506
Sim City Social
-
#65 Az a kiba felháboritó, hogy felkéréseknél nem lehet kiválogatni hogy csak azok az ismerősöknek küldjek értesítést, felkérést, aki szintén játszik a játékkal. amugy is aazt se szeretem ha ki lehet választani, hogy csak azokat mutassa, de még azoknál is külön lehessen csoportokat létrehozni (mert ugye vannak olyanok is benne, akik egyszer rámentek a játékra kipróbálni, nem játszanak vele, az ember listájába benne marad, és felháborodik ha küldök neki valamit. még én válogassak, mikor egyszerübb a select allra rámenni, az meg baszik törölni játékot az alkalmazásoknál. vagy tiltsa le a játékot, vagy a felkéréseimet. nem, inkább sértődött üzeneteket küld :D -
#64 p.s.: Itt egész pontosan egy embert 8 óránként kérhetünk meg valamire. -
#63 No gyors vélemény.
CityVille után egyértelműen ez a játék kevés.
Lassú, körülményes, macerás.
A fejlesztők nagyon rámentek arra, hogy vegyed a krisrályt ha haladni akarsz vagy legyen csillió barátod. Mindenhez legalább 3 barát kell, hogy megépítsd. (akkor minek az a sok material ami hullik).
Továbbá idegesítő, hogy csak egyféleképpen lehet kérni segítséget, ami nagyjából le is korlátozza a játékot. A CityVille-ben pl ki lehet rakni a faladra, hogy kérek permitet (4 óránként lehet postolni egy adott dologra) és olyankor öt ember rákattint és kész is és ezt majd' minden material-lal meg lehet tenni és egy ember akár az összesre is kattinthat a faladon. De itt, kérj meg 5 embert és 24 óráig az az 5 ember kilőve. Ez nagyon láma és lassítja az egész játékot. Persze mivel még alig van benne content ezért szerintem igy lassítják a jónépet, de hosszútávon ez így nagyon kevés lesz. -
#62 Nálam is néha kiirta a chrome, hogy telepítsek flash-t.
Cookie/cache/előzmények irtás és gép restart megoldotta. -
Garfield #61 Linux alatt próbálta valaki?
Google Chrome: azt mondja, hogy telepítsem a Flasht vagy kapcsoljam be a Javascriptet. Elvileg a Flash local storage beállításait kéne kapcsolgatnom, csakhogy a beépített Flash pluginnak nincsenek (nem találom) ilyen lehetőségei.
Firefox: elkezdi betölteni, 80%-nál megáll gondolkodni, majd harakirizik a plugin. -
Ironman2 #60 www.facebook.com/profile.php?id=100002686464061
Vasember várja barátait a Simscity socialon,ha kellek akkor jelöljetek! -
#59 Bőven nem a sims social a legsikeresebb...
Annak csak 8 millió játékostábora van...
A gagyi és ősöreg Farmvilla 38 míg a CityVille 30 millióval "büszkélkedhet". -
#58 Sajnos ez ilyen, Simsbe is. Fel kell venni sok ismerőst, akár külföldieket, akár magyarokat (már vannak simcitys csoportok), mert az igazi ismerősök nem igazán játszanak ezzel, réteg játék na. Meg ugye nem hiába szokták kiirogatni néhol hogy ADD PLZ
Vagy ez, vagy fizetsz. Persze igy is van sok fizetős cucc, de nem hiába a sims social az egyik ha nem a leg sikeresebb FB játék, gondolom ennek reményében ezzel is ez lesz a helyzet, és kapogatunk majd néha ingyen krediteket elkerülve így a fizetést:D
Szaggatáshoz meg annyit, hogy böngésző függő, probáld meg másikkal, vagy ha chromet használsz, akkor inkognító módban, úgy hogy szinte nincs engedélyesve semilyen kieg. -
Coolfire #57 Az a rohadt energia tesz a sírba.Elkezdek építgetni,alakítgatni,erre elfogy.Már majdnem elértem a 10-es szintet.Viszont elég sok pénz és ismerős kellene hozzá,hogy tényleg faszán lehessen játszani.Nekem már most szaggat,pedig csak 2000-en laknak a városomban. -
#56 Attól félek, hogy az lesz, ami a Simsnél van, nehezen teljesíthető heti küldetések lesznek és a nagy városokban akkora lag lesz, hogy a játékmenetet teljesen szétcseszi... -
#55 Én azt hamar meguntam. :) -
Coolfire #54 Ez veri a Sims Socialt egyelőre.Sokkal jobb.:) -
#53 Nem. Nekem most aszongya 4000 simoleon és 1 Land Permit -
Coolfire #52 Basszus,területet bővíteni csak gyémántokkal lehet? -
Coolfire #51 Utána sem fogok.Annyiból "gazdálkodom",amennyit enged.Semmi több.:) -
#50 Vehetnél, de az első 1 hónapban nem javaslom... -
Coolfire #49 Tenksz..akkor már vehetnék akár gyémántokat is.:) -
Coolfire #48 Értem,köszi a választ.:) -
#47 át: itt egy forum post róla -
#46 Ezek a játékok legalább egy évig beta fázisban vannak.
Aztán egyszercsak lekerül a logóról a beta.
Ez azért van, hogy ne tudj "jogilag" okoskodni. Mivel beta és nem végleges termék, ezért lehetnek benne hibák, amik a károdat okozhatják. (support segít, de perelni nem tudsz mert nem végleges termék).
Ez csak ilyen bürokratikus maszlag, hogy bevédjék magukat. -
Coolfire #45 Érdemes szerintetek belemerülni a bétába?Ergo át fog kerülni amit elértünk a "rendes" verzióba?Vagy csak játszogassunk?:) -
Coolfire #44 Bakker együtt futott a Sims Sociallal,azért szaggatott..nem vettem észre,hogy azt is elindította. -
#43 Akkor jól sejtettem. :) -
Coolfire #42 Igen,gondolom.:) -
Coolfire #41 Aha:) -
#40 Kicsit lassúcska...
Figy, nekik is meg kell élni valamiből. De majd jönnek szerintem az okosítások... ;) -
#39 TJ ? -
Coolfire #38 Azt én sem próbáltam.A FB játékok közül csak a két Sims. -
Coolfire #37 Legalább ezt lóvémentesre csinálták volna..hmm..hiú ábránd.:) -
#36 Akkor nem játszottál a CityVille-el. Ott kábé 8-10 küldi megy párhuzamosan.
Day 1 óta tolom de asszem félre lesz téve most. -
#35 Nem nagyon, de egy kicsit igen. Nekem is tetszik, csak azért szar, mert elkezdtem a játékot és már 5 küldetés egymás mellett van... 3 db még oké, de nem szeretek túl sok mindenre koncentrálni:) -
Coolfire #34 Hali nektek is szaggat?Mert nekem nagyon.De amúgy bejövős.:) -
#33 HOPP...
Köszi. -
#32 SimCity Social -
#31 Link?
Coming soon! Build a beautiful city full of life in SimCity Social! LIKE this page and be the first to play! -
#30 megy a játék! igaz, hogy csak open beta, de van:) -
#29 Háááát... remélem a few weaks az pont az az egy hét lesz ami még kell a 27-hez. :) -
#28 "in a few weeks time"
ez megcáfolja, hogy június 26-27-én elinduljon -
Ironman2 #27 Egészségedre! -
#26 fap-fap...