25
-
cateran #25 Ahem...wait, what? A minaretepites miota hitterites? Ilyen alapon lebulldorezeni az osszes zsinagogat, mert a zsidok eroszakkal terjkeszkednek.... -
Cat #24 "Mondjál a modern korból muzulmánok által indított hittérítést idegen országban!"
HAHA, rengeteg van! Az összes európai országban minareteket akarnak emelni, Svájc be is tiltotta népszavazással, volt nagy felháborodás. Kínában ugyanígy terjeszkednek, de oroszok is nagyon be vannak szarva tőlük. -
#23 Iran azota agresszorkodik, amiota USA beleszolt a politikajukba. Ettol pedig teljesen fuggetletn az, hogy USA es Izrahell, a magyar (es tobb europai) nemzet ellen folytat egy gazdasagi/kulturalis rejtett haborut ugy, hogy demagog mediaval a beke kovetekent szente avatja magat. -
sanyicks #22 Ezt mondták a tv-ben? Vagy volt ilyen a középkorban? Képzeld, keresztes háború is voltak, jóval több ;) Mondjál a modern korból muzulmánok által indított hittérítést idegen országban!
Másik oldalról viszont van egy pár példa. A "demokratizálás", és a holovallás terjesztése szinte állandóan történik. -
teddybear #21 "A muzulmánok és Irán messze nem akar beleugatni abba hogy te vagy bárki más aki NEM OTT él hogyan éljen. Egyedül USA, IZRAEL és a hasonló terrorállamok ellen emelték fel a hangjukat TELJESEN jogosan..."
Abszolút hazugság. Mindenkit a saját vallásukra akarnak kényszeríteni, ez a bevallott céljuk, a másik hogy ők vezényelhessek az egész világot. Persze aki annyira utálja az USA-t, Európát, stb. az nyugodtan el is költözhet közéjük.
Majd meglátjuk, hogy meddig bírja.
Ami pedig a magyar katonák külföldre küldését illeti, hát sajnos nem ez az első eset, amikor nem kéne... -
#20 /// A muzulmánok és Irán messze nem akar beleugatni abba hogy te vagy bárki más aki NEM OTT él hogyan éljen. Egyedül USA, IZRAEL és a hasonló terrorállamok ellen emelték fel a hangjukat TELJESEN jogosan...
És mi magyarok, az idióta izraelseggnyaló politikusainknak köszönhetően a nagy "forradalom" után továbbra is az USA és Izrael seggét nyaljuk és küldjük a zsoldos katonáinkat afganisztánba,hajbókolunk,és tesszük amit elvárnak.... -
#19 Az USA kevésbé rossz mint Irán? Ideje tájékozódnod a nagyvilágból..:)
Az USA kéz a kézben IZRAELLEL mindent igyekszik elnyomni, közben világszerte kivonulnak békefenntartó mesékkel hogy az adott terület ásványkincseit birtokolják (Irak-Kőolaj, Afganisztán-földgáz//ásványkincsek)... Mindezt úgy hogy a lakosságot halomra ölik,aztán 1 hétig esetleg sajnálkoznak és egyetlen emberre kenik az egészet. Irán évszázadok óta nem volt agresszor,csak védte magát,és nem avatkozott haszonszerzés céljából más országok ügyeibe katonai haderővel. Irán nem terjeszt terrorista sztereotípiákat és nem rendezi meg a híres épületeinek repülőgépes elpusztítását (miközben tökvéletlenül aznap mindenki kívétel a pórnép szabadnapon van), csakhogy a nép egye a terrorista szöveget,és más országokra vallásra köpködjenek....
Usa és Izrael is nyugodtan besorolható a legmocskosabb országok közé. -
teddybear #18 Az, hogy hiába nem kedvelem az USA-t, de nem fogom nyalni az arabok seggét ezért!
Ha már a szádba muszáj rágni a tényt, hogy a kettő közül az USA a kevésbé rossz nekünk.. -
Petko #17 Igen, ezt nem értem. Elnézést. Mi köze ennek a kolbászhoz meg az arabokhoz? -
teddybear #16 "Az, hogy MOST, PILLANATNYILAG, MÉG jobb az euroatlanti világban élni, NEM jelenti azt, hogy 20 év múlva is jobb lesz!
Amilyen ütemben romlik a helyzet MINDEN TÉREN, úgy kerül egyre távolabb az a jövőkép, amiben 1980 környékén még bíztunk, és úgy pusztulnak a REMÉNYEINK és céljaink!"
