Bubble adventure
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert nekem a 8. nem akar összejönni a level 11-hez, ez alapján meg a level 12 esélytelen.
HARD 1. régió 1. boss-át most öltem meg és 100 zafírt adott, nem ad Bul-t! Nem tudom késõbb változik-e, meg részemrõl is ok a 2500 Ft p.k. valami értékesebb esetén, de ez alapján nincs több ingyen Bul.
Azért hívom HARD-nak egyébként, mert néhány gömb körül átlátszó BUROK van, azokat DUPLÁN kell kiütni!
Lényeg: Ne vigyétek végig! Vigyétek el a 12. régió Boss-ig és nyomjátok tovább, akár az elejétõl, mert zafírt akkor is ad bõven!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
https://www.bubbleadventure.com/?debloque_monde=YJgcKzh9rlyCW-yur,YuchFThPLEXthdznyfhf
cserébe pár kód :
HBRD6UXK
5C9UMH7U
ZQEDSAPA
AKKLV39E
8ZASNSYA
Köszi szépen 😊
Jól megszívatott ez a 11-es régió 18-as pályája :\
Néha olyan könnyûeket ad,néha meg direkt szivat,adogatja a rossz gömböket.
Glory, Glory Man. United!
https://www.bubbleadventure.com/?debloque_monde=YJg2KrAy9QgCrJcur,YucgFGhhLyXeh1zhyQhy
SL53AW64
6T2QV76T
Q3G6RZTX
4UMTYZ7R
NUEXDPRZ
Solytary
PPDS5RVA
GRRAD7DA
3PNQNDK2
DQ42RCBK
EJHYNXRJ
Inkazee
GFGQX858
ZBAD4JSW
UBTN7VLC
YYXFKEXP
YFV2E4SL
Enovaa
VXTHMH32
4QDV7EKL
K74MN2RG
J4VSYNRB
3388YNGS
Jó játékot! :-)
Sweet Mother, Mercy!
27QW5V5R
EB53QS67
NFZM8MQH
ZKYS9QAU
BYHPFHQH
A Bul nagyon fontos!
"Most ha elõlrõl kezded,mind le van zárva,s azt kéri,h teljesítsd pl a 5. pálya 1-2 pályáját,akkor szívsz..."
Általában 7 napod van rá, az baromi sok idõ, de mondom én rögtön indultam megint a tárgynyereményért és abs. teljesíthetõ kritériumokat kért.
Bár ha újra le vannak zárva,nem érdemes megállni az utolsó pályán?
Mert vannak olyanok feladatok nyereményeknél,h teljesítsd a xy. pálya 1-2 pályáját.
Most ha elõlrõl kezded,mind le van zárva,s azt kéri,h teljesítsd pl a 5. pálya 1-2 pályáját,akkor szívsz...
Glory, Glory Man. United!
A játék Kaz-ba (=bul) kerül, én most a 3. szobornál elég jól leragadtam :/ viszont dupla annyi nuggets-et kapok a pályák végén
íme a google fordítása a szabályoknak:
"1. cikk: A mûködés idõtartama
20/06/2012-tól 28/06/2012, hogy 10:00-kor, Inkazee kínál különleges játék.
2. cikk: A játék célja
Annak érdekében, hogy feltárja a speciális játék, a játékos el kell végeznie Világ 1 (általános elvét a játék elérhetõ a Súgó fejezetben).
A játékosnak el kell sajátítania a különbözõ elemek egy új világot. Ez a világ tartalmaz 5 különbözõ szinteken. Minden szinten meg kell szerezni egy elemet a következõ szintre.
Az eredmény az egyes elemek végzi megnyitásával Awards végén rendelkezésre álló valamennyi sikeres párt. A játékosnak meg kell megtaláltam a trófea mögött egy elemet. Az elemek eloszlása véletlenszerû. A gyûjtõ tételek látható a honlapján a játékos számlájára.
Minden fél, amellett, hogy minden olyan tételt, a játékos megnyeri a Nuggets.
A költségek egy részét szintjétõl függ:
- 1. szint: 1 rész = 1 Kaz
- 2. szint: 1 rész = 1 Kaz
- 3. szint: 1 rész = 2 Kaz
- 4. szint: 1 rész = 3 Kaz
- 5. szint: 1 rész = 3 Kaz
Ha a játékosnak nincs ennek a pénznek egy oldalon mutatja a különbözõ csomagok és árak jelenik meg, és felkérte õt, hogy végezze el a újratölteni.
Ha a játékos az összes elemet a megadott idõn belül, akkor megnyeri a résztvevõ ajándékot (lásd Art.3).
Ebben az esetben a nyereség, egy üzenet jelenik meg, ha a játék véget ér. A játékos ezután felkértek, hogy érvényesítse az õ ajándéka, hogy elvégezzük a megfelelõ postaköltséget.
Miután megnyerte az ajándékot, a kollektor tételek alaphelyzetbe áll.
3. cikk: Sok forog kockán
- Új iPod Touch 8 GB-os 6 (Unit Value: € 199)
Prizee nem vállal felelõsséget semmilyen díjat, illetve vám-kollekció, amely lehet igényelni a potenciális nyertesek élõ Franciaországon kívül.
4. szakasz: A játék szabályai Prizee
Az egész település Inkazee játék elérhetõ és kereshetõ a honlapon www.inkazee.com, a "Szabályok a játékok", vagy kattintson a "Szabályok a játékok", ha a játékos használja a Facebook alkalmazást."
