni a boss-ok legyőzésekor! -
#225 level 11-hez kérnék szépen kis segítséget, köszönöm :)
mai kódok:
7NFDNWUD
AHJMD27U
V679KGTA
JG9DW82N
4BCVRSTG -
#224 én a 8/8-on csinálom ugyanezt, vagy 15 életem elment már rá... -
staples76 #223 inka
2Z49X5QN
GE6Y4XZY
QQ27W9J9
MNT69WYS
XMFE79KZ
soly
KVJGH8JN
EYD668ZN
UAAXE674
HTCZJPTY
XTAJDAK4
eno
6S2E38UD
HVU2YEC7
YGHE7569
74RB96TN
2HSQ9RUB
bubble
PADJLCFQ
GQV6MSKZ
ZFKRUC7U
TXKZ6U5L
VUFG43F5
-
#222 Utolsó régió, utolsó pályájára eddig ~18 életet csesztem el tegnap óta :-/
WZS7E86N
PGRLXUH3
QSTDXSNY
YYMWBE8G
MVSG9DHX -
RYO21 #221 20 Chip:
NG6QHMA2 -
Lumania #220 NAH6L42F
T9WEUH6T
3L8Z6K6F
88CAV7M5
2VXT5THF -
#219 V9F35LMJ
Z4MJHTXZ
F8DBQ8NS
GHY5AWMU
T99EKMAE -
DRFlame #218 TRQW6A5J
PEVCV5MX
LK4XJWMY
WXLGHPYU
NMRFW6K4 -
#217 10 chips: DP45J7JW
soly:
DKZ3P2X4
39FEUY2J
84CS59GJ
NEQHX9C7
UC4N5BQ3
bubble:
JHBA625D
8T24JC8G
KZKZRN5N
TL23FJN5
W4VUZAVK
inkazee:
7YYW6CGN
2K3BUL8P
6L7M2PQV
D7M24XDD
A8JVRTHX -
#216 összejött a 10, köszi mindenkinek -
Lumania #215 Most néztem a nyerteseket. Volt ma egy magyar is, késkészlettel.
Gratula neki! -
staples76 #214 köszi a kódokat -
#213 UWRD5BXM
BCS74468
7SAPVJ3Q
UL4AF8QS
V7JH563F -
#212 soly:
QKEQYXQQ
N7UDDXL8
S8T56XWL
VFMBFSNM