Bubble adventure

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ti az unblockokat csak innen szeditek össze?
Mert nekem a 8. nem akar összejönni a level 11-hez, ez alapján meg a level 12 esélytelen.
Tinman
NE vigyétek végig!!!!

HARD 1. régió 1. boss-át most öltem meg és 100 zafírt adott, nem ad Bul-t! Nem tudom késõbb változik-e, meg részemrõl is ok a 2500 Ft p.k. valami értékesebb esetén, de ez alapján nincs több ingyen Bul.

Azért hívom HARD-nak egyébként, mert néhány gömb körül átlátszó BUROK van, azokat DUPLÁN kell kiütni!

Lényeg: Ne vigyétek végig! Vigyétek el a 12. régió Boss-ig és nyomjátok tovább, akár az elejétõl, mert zafírt akkor is ad bõven!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
+1

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

tototto
mentek a helpek midnenkinek

Ide még mindig kellene 1
Sziasztok kéne egy kis segítség a feloldáshoz
https://www.bubbleadventure.com/?debloque_monde=YJgcKzh9rlyCW-yur,YuchFThPLEXthdznyfhf

cserébe pár kód :
HBRD6UXK

5C9UMH7U

ZQEDSAPA

AKKLV39E

8ZASNSYA

Köszi szépen 😊
Rash87
4XLCYAK4

RM9ECGA9

YQVKMJ7R

SCSB9BMP

HPM6BBR2

Glory, Glory Man. United!

Rash87
ment.

Jól megszívatott ez a 11-es régió 18-as pályája :\
Néha olyan könnyûeket ad,néha meg direkt szivat,adogatja a rossz gömböket.

4 helpet kérnék a 7.-hez,

https://www.bubbleadventure.com/?debloque_monde=YJg2KrAy9QgCrJcur,YucgFGhhLyXeh1zhyQhy
Rash87
ment

Ehhez még 3 help kéne.
raymesz16
Bubble

SL53AW64
6T2QV76T
Q3G6RZTX
4UMTYZ7R
NUEXDPRZ

Solytary

PPDS5RVA
GRRAD7DA
3PNQNDK2
DQ42RCBK
EJHYNXRJ

Inkazee

GFGQX858
ZBAD4JSW
UBTN7VLC
YYXFKEXP
YFV2E4SL

Enovaa

VXTHMH32
4QDV7EKL
K74MN2RG
J4VSYNRB
3388YNGS

Jó játékot! :-)

Sweet Mother, Mercy!

Bobble kódok:

27QW5V5R
EB53QS67
NFZM8MQH
ZKYS9QAU
BYHPFHQH

Sikerült valahogy ráéreznem, hogy hogyan is kell ezt játszani, úgyhogy most újra folytatni birom a játékot. 😄

Tinman
Ment!

level 11 unblock
Köszi
Tinman
Kolléga helpet kér a végéhez:

KATT

Cserébe küldi:

N8ZZN2B6

44YZ8BXX

GL492AE3

2LPFRNTY

8TFHNFGY

Tinman
A Bul miatt nem éri meg megállni!!!
A Bul nagyon fontos!

"Most ha elõlrõl kezded,mind le van zárva,s azt kéri,h teljesítsd pl a 5. pálya 1-2 pályáját,akkor szívsz..."

Általában 7 napod van rá, az baromi sok idõ, de mondom én rögtön indultam megint a tárgynyereményért és abs. teljesíthetõ kritériumokat kért.

Rash87
Grat.
Bár ha újra le vannak zárva,nem érdemes megállni az utolsó pályán?
Mert vannak olyanok feladatok nyereményeknél,h teljesítsd a xy. pálya 1-2 pályáját.
Most ha elõlrõl kezded,mind le van zárva,s azt kéri,h teljesítsd pl a 5. pálya 1-2 pályáját,akkor szívsz...

tototto
Köszönöm mindenkinek, összegyûlt!

Inkazee-n indult 10:00-kor egy 24 órás promóció. 5 szobrot kell gyûjteni, akinek sikerül, 6 ipod-ot sorsolnak illetve nuggets-et (sapphire).

A játék Kaz-ba (=bul) kerül, én most a 3. szobornál elég jól leragadtam :/ viszont dupla annyi nuggets-et kapok a pályák végén

íme a google fordítása a szabályoknak:

"1. cikk: A mûködés idõtartama

20/06/2012-tól 28/06/2012, hogy 10:00-kor, Inkazee kínál különleges játék.

2. cikk: A játék célja

Annak érdekében, hogy feltárja a speciális játék, a játékos el kell végeznie Világ 1 (általános elvét a játék elérhetõ a Súgó fejezetben).

A játékosnak el kell sajátítania a különbözõ elemek egy új világot. Ez a világ tartalmaz 5 különbözõ szinteken. Minden szinten meg kell szerezni egy elemet a következõ szintre.

