Bubble adventure
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
9. pályához segítség kéne ismét,
továbbá a kódok:
E3GBF9X6
3FGNALMY
4WW8RU8M
9MLGF8YK
HWNQ6W56
tegnap megpróbálkoztam én is ezzel a szappanos cuccal, végül a szerencsekereken nyertem 20 zafírt \o/
ZY2HQHL2
8ZBJQFT5
DVXFWGLH
K8FX892Q
2TZ57AZQ
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amúgy jól kibaszott ma velem a játék, unlockoltam a pályán egy bónuszt - lényegtelen melyiket - lenyomtam hogy használjam, erre vett egyet 10 bullért... -.-"
C2N4RBU3
U89QTN8S
XA7473R4
E6GTTHV5
3S68JJWG
De hogy legtöbben arra képtelenek a fáradságot venni,hogy a sajátját kiírja,csupán egy Crtl+C Crtl+V-t tényleg nehéz lenne beütni.
Glory, Glory Man. United!
JHYKGDCT
A6U293V3
SAE38M97
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
SKDGFMK3
ZF5C66P2
YG7AHBV7
GZ8QLSRA
GPVU5LKL
Bubble:
6M37CXXY
GSY4WRSP
J4P4QTKZ
K2F3QRMQ
TSLL4ZBM
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Több baráttól 1 nap több kód (5-10 között valahol).
Én úgy tudtam 1-et,de elõbb is elfogadott még egyet.
2G3KTAFL
GV6NRJSG
8VUV89MT
KWFV5FK4
PD3TBJDA
kódokat meg nyomassátok kell az extra szívecske 😄
Már csak 2 régió van utána nem tudom mi lesz ^^
Köszi.
Azt hittem,h a zafírokat is elveszi ilyenkor,de ha nem,nincs akkora gond.
Az már más kérdés,h mikor fog sikerülni. Ilyenkor igazán lehetne Bul-t is pörgetni...
Holnap én is bepróbálkozok szerintem,már lesz annyim.
Kísérleti nyúl jelentkezik!
Szóval szappanadagoló kiválasztva, zafírok megvoltak rá, és teljesítettem a lentebb látható képen levõ követelményeket.
Ekkor a következõ történt:
Bedobott egy szerencsekereket!
Azt hiszem 6 fõ rész ismétlõdött rajta (lehet 5 volt csak):
1. 20 sapphire
2. 40 sapphire
3. Ha jól rémlik talán 100 sapphire.
4. 200 sapphire, ha a nagy izgalmamban nem néztem l.
5. LOST
6. Ajándék.
Meg bal alsó sarokban a kiválasztott nyereményed (esetemben szappanadagoló), jobb alsó sarokban egy piros gomb, amivel indíthatod a szerencsekereket.
Indítottam: 200 sapphire-t nyertem, de úgy, hogy a kolléga itt visított a fülembe, mert egy ezred mm-en múlt az ajándék. VÁÁÁÁÁÁÁÁ :-/
Persze nincs gáz, mert nem vette el a zafírokat, sõt amit nyertem azt hozzáadta és persze próbálkozhatok újból (a kritériuk újra kezdõdnek és mindig 1 hét áll rendelkezésre a teljesítésükhöz), csak most meg annyi zafírom lett, hogy inkább vettem belõle egy ládát.
Bár az tök durcsa,hogy ennél az 1 nyereménynél nincsen Bull. Nem elírás? 😊
Többinél mind egységes.
95 Euro-ig egész jól megy a szekér, ott viszont kézifék én és még pár kolléga több, mint 1.5 éve(!) nyomjuk ebédszünetbe. Volt aki feladta, volt aki megunta, de aki kitartott 95 Euro-ig, az ugyan azt mondja mint én: Onnantól 0.1 Euro centet enged nyerni azoknak, akik nem vettek pénzért mindenféle tagságot, meg zsetont rendszeresen.
Nem gond, mert 0.1-el is lehet haladni, én 98 Euro-n állok, de az viszont gond, van, hogy napokig 0.1 Euro sincs!
Így ki kell mondjuk, ha a félkaru rablós prizee-t ingyen akarod játszani, az simán 2 év napi foglalatosság 100 Euro-ért. Ezért érdemes csak melóhelyen, szünetben tolni, mert otthon 2 év alatt az áram se lesz ingyen.
ÉS pontosan ezért k. jó játék a topik tárgya a Bubble Adventure!
Tegnap választottam ki a tárgynyereményt és már csak egyetlen 1 pályát kell megcsinálnom, csak sajna nincs most életem, meg kódot sem enged ma már többet ellõni.
Vagyis a regisztrációtól számított 1 héten belül már valamit ad :-)