506
Sim City Social
-
Ironman2 #506 -
#505 ..és vége Sims Social-al együtt.. -
#504 Akkor meg nem értem a leállítás okát.... -
Ironman2 #503 De nem volt veszteséges -
#502 Mivel nem hozott nekik elég hasznot gondolom... Mi másért? -
Ironman2 #501 Nyugi,még csak most fog kezdődni igazán! Szerinted miért törlik ami jól müködött?? -
Ironman2 #500 Nem kell törölni,majd elmegy a süllyesztőbe -
#499 Topikokat szerintem lehet törölni... Úgy is már csak órák kérdése, és vége a mókának.. -
#498 Nem hiába lett megint az EA a legrosszabb játékgyártó megint.. -
Ironman2 #497 Sorra válnak meg a játéktól,vagy adják el féláron fiókkal együtt.pfff,én nem fogok tőle megvállni,nem azért vettem meg,majd később előveszem,azt tolom egyet -
Ironman2 #496 Sim City5 még mindig béta nálam,eléggé korán adták ki azt! -
#495 A lényeg a pénz.. Más fejlesztésekbe ölnék bele ezeknek a játékoknak a költségeit. -
Ironman2 #494 Na várj csak! Még ez nem végleges! Ekkora programot kiépíteni,utána megszüntetni.Mondjuk ha nem vásárolják a gyémántokat,akkor érthető is egy kicsit a dolog.Meg mi a fenének kellett a fészbúkot ráerőltetni? FArmerama pl egész jól megvan a fészbúk nélkül is! -
#493 Én picit azért sajnálom, mert én szerettem... -
Ironman2 #492 Na fasza! Akkor ez se volt hosszú életü! Lehet mert mi otthagytuk őket.DDD -
#491 Június 14.-én leáll a SimCity Social, Sims Social-al együtt.. -
BYpsilon #490 Az egyik fele időhatáros, a másik része nem. Továbbá új teendőt vissza a játékba. -
#489 Egyetemes feladat jött most meg.. Elvileg nem időhatáros.. -
Ironman2 #488 DUnkin Donuts feladatok is vannak,de az folyamatos -
Ironman2 #487 Kész a Vissza a jövőbe event! -
#486 Ekkora hülyeséget.. Hiába van meg az épület, ha új feladat jön nem fogadja el, csak akkor ha újat építek.. Ez mekkora kicseszés.. -
Ironman2 #485 Nálam megint nem müködik valami.A Fairytales castle-hez kéne az 5 BBQ.Rányomok az ASK-ra,és azt irja ki hogy a felkérést elküldte az ismerősöknek,de mégse jött meg nekik. -
Ironman2 #484 Na már csak 3 unity kell a Fairytales castle-hoz -
Ironman2 #483 A fogadást az üzeneteknél irja mikor acceptet nyomsz rá.Meg lehet ismerni,mert egy lila csomag az ikonja neki.Aztán automatikusan berakja őket az inventoryba
-
#482 De hol fogadom el őket? Hiába fogadom el kéréseknél, nem látom sehol.. -
Ironman2 #481 LOL.Kaptunk egy jó kis statisztikai menüt is.Már nagyon hiányzott egy összefoglaló táblázat hogy milyen fejlesztéseink vannak.Az építkezésnél is meg lehet külön nyitni a leltárt is -
Ironman2 #480 Elkezdődött a középkori őrület event. -
Ironman2 #479 Most lehet küldeni mindenkinek mystery gift-et.Nem tudni hogy mi lesz a csomagban. -
#478 Cityville szerintem nem nagy szám... A sok feladat miatt végleg megutáltam.. -
#477 -fav -
Ironman2 #476 Annak is nyitottam egy topikot. -
#475 Meguntam a játékot, közelébe se ér a CityVille-nek. Unalmas...
Átmentem a Farmville 2-re. -
#474 Tárgytalan.. Amúgy mikor ér véget ez az idióta ufós Limitált küldetés? Elég idegesítő már.. -
#473 Medical Research Facility: melyik épületre gondol itt? -
#472 jaja...én sem értettem. -
Ironman2 #471 Na fasza! Törölték az összes collector oldalakat? Se a Simsocial,se a Simcity collector nincs már meg! -
#470 OFF:
Farmville 2 a FB-on elérhető. -
Garfield #469 Sziasztok!
Most sikerült elindítani a játékot, szóval ha gondoljátok, jelöljetek nyugodtan. -
#468 ...már vagy 2 napja. -
Ironman2 #467 Japán event teljesítve!