Az eredmény az egyes elemek végzi megnyitásával Awards végén rendelkezésre álló valamennyi sikeres párt. A játékosnak meg kell megtaláltam a trófea mögött egy elemet. Az elemek eloszlása ​​véletlenszerû. A gyûjtõ tételek látható a honlapján a játékos számlájára.

Minden fél, amellett, hogy minden olyan tételt, a játékos megnyeri a Nuggets.

A költségek egy részét szintjétõl függ:
- 1. szint: 1 rész = 1 Kaz
- 2. szint: 1 rész = 1 Kaz
- 3. szint: 1 rész = 2 Kaz
- 4. szint: 1 rész = 3 Kaz
- 5. szint: 1 rész = 3 Kaz

Ha a játékosnak nincs ennek a pénznek egy oldalon mutatja a különbözõ csomagok és árak jelenik meg, és felkérte õt, hogy végezze el a újratölteni.

Ha a játékos az összes elemet a megadott idõn belül, akkor megnyeri a résztvevõ ajándékot (lásd Art.3).

Ebben az esetben a nyereség, egy üzenet jelenik meg, ha a játék véget ér. A játékos ezután felkértek, hogy érvényesítse az õ ajándéka, hogy elvégezzük a megfelelõ postaköltséget.

Miután megnyerte az ajándékot, a kollektor tételek alaphelyzetbe áll.

3. cikk: Sok forog kockán

- Új iPod Touch 8 GB-os 6 (Unit Value: € 199)

Prizee nem vállal felelõsséget semmilyen díjat, illetve vám-kollekció, amely lehet igényelni a potenciális nyertesek élõ Franciaországon kívül.

4. szakasz: A játék szabályai Prizee

Az egész település Inkazee játék elérhetõ és kereshetõ a honlapon www.inkazee.com, a "Szabályok a játékok", vagy kattintson a "Szabályok a játékok", ha a játékos használja a Facebook alkalmazást."
Tinman
Köszi a választ!

Ha megkaptad feltétlenül írj! <#worship>

tototto
Kéne még 3 help, pls aki még nem kattintott segítsen.

én is erre hajtok most a Soly-ban - ugye ott 100 solyt adnak a témák végén - talán össze is jön a 800 addigra
raymesz16
K3CS6NAW

még egy 10-es Prizee Jackpotra :-)

Sweet Mother, Mercy!

Köszi!

A Bul-t vettem. A fiam már régóta rágja a fülemet egy ilyen madárért.
A kép alapján ezek a 20cm-es madarak ami kb. 4-5000 Ft boltban, 1500-at még megért nekem. Aztán lehet, hogy kapok egy kulcstartót :-), akkor így jártam.
Majd megírom, hogy mit hozott a posta.
raymesz16
Sziasztok!
Örülök hogy találtam egy ilyen fórumot, ahol nagyban nyomja mindenki! 😄
Már egy ideje elkezdtem én is, nyertem egy pendrájvot az elején, de akkor láttam h a kiszállítás drágább mint maga a cucc szóval hagytam ink! 😄
Sok érdekességet olvastam és nagyon hasznosak ezért ha valaki Prizee Jackpotozik, annak itt egy 10-es:
EEAGVGP6

Sok sikert! 😊

Sweet Mother, Mercy!

Tinman
Wow!!!!!!!!

Gratula!

És vettél Bul-t vagy, hogy intézed a szállítósdit?

Nagy GZ a végigjátszásért.

Hogy én is dicsekedjek valamivel:
Nyertem egy Angry Birds madarat! :-)
10 chips: SFZB3EVH
tototto
Ezt a power store-os dolgot kipróbálnám most, hogy ha szintet lépünk elveszik e, de nagy sikeresen tegnap elszúrtam 50 bult egy tûzgolyóra és most a legolcsóbbat se tudom így megvenni, pedig jó lenne tudni mert gyorsan végiglehetne szaladni a játékon ha megvennénk mindegyik bonuszt 😊

Tinman
Thx <#worship>

"Na akkor van újra játszás ezek szerint, viszont kérdés, ha végig tolod akkor nyitva maradnak a pályák vagy újra kell kezdeni feloldani õket, tehát ha teszem azt az a feladat hogy juss el a 8 pálya 3. részére akkor újra végig kell járni az összes szintet vagy indíthatod egybõl a kívánt pályát?"

ÚJRA LE VANNAK ZÁRVA!!!

DE! A kritériumok ésszerûek! Lvl 1-en vagyok, az egyik kritériumban van egy olyan is, hogy rank 8-as trofik kellenek. Ez nem gond!
Azért nem, mert teljesítettem a legeslegelsõ pályát és a trofik viszont MIND FEL VANNAK OLDVA! Csak rá kell böknöd, ha bedobja és kapod is a raklapnyi zafírt, meg a kritériumhoz a +1-et :-)

"Illetve még egy kérdés hátha tudja valaki pályák végén lehet venni új fegyvereket azoknak mi értelme, és csak egy pályára érvényesek vagy örökre?"

