6
-
Cat #6 Szerintem baromi nagy bevételhez jut az ebay, ha egy-két napig nála parkol a pénz. -
johnsmitheger #5 Nézzetek rá, ha van időtök, ezzel szívtam én is 2 hétig :)
http://paypalcomplaints.org/ -
Madve #4 Gyakorlatilag nem igazán látok változást. Paypal már jó ideje az ebay tulajdona, és eddig is néhány nap késéssel történtek meg a tranzakciók. Ez a változtatás max azokat érinti, akik elfogadtak kártyát is fizetőeszközként, nem csak paypalt... -
kvp #3 Ebbol az atlag magyar vasarlo max. annyit for latni, hogy az eladok nem limitalhatjak az eladast csak 1 orszagra, hanem a kulfoldieket is ki kell szolgalniuk es mindenkinel lehet paypal-lal fizetni. Jelenleg sok elado a nemet ebay-en csak nemetorszagon belulre szallit, mig joparan csak maganszemelynek torteno utalassal fogadnak el penzt, amire persze nincs penzvisszafizetesi granacia ha nem erkezne meg az aru. Szerintem ez a modositas nem akkora gaz, mivel en pl. eddig is csak paypal-lal fizettem online, tehat az ebay-en keresztul ment az osszes vasarlasom. Karta adatot ugyanis nem szivesen adok ki, mig a banki utalas kulfoldre jopar ezer forint extra koltseg es meg csak nem is garantalt, hogy kapok erte valamit. Persze a nemet eladoknak, akiknek no a kockazatuk (kulfoldi posta) es csokken a beveteluk (paypal), tovabba nem tudnak adozatlanul jovedelemhez jutni (magan utalasok) ez nem tetszik, de jelen esetben ez a vasarlokat nem igazan erinti. -
MsUser #2 Bocs inkább ezt linkelem: sarc! -
MsUser #1 És nyitnak majd az eBay Bank-ok :( De ami még szomorúbb a dél-afrikai székhelyű Naspers médiavállalat online divíziója, a MIH Internet Europe is ezt fogja utánozni biztos, aki nem tudná a Tesz-Vesz és Vatera 1tulajdonosa!