506
Sim City Social
-
Ironman2 #25 -
#24 helyes, várós-várós... -
#23 szerintem igen, mert én 26-ot olvastam valahol. -
#22 Júni 27 ? -
#21 Várós nagyon.
A CityVille kezd kicsit unalmassá válni igy pár év után. -
Ironman2 #20 Kösz! épp linkelni akartam -
#19 -
MauroN #18 Még nem jelent meg. -
#17 aha -
sanyiute #16 már FB-n megjelent? -
Ironman2 #15 Azt viszont láttam hogy ufokat lehet küldeni más játékos városára.Az ki.aszás a javából! -
#14 Remélem lesz benne manegelés is és nem csak rakj le szép házakat hogy nagyobb legyen a pop, mint CityVille-ben. -
Ironman2 #13 Újabb screenshot a játékból:
-
#12 nem, még mindig nem lehet...
Kicsit énis parázom, hogy egy CityVille klónt kapunk Sim City Social néven. -
#11 Remélem lehet majd forgatni a kamerát, nem úgy, mint az ótvar cityvilleben (bár amióta próbáltam már lehet, hogy beletették ezt a funkciót). -
#10 Ez mitől lesz más mint a Cityville? -
#9 pont ez a lényege, ez nem egy simpla netes játék, nem az sc5nek akarnak konkurenciát, hanem egy egyedi közösségi játékot, inkább a ville játékoknak akarnak konkurenciát.
de egyébként a sims social is eléggé megálja a helyét. jó jó lehet benne fizetni és venni fizetős szarokat, de anélkül is vigan el lehet játszani, sőt, akár végig is lehet vinni.
bár az tényleg szar hogy sok ismerős kell, bizakodjunk hogy ehez nem kell annyira, max 3 :D -
Ironman2 #8 Nyertél! -
Coolfire #7 Erre fogadtam volna....(mármint,hogy te nyitod)..:)) -
#6 Már utálom! Mert ez megint csak arról fog szólni menyi pénz teszel bele és menyi ismerősöd játszik vele A SC5 jobb lesz -
#5 +fav -
#4 Jó lesz ez szerintem, hasonlóan a sims socialhoz, csak féleg ezt is el"basszák", hogy nagyon szabadon nem építkezhetsz, csak felkérésekkel, meg valós pénzekkel. én meg ilyen szaroké nem fizetek:D -
Ironman2 #3 www.facebook.com/simcitysocial
Itt lehet tájékozódni.Valamikor a nyáron fog indulni. -
Eftörsokk #2 "create a unique city with soul"
hah, persze, gondolom annyi "lélek" lesz benne mint a hasonló játékokban :) -
Ironman2 #1 Jön a Maxis városépítgetős játéka Facebookra is!