Bubble adventure

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Soly-d mennyi van? :-DDD
Ott a Bul = Soly. Holt u.a. ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

nickwaren
10 chips : 6HLVNPCF

Fabio Capello
A napi extrák:

QYLGE6YW
A6CYDHSU
SPWJ4AGE
3NHY29WV
CKQ6FBQF

tototto
de ez nekik hol éri meg így, úgy lenne logikusabb ha buknánk a zafírt, mondjuk nekünk így jó 😄
Khemyz ment a help, de asszem ma már nyomtam neked szal lehet nem fogadja el 😊

Tinman
Hát szerintem meg csak 4-re <#schmoll2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Mindig visszakapom, sõt többet kapok, mert eddig mindig (ma is) nyertem vele zafírt.

Mindjárt vége, már csak 3 pálya :-)

tototto
még régebben írtad hogy pörgettél szappanadagolóért, az most 2190be kerül, ha kiválasztod játszol érte, és nem nyersz akkor mindig vissza kapod a 2190et (ha jól értettem) vagy bukod és gyûjtögetheted megint napokig a zafírt hogy játszhass?

Tinman
Random 0 bul-ba kerülnek dolgok! Egy idõben a ventilátor, meg a napelemes kulcstartó került 0-ba, k. sokan vitték is.

Most egy ideje az automatikus szappanadagoló kerül 0-ba.

DE!

Tegyük fel összegyûjtesz arra a kb. 400.000 Ft értékû robogóra 559.000 zavírt. 1143 bul a postaköltség.

1400 körüli Bul-t 10 dolcsiért tudsz venni... ha kipörgetted a szerencsekeréken a nyereményt, kizártnak tartom, hogy nem lesz 2500 Ft-od a p.k.-re.

egy kérdés:
Mi értelme van pedálozni ezen? befizetés nélkul sehogy sem jön össze a postaköltséghez szukséges min 714 bul
viszont pl. a Solytary-n összejött talán holnap pörgethetek egyet a Gow 3 X360 verzióért
nickwaren
inkazee:

J4SWCE3P

4UG9ZHWJ

7JS6CN6J

WH36SEQL

5RERW27H

10 chips: ME6J2FUS
Rash87

Glory, Glory Man. United!

Óóóóó, egész mostanáig azt hittem, hogy a rács idõre csukódik 😊
tototto
kéne ide is prestige mint CoD-ban, és kezdhetné ember elölrõl a pályákat, és adna érte újra bult a játék <#ravasz1>

tototto
ezzel kényszerítenek rá hogy vegyen az ember bult, lehet szerezni mindenféle társ szolgáltatással, de meg nem adom nekik a mobil számomat, meg hogy fizessek elõ mobillal... 😄
viszont ha ember nyerni akar valamit akkor ígyis úgy is venni kell bult mert a szappanadagolón kívül mindnek van szállítási költsége is, na most egy usbs ventit olcsóbban vesz ember a boltban minthogy kifizeti bulban a szállítási költségét 😄

Tinman
Biztos vagyok benne -holnap kiderül-, hogy ha vége a 12. régiónak, akkor sincs semmi gond.

Most is bármelyik régiót tolhatod, csak Bul-t nem kapsz érte. Az engem is érdekelne, hogy akkor, hogy lehet majd játékkal több Bul-t gyûjteni?

Az biztos, hogy a tárgynyeremények miatt sokszor feltétel 1-1 korábbi pálya letudása, így ha vége a játéknak onnan dobál be majd random követelményeket, amiket term. újra és újra meg tudsz csinálni.
Tehát ok, hogy megcsináltad már a 7. régió 1-2 pályáját, de lehet, hogy újra kéri majd a kritériumok miatt.

Nem vészes... engem csak a Bul gyûjtés kérdése zavar? 12. régió után, hogy lesz több Bul-om, ha nincs több boss? Holnap kiderül.

tototto
Egyébként hogy van ez, ha végig viszem játékot már nem tudok játszani nyereményekért?
Illetve ha végigviszem az egészet és szeretnék utána játszani akkor ugye minden kritérium meg van, vagy újra kell csinálni õket akkor is, mert a feladatokhoz szükséges pályákat úgy veszi mintha nem csináltam volna már korábban meg, vagy hogy van?