Erre ment a válasz..Ha nem érted... -
Petko #15 Most külön elolvastam a komment miatt az előzményt... lehet bennem van a baj, de abszolút nem látom mire válaszoltál. Félre klikk? -
teddybear #14 Személy szerint én nem akarom, hogy beleugasson egy muzulmán abba, hogyan éljek. Más kultúra tudod? És nem akarom feladni a mindenféle bevándorló miatt a megszokott életmódomat. Ahhoz túlságosa szeretem a kolbászt például. Én sem ugatok abba, hogy középkori stílusban élnek.
-
KopaszIsten #13 Én se azt mondtam, hogy ne legyen (főleg védelmi célokra), csak talán nem kellene ilyen nyíltan reklámozgatni, hogy bizonyos kormány szervek betörnek más országok kormányzati\hivatalos rendszereibe nem titkolt károkozás címén. Mert ugyebár mi van, ha a sértett ország fejesei bebolondulnak, és hadat üzennek válaszként...
... és azt most kár is latolgatni, hogy erre mennyi is az esély.
(A címből kiderül, hogy nem a kormányzati szervek szellőztették meg a támadást, de már azzal elismerik, hogy így volt, hogy nyomoznak ez ügyben. És erre írtam, hogy még nekik áll feljebb. Még ahhoz sem veszik a fáradtságot, hogy tagadják.) -
halgatyó #12 Szóval, hogy befejezzem, mert a nagy felsorolás után megfeledkeztem a lényegről:
Az, hogy MOST, PILLANATNYILAG, MÉG jobb az euroatlanti világban élni, NEM jelenti azt, hogy 20 év múlva is jobb lesz!
Amilyen ütemben romlik a helyzet MINDEN TÉREN, úgy kerül egyre távolabb az a jövőkép, amiben 1980 környékén még bíztunk, és úgy pusztulnak a REMÉNYEINK és céljaink! -
halgatyó #11 Ez a pimasz pofátlan kettősmérce engem is megdöbbentett.
Ezek az usákok mindig tudnak valami még újabbat feldobni. Amikor már azt hisszük, hogy nna ennél már nincs lejjebb...
Itt több dolog keveredik:
-- Az amerikai NÉP nem azonos az usa-t kormányzó arctalan, erkölcstelen, elvtelen, gátlástalan, a végtelenségig mohó és aljas görénybandával!
Az usa népe többségében épp olyan becsapott, megvezetett, a fossajtó által agymosott, mint nálunk.
Az az egy-két ember, aki mégsem, nos pont ők a "kiszivárogtatók", őellenük harcol a világ leg-okádékabb szennyhatalma.
-- Sokakat megtéveszt az, hogy az usát (is) uraló hatalom a szebbik arcát mutatja, bár ez mostanában gyors változásban van...
Ez csak egy pr fogás, nem több. Amikor itt nálunk a kommunizmust építetteük, akkor meg még emberibb arcot vágtak, ők voltak az emberi jogok, a szabadság, az igazság és igazságosság valamint a tömeges magas életszínvonal élharcosai!
És mi hittünk nekik (én is). Csodáltuk és szerettük őket (én is). Azt kívántuk, hogy bárcsak pusztítaná el a szovjetúniót.
Hol volt akkor kamatos hitelpénzuralmi rendszer!? (volt, csak nem tudtunk róla)
Hol volt a népek és emberek eladósítása!? Hol voltak a kilakoltatások a bankok által UTÓLAG és tetszőlegesen emelgetett kamatok és duplájára nőtt tartozások (+ elveszített állás, + betegség, stb..)
Hol voltak akkor a fizetős autópályák! Pedig óriási pénzek mentek el fegyverkezésre, és mégis volt "pénze" az államnak...
Nem volt fizetőparkolás, behajtási díj, Demszky-karók milliói, tonnás kősziklák, "közterületfelügyelő" nevű emberiesség ellenes bűnözők, kerékbilincs, süllyedőoszlopokkal ellehetetlenített lezárt zónák a "még egyenlőbbeknek"....
Nem volt CO2 hantamoslék meg gaia-okádékfosvallás, nem borították el az analfabéta de patkány-szaporaságú és beilleszkedni NEM akaró bevándorlók Európa országait, és nem is KÉNYSZERÍTETTE ezeket az országokat senki -- akkor MÉG -- ezen bevándorló tömegek befogadására, segélyezésére....
Akkor még nem volt összeomolva a szociális rendszer, volt nyugdíj, és tisztességes nyugdíjkorhatár....
Hol voltak akkor a külföldi foslékok handabandázó ordítozásaival ránk ERŐSZAKOLT buzivonaglások a városok FŐutcáin...
