Bubble adventure
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott a Bul = Soly. Holt u.a. ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Khemyz ment a help, de asszem ma már nyomtam neked szal lehet nem fogadja el 😊
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mindjárt vége, már csak 3 pálya :-)
Most egy ideje az automatikus szappanadagoló kerül 0-ba.
DE!
Tegyük fel összegyûjtesz arra a kb. 400.000 Ft értékû robogóra 559.000 zavírt. 1143 bul a postaköltség.
1400 körüli Bul-t 10 dolcsiért tudsz venni... ha kipörgetted a szerencsekeréken a nyereményt, kizártnak tartom, hogy nem lesz 2500 Ft-od a p.k.-re.
Mi értelme van pedálozni ezen? befizetés nélkul sehogy sem jön össze a postaköltséghez szukséges min 714 bul
viszont pl. a Solytary-n összejött talán holnap pörgethetek egyet a Gow 3 X360 verzióért
Glory, Glory Man. United!
viszont ha ember nyerni akar valamit akkor ígyis úgy is venni kell bult mert a szappanadagolón kívül mindnek van szállítási költsége is, na most egy usbs ventit olcsóbban vesz ember a boltban minthogy kifizeti bulban a szállítási költségét 😄
Most is bármelyik régiót tolhatod, csak Bul-t nem kapsz érte. Az engem is érdekelne, hogy akkor, hogy lehet majd játékkal több Bul-t gyûjteni?
Az biztos, hogy a tárgynyeremények miatt sokszor feltétel 1-1 korábbi pálya letudása, így ha vége a játéknak onnan dobál be majd random követelményeket, amiket term. újra és újra meg tudsz csinálni.
Tehát ok, hogy megcsináltad már a 7. régió 1-2 pályáját, de lehet, hogy újra kéri majd a kritériumok miatt.
Nem vészes... engem csak a Bul gyûjtés kérdése zavar? 12. régió után, hogy lesz több Bul-om, ha nincs több boss? Holnap kiderül.
Illetve ha végigviszem az egészet és szeretnék utána játszani akkor ugye minden kritérium meg van, vagy újra kell csinálni õket akkor is, mert a feladatokhoz szükséges pályákat úgy veszi mintha nem csináltam volna már korábban meg, vagy hogy van?
D5RJ665J
7YNVFZ5C
5RKRY84Q
U8UQXDWF
WVRMWCP5
P37MJGQS
soly
A7M36DCM
A5YYM8G9
UPPBY2UP
EYV6K23U
CWA2CA3C
enovaa
FH84QHNC
Z626EKSV
JNBGXK4T
BAPBLKRB
6JNC8VNZ
Cserébe ezeket küldi:
PAN28WHH
H84W8TCJ
JY9CF6PY
86V5TGAP
6KC4PJA9
5LY7HTGK
ez van a com után: /?debloque_monde=YhgJK2Ar9ygQrCc-ruY,cuFRhlLqXVhrzmyj
léci segítsetek, köszi
RAJNWJCE
HLKYM5DN
27CYNFS5
TEBDQFZ9
UTXTLNH4
itt pedig szintén kellene 10 segítség az utolsó szinthez
JUFCAA84
PAH2JSBF
3ZNLVLQL
8S9ZKKHB
56WSYBZF
V5X2GTX9
WUQN58G5
ZYSHJU5V
MXZRFJ5S
L7PE36MZ
GRYF3HDH
MUZDRQCF
PSEBXE8B
Én is szeretnék egy kis segítséget kérni (9. szint).😉
CAEGUG3W
VYV6YEKP
6PXQ3JBC
E5YHVK43
VNA8KZ7A
Ám ezzel nem vagy egyedül,nekem is volt kétszer is,h véletlenül rányomtam.
Ezért -40.
De amennyit a boss után lehet kapni,fel se lehet használni,így nem kár érte.
én meg megõrülök, véletlenül rányomtam arra a tûzgolyóra játék közben és meg se kérdezi tényleg akarok e venni, egybõl levont 50 bult <#falbav>#falbav>
LEU854TS
MF66UQL6
BFKADZHL
GSR45Z2D
XAK7ER2C
Köszi