Tinman
Megint pörgettem: 20 zafír :-/

LLUZRJV8 használva, köszi
Rash87
Solytary:
YPVF8PM5

BMFY8GPG

LLUZRJV8

PML7939K

XZYFBLKP

15 Jackpot Chips

D5RJ665J

Köszönöm, majd énis teszek chippes kódot.

10 chips: TUL2Z4YG
inkazee

7YNVFZ5C
5RKRY84Q
U8UQXDWF
WVRMWCP5
P37MJGQS

soly

A7M36DCM
A5YYM8G9
UPPBY2UP
EYV6K23U
CWA2CA3C

enovaa

FH84QHNC
Z626EKSV
JNBGXK4T
BAPBLKRB
6JNC8VNZ
Tinman
Köszöni szépen, már csak 2 help kellene!

Cserébe ezeket küldi:

PAN28WHH
H84W8TCJ
JY9CF6PY
86V5TGAP
6KC4PJA9
5LY7HTGK

5. szinthez kérnék egy kis helpet - mivel új tag vagyok, nem enged beírni url-et
ez van a com után: /?debloque_monde=YhgJK2Ar9ygQrCc-ruY,cuFRhlLqXVhrzmyj
léci segítsetek, köszi
bubble:
RAJNWJCE
HLKYM5DN
27CYNFS5
TEBDQFZ9
UTXTLNH4

tototto
nyomogattam helpeket, mai napi adag:

BTAW85R7
V9Y3X8Y4
V9W2BX2X
TA2SBJT8
NHZY24G3

Tinman
Kolléga pár helpet kérne:

KATT

Tinman
Köszi a helpeket! Megvan! Nyomom az utolsó régiót :-)

Elusive
helpek mentek

V6QY99VX

LFE99TGT

ND47AHUH

KNRLQ2HG

8LEMKZU4

Rash87
TM9ZAMH7

B648AZF2

SL4W7LCG

CEJZRYVK

Khemyz
helpek mentek mindenhova.
itt pedig szintén kellene 10 segítség az utolsó szinthez

JUFCAA84
PAH2JSBF
3ZNLVLQL
8S9ZKKHB
56WSYBZF

Tinman
Ment a help!

Tinman
Utolsó 12. pályára kellene összesen !!!10!!! help!

DLHTHS5S

SBPG9EBX

VYHGLYC7

DE8BQGSA

JFV3CBD7

J7TQEHUF
V5X2GTX9
WUQN58G5
ZYSHJU5V
MXZRFJ5S
GN9UNF7V
L7PE36MZ
GRYF3HDH
MUZDRQCF
PSEBXE8B
nickwaren
Sziasztok!

Én is szeretnék egy kis segítséget kérni (9. szint).😉

CAEGUG3W

VYV6YEKP

6PXQ3JBC

E5YHVK43

VNA8KZ7A

Rash87
Kösz.
Ám ezzel nem vagy egyedül,nekem is volt kétszer is,h véletlenül rányomtam.
Ezért -40.
De amennyit a boss után lehet kapni,fel se lehet használni,így nem kár érte.

tototto
ment!
én meg megõrülök, véletlenül rányomtam arra a tûzgolyóra játék közben és meg se kérdezi tényleg akarok e venni, egybõl levont 50 bult <#falbav>

Rash87

tototto
köszönöm mindenkinek, megnyílt 😊

Tinman
Ment.

Fabio Capello
A mai extrák:

V32Y7EBP
AH5M2PGC
7QD9WFA5
299LM8RL
9BA582VQ

Rash87
ment,és:

2V8TERNX

KQKMA6CG

BME2WU4P

GELYGDMK

ZW3N4FRW

tototto
ment a help mindkettõtöknek, pls 6 ember nekem is katt kellene level 9-hez 😊

Tinman
Mentek a helpek!

LEU854TS

MF66UQL6

BFKADZHL

GSR45Z2D

XAK7ER2C

Khemyz
ment

6NRHHLT2
7RTY7GEL
TTWCTNTY
BAKZUY5Q
AZPWVLGH