És sorolhatnám még nagyon sokáig.
A lényeg: akkor volt egy nagyon pozitav, fejlődésre és a középosztály életminőségére alapozott JÖVŐKÉP. Volt számunkra REMÉNY ÉS JÖVŐ!
Aztán mindez egyre durvábban megváltozott, és az usa egyre mocskosabbá vált. Az usa nagykövetei hazánkban is durván beavatkoznak, de nem ám a tisztességes dolgozó emberek érdekében! Nem a kórházak és orvosi rendelől előtt le-kerékbilincselt autósok érdekében! Nem is a lakásukból a végrehajtó iszonyatgazemberek által kilakoltatott szerencsétlenek érdekében! Nem is azért, mert egy gyilkos bokszigyerek felfüggesztett börtönnek megúszhatja... ó nem!
Hanem a vidéken sztyolát köpködő, kötekedő, autókat és vonatokat megdobáló, kábellopásokkal közveszélyt előidéző, fenyegertőző, randalírozó, gyilkolászó dögfos söpredék büntetgetetlenségéért! Igen ezért álltak ki az amerikai nagykövetek (foley és palmer)
És ezek után még csodálkoznak, hogy egfyre jobban utálja őket mindenki az egész világon!
Pedig csak kis töredékét soroltam fel annak, amit csináltak. Ezek. -
nlght #10 teljesen igaza van az usát támadó kommentelőknek, DE még mindig százszor jobb h az usa a no. 1 country, mintha az oroszok vagy a kínaiak diktálnák a világ ritmusát -
MacropusRufus #9 tehát te azért tőltesz fel esetleg illegális tartalmakat mert az usáskok is? :)
Azt ugye tudod, hogy nincs az az ügyvéd aki ezt az álláspontot meg tudná neked védeni :)
Tudod majd akkor abbahagyom a gyilkolást ha háború sem lesz, addíg amíg naponta emberek ezrei halnak meg háborúkban ne zavarja a rendőrséget, hogy naponta 1-2 embert hűvősre teszek. Különben is, ha az usákoknak szabad akkor nekem is.
Érzed ugye, hogy sántikál az érvelésed ;) :D
-
Landro #8 mit is csinált ez a tetves állam? -
Reparamorf #7 Ha ez a rohadt tetves fasiszta állam (USA) ilyet tehet, akkor senki ne papoljon, hogy más mit tesz a neten...Majd, ha a felelősöket 100 évre lecsukják, utána kérdezzék meg tőlem, meg mástól, mit töltök, vagy teszek fel a hálózatra...
-
Landro #6 A több betűből álló országokban is működnek titkos kormányzati szervezetek, amelyek általában nem szeretik, ha napvilágra kerül a tevékenységük.
Szerinted Iránban mi történne azzal, aki napvilágra hozna pár titkos dolgot? -
Landro #5 Szerinted a többi ország nem használ hasonló eszközöket mások ellen? -
HumaMage #4 Pont igy.. Nekem az ugrott be amikor bejelentették, hogy aki az usát NETEN megtámadja az ellen fel lehet lépni katonai erővel is. Most akkor mi van ha ő támad meg másokat? Ugye ez azt is jelenti hogy nekik szabad megvédeniük magukat? Vagy majd az usa segitségükre siet a támadók ellen? :D Egy lol.. És még nekik áll feljebb.. :D -
KopaszIsten #3 "FBI nyomozás az Irán elleni Stuxnet-támadás kiszivárogtatása miatt"
Tudjátok mi volt az első gondolatom? Ők kiber-bűnöznek, és még nekik áll feljebb. Még ők nyomoznak, hogy ki volt az a szemét, aki elmondta, és majd jól megbüntetik. Mert az állam bácsinak ugye mindent szabad, pláne, ha 3 betűre rövidíthető az adott ország neve.
Persze azért nem ennyire egyszerű a világ. Nem csak fekete és fehér létezik, hanem a szürke-árnyalatnak milliónyi árnyalata, de ez akkor is hülyén veszi ki magát egy cseppet. -
Szefmester #2 Ez egy amolyan "nem tudom ki mondta el hogy én hugyoztam bele a Rozi limonádéjába, de ha megtalálom megverem amiért ilyen köcsög volt" szintű dolog. -
Petko #1 Akkor most hogy is van ez? Bevallottan támadást intéz egy másik szuverén ország ellen, kémkedik, szabotál stb. tehát háborúzik ellene. A nagy békeszerető, civilizált emberiség és a 274124 db nemzetközi szervezete (ENSZ stb.) meg nagy kussban van. Aha.