Azok a fegyverek zsákbamacskák! Valójában trófeák és ha ráböksz ugye Bul-ba kerül, de esélyed van NAGYON SOK zafírra! Nekünk szerintem ez nem való, zafír van dögivel, Bul-t meg nem akarunk venni :-)

"Illetve azok a bónuszok a power storeban hogy pl beregisztrált kódért két szívet ad meg max 8 szívet lehet gyûjteni azok végérvényesek avgy csak idõszakosak, pl egy nap?"

Tudtommal örökre szólnak!!! Ezért gyûjtsetek a gyors feltöltõdésre, 110 Bul-ba kerül! Az a legjobb vétel szvsz!

Azt viszont nem tudom, hogy akkor is érvényes-e, ha újra elõröl kezdeti veled, mert végigvitted :-/

tototto
Gratula <#taps>, köszönöm (még 4 katt kell a 8-ból)
Na akkor van újra játszás ezek szerint, viszont kérdés, ha végig tolod akkor nyitva maradnak a pályák vagy újra kell kezdeni feloldani õket, tehát ha teszem azt az a feladat hogy juss el a 8 pálya 3. részére akkor újra végig kell járni az összes szintet vagy indíthatod egybõl a kívánt pályát?
Illetve még egy kérdés hátha tudja valaki pályák végén lehet venni új fegyvereket azoknak mi értelme, és csak egy pályára érvényesek vagy örökre? Illetve azok a bónuszok a power storeban hogy pl beregisztrált kódért két szívet ad meg max 8 szívet lehet gyûjteni azok végérvényesek avgy csak idõszakosak, pl egy nap?

Tinman
Köszi :-)

2 hét se volt, napi max., összesen 30 perc, az is cégnél szünet/üresjárati idõben.

Szóval azt kell mondjam, egyáltalán nem lehetetlen a legnagyobb 1143 Bul postaköltséget összegyûjteni, teljesen INGYEN, hiszen, ha jól számolom kb. 110 Bul-t ad, ha mind a 12 régió szörnyét legyõzöd, tehát ~12 nap alatt 110 Bul, akkor értelemszerûen 1143 Bul összegyûjtéséhez ~125 nap (~4.5 hónap).

Persze, ha kipörgetném az iPad-et, akkor k. nem érdekelne, hogy 2500 Ft a postaköltség, simán kifizetném, vennék elég Bul-t.

gratulálok! idõben mennyi volt, hány napig tartott?
Tinman
Ment!

Játék végigtolva!!!

1000 sapphire-t adott a végén és totál a elejérõl újrakezdi, de megmaradt minden zafír és Bul, sõt, ha vettél valami extrát, az is megmarad!!!!

Tehát így úja lehet Bul-t gyûjteni a boss-ok legyõzésekor!

tototto
level 11-hez kérnék szépen kis segítséget, köszönöm 😊

mai kódok:
7NFDNWUD
AHJMD27U
V679KGTA
JG9DW82N
4BCVRSTG

Fabio Capello
én a 8/8-on csinálom ugyanezt, vagy 15 életem elment már rá...

inka
2Z49X5QN
GE6Y4XZY
QQ27W9J9
MNT69WYS
XMFE79KZ

soly
KVJGH8JN
EYD668ZN
UAAXE674
HTCZJPTY
XTAJDAK4

eno
6S2E38UD
HVU2YEC7
YGHE7569
74RB96TN
2HSQ9RUB

bubble
PADJLCFQ
GQV6MSKZ
ZFKRUC7U
TXKZ6U5L
VUFG43F5

Tinman
Utolsó régió, utolsó pályájára eddig ~18 életet csesztem el tegnap óta :-/

WZS7E86N

PGRLXUH3

QSTDXSNY

YYMWBE8G

MVSG9DHX

20 Chip:

NG6QHMA2

NAH6L42F
T9WEUH6T
3L8Z6K6F
88CAV7M5
2VXT5THF
laslandes
V9F35LMJ

Z4MJHTXZ

F8DBQ8NS

GHY5AWMU

T99EKMAE

TRQW6A5J
PEVCV5MX
LK4XJWMY
WXLGHPYU
NMRFW6K4
nickwaren
10 chips: DP45J7JW

soly:

DKZ3P2X4

39FEUY2J

84CS59GJ

NEQHX9C7

UC4N5BQ3

bubble:

JHBA625D

8T24JC8G

KZKZRN5N

TL23FJN5

W4VUZAVK

inkazee:

7YYW6CGN

2K3BUL8P

6L7M2PQV

D7M24XDD

A8JVRTHX

Khemyz
összejött a 10, köszi mindenkinek

Most néztem a nyerteseket. Volt ma egy magyar is, késkészlettel.
Gratula neki!
köszi a kódokat
laslandes
UWRD5BXM

BCS74468

7SAPVJ3Q

UL4AF8QS

V7JH563F

nickwaren
soly:

QKEQYXQQ

N7UDDXL8