Ha megkaptad feltétlenül írj! <#worship>#worship>
A Bul-t vettem. A fiam már régóta rágja a fülemet egy ilyen madárért.
A kép alapján ezek a 20cm-es madarak ami kb. 4-5000 Ft boltban, 1500-at még megért nekem. Aztán lehet, hogy kapok egy kulcstartót :-), akkor így jártam.
Majd megírom, hogy mit hozott a posta.
Örülök hogy találtam egy ilyen fórumot, ahol nagyban nyomja mindenki! 😄
Már egy ideje elkezdtem én is, nyertem egy pendrájvot az elején, de akkor láttam h a kiszállítás drágább mint maga a cucc szóval hagytam ink! 😄
Sok érdekességet olvastam és nagyon hasznosak ezért ha valaki Prizee Jackpotozik, annak itt egy 10-es:
EEAGVGP6
Sok sikert! 😊
Sweet Mother, Mercy!
Gratula!
És vettél Bul-t vagy, hogy intézed a szállítósdit?
Hogy én is dicsekedjek valamivel:
Nyertem egy Angry Birds madarat! :-)
"Na akkor van újra játszás ezek szerint, viszont kérdés, ha végig tolod akkor nyitva maradnak a pályák vagy újra kell kezdeni feloldani õket, tehát ha teszem azt az a feladat hogy juss el a 8 pálya 3. részére akkor újra végig kell járni az összes szintet vagy indíthatod egybõl a kívánt pályát?"
ÚJRA LE VANNAK ZÁRVA!!!
DE! A kritériumok ésszerûek! Lvl 1-en vagyok, az egyik kritériumban van egy olyan is, hogy rank 8-as trofik kellenek. Ez nem gond!
Azért nem, mert teljesítettem a legeslegelsõ pályát és a trofik viszont MIND FEL VANNAK OLDVA! Csak rá kell böknöd, ha bedobja és kapod is a raklapnyi zafírt, meg a kritériumhoz a +1-et :-)
"Illetve még egy kérdés hátha tudja valaki pályák végén lehet venni új fegyvereket azoknak mi értelme, és csak egy pályára érvényesek vagy örökre?"
Azok a fegyverek zsákbamacskák! Valójában trófeák és ha ráböksz ugye Bul-ba kerül, de esélyed van NAGYON SOK zafírra! Nekünk szerintem ez nem való, zafír van dögivel, Bul-t meg nem akarunk venni :-)
"Illetve azok a bónuszok a power storeban hogy pl beregisztrált kódért két szívet ad meg max 8 szívet lehet gyûjteni azok végérvényesek avgy csak idõszakosak, pl egy nap?"
Tudtommal örökre szólnak!!! Ezért gyûjtsetek a gyors feltöltõdésre, 110 Bul-ba kerül! Az a legjobb vétel szvsz!
Azt viszont nem tudom, hogy akkor is érvényes-e, ha újra elõröl kezdeti veled, mert végigvitted :-/
Na akkor van újra játszás ezek szerint, viszont kérdés, ha végig tolod akkor nyitva maradnak a pályák vagy újra kell kezdeni feloldani õket, tehát ha teszem azt az a feladat hogy juss el a 8 pálya 3. részére akkor újra végig kell járni az összes szintet vagy indíthatod egybõl a kívánt pályát?
Illetve még egy kérdés hátha tudja valaki pályák végén lehet venni új fegyvereket azoknak mi értelme, és csak egy pályára érvényesek vagy örökre? Illetve azok a bónuszok a power storeban hogy pl beregisztrált kódért két szívet ad meg max 8 szívet lehet gyûjteni azok végérvényesek avgy csak idõszakosak, pl egy nap?
2 hét se volt, napi max., összesen 30 perc, az is cégnél szünet/üresjárati idõben.
Szóval azt kell mondjam, egyáltalán nem lehetetlen a legnagyobb 1143 Bul postaköltséget összegyûjteni, teljesen INGYEN, hiszen, ha jól számolom kb. 110 Bul-t ad, ha mind a 12 régió szörnyét legyõzöd, tehát ~12 nap alatt 110 Bul, akkor értelemszerûen 1143 Bul összegyûjtéséhez ~125 nap (~4.5 hónap).
Persze, ha kipörgetném az iPad-et, akkor k. nem érdekelne, hogy 2500 Ft a postaköltség, simán kifizetném, vennék elég Bul-t.
Játék végigtolva!!!
1000 sapphire-t adott a végén és totál a elejérõl újrakezdi, de megmaradt minden zafír és Bul, sõt, ha vettél valami extrát, az is megmarad!!!!
Tehát így úja lehet Bul-t gyûjteni a boss-ok legyõzésekor!
mai kódok:
7NFDNWUD
AHJMD27U
V679KGTA
JG9DW82N
4BCVRSTG
2Z49X5QN
GE6Y4XZY
QQ27W9J9
MNT69WYS
XMFE79KZ
soly
KVJGH8JN
EYD668ZN
UAAXE674
HTCZJPTY
XTAJDAK4
eno
6S2E38UD
HVU2YEC7
YGHE7569
74RB96TN
2HSQ9RUB
bubble
PADJLCFQ
GQV6MSKZ
ZFKRUC7U
TXKZ6U5L
VUFG43F5
WZS7E86N
PGRLXUH3
QSTDXSNY
YYMWBE8G
MVSG9DHX
NG6QHMA2
T9WEUH6T
3L8Z6K6F
88CAV7M5
2VXT5THF
PEVCV5MX
LK4XJWMY
WXLGHPYU
NMRFW6K4
soly:
DKZ3P2X4
39FEUY2J