5939
  • Shiwo
    de ha nem veszek fel senkit buddy listre vagy nem engedek be senkit a dedicated szerverre, akkor meg van oldva, hogy ne kelljen "coop"-ba tolni :)
  • Pretorian
    Hát az hogy van egy buddy listed, és mondjuk úgy paraméterezed a játékot, hogy legyen fix slot number, és csak ismerősöket engedjen be a haverlistáról. Vagy dedicated server jelszóval. Remélem ezek valamelyike lesz.
  • Shiwo
    meg ha nem lehetne legalább azt kiválasztani, hogy ki csatlakozik be segíteni, akkor mi rá a garancia, hogy nem valami idióta vérpistikébe fut bele az ember, aki segítség helyett még akadályoz is...
  • IMYke2.0.0.0
    Teljesen egyformán gondolkodunk - én sem szeretem, ha mástól függ a játékélményem.
  • a.carkey
    Szerintem kb. így kell elképzelni:
  • Pretorian
    Nem hiszem hogy erről lesz szó. Valószínűleg úgy lesz megoldva a dolog mint a Diablo 3-ban: játszol egyedül, aztán ha úgy akarod csinálhatsz public game-et a sessionből. Nem valószínű hogy rád lesz erőltetve a coop.
  • grebber
    Amugy a megvalósításra kurva kiváncsi leszek.
    Mert pl a videóban aki becsatlakozott a tetőn elég messze volt a kocsival menekülö usertől.Meg pl ha segit vége a feladatnak akkor mehet mindenki a saját utjára mert volt még más uset is.
  • Malakai
    Erősen kétlem, hogy ne lehetne kikerülni a multit az elmondottak alapján.

Viszont jó hallani, hogy tényleg open world, sokféle lehetőségre törekednek, hogy hogyan játszod a karaktert. Az akciójelenet kissé scriptelt hatása miatt ebben sokan kételkedtek. :)
  • Ryder62
    Hát ez remek! Pompás! Szóval itt sem lesz egyjátékos kampány mert ki-be ugrálnak majd a játékosok a játékomban.
    Mi a búbánat ****-ért kell már minden játékban ezt a rohadt multit vagy coopot vagy tudom is én mit erőltetni?
    Gyűlölöm a multit, sőt egyre jobban ahogy már lassan minden játék singléjében megjelenik.
    Persze majd a kis tizenéves pistikék becsatlakoznak tönkre téve a játékélményemet.

Igen, maradi vagyok és csak single játékokkal játszok és utálom ha MÁSTÓL függ az én játékélményem.
    Remélem ez kikapcsolható lesz mert akkor ez is repül a selejtek közé.
  • Pretorian
    Ebből a cikkből kb. semmi újdonság nem derül ki, tipikus porhintés az egész. Hogyan lehet 500 szóban 0 információt átadni díjat meg is kapná azonnal.
    Jó alaposan el vannak benne húzva töltelékszavakkal a lényegtelen, vagy már ismert információk.
    Olyan mintha létezne egy sablon cikk amit megírt valaha valaki, és amelyben csak az éppen tárgyalt játékkal kapcsolatos releváns információkat kell cserélgetni ahhoz, hogy egy "új" cikk készülhessen belőle.
    Na pont emiatt nem vennék játékokkal foglalkozó magazint 2000 forintért, mert ha beírom a Google-be a játék címét, kb. negyedannyi idő alatt 10-szer annyi információm lesz a programról, mint amennyi itt ebben az üres szófosásban össze lett dobálva.
    Na mindegy, az újságíróknak is élni kell valamiből.

"azért épp Chicagót választották a játék helyszínéül, mert a város sokszínű kerületeit találták a legalkalmasabbnak koncepciójuk kidolgozására"

No shit.
    Brit tudósok több évig tartó kutatómunka után megerősítették, hogy a verébnek azért van szárnya, hogy képes legyen repülni.
  • machinarium
    "A VG247 stábjának sikerült elkapnia egy bő tíz perces interjú erejére Dominic Guay-t, a Watch Dogs producerét, aki igyekezett minden kérdésre nem túl sokat, de az eddigieknél mégis többet elárulni válaszaiban.
    Az alább is megtekinthető videóban sok olyan információ hangzik el, amit már eddig is tudtunk – vagy minimum sejtettünk. Ilyen például, hogy a Watch Dogs egy nyílt világú, külsőnézetes akciójáték (vagyis TPS), melyben egy Aiden Pearce nevű alakot irányíthatunk. Pearce „se nem jó, se nem rossz karakter” a producer elmondása szerint, illetve a játékos dönti majd el, hogy valójában milyen lesz. Guay elmondása szerint hatalmas szabadságra számíthatunk játék közben, így a mi kezünkben van az arról való döntési lehetősége is, hogy milyen mértékben kívánjuk használni főhősünk „képességét”, vagyis az elektronikai rendszerek meghackelését.

A játék szlogenjéül szolgáló „Everything is Connected. Connection is Power.” nem csupán hangzatos reklámszövegként van jelen a Watch Dogs-ban, hanem alapjaiban határozza meg a játékmenet alakulását is – tudtuk meg az interjúból. Ez alatt azt kell érteni, hogy az egyjátékos módba bármikor becsatlakozhatnak majd mások, ezáltal akár azonnali hatást gyakorolva a játék történetének alakulására. Az egyik fejlesztő bemutatott egy iPhone alkalmazást, mely a játékhoz készült, amivel bármikor hozzáférhetünk a programban található világ térképéhez. Ezen alkalmazás segítségével nyomon követhetjük játékunkat, elért eredményünket akkor is, ha épp nem fut a program. Emellett a küldetések térképét is előre megtekinthetjük, ami hatalmas taktikai előnyhöz juttathat minket. A legérdekesebb a programban az az, hogy ez egy közösségi alkalmazás (ha elakadunk vagy szimplán csak taktikázni akarunk egy nehéz helyzetben, akkor egy a real-time rendszerbe belépett bajtárssal karöltve támogathatjuk egymás küldetéseit távolról is, segítve a másik fél szökését, vagy lehetővé téve az értékes információ cserét.

Guay arról is beszélt, hogy azért épp Chicagót választották a játék helyszínéül, mert a város sokszínű kerületeit találták a legalkalmasabbnak koncepciójuk kidolgozására, végül pedig két fontos információ elárulásával köszönte meg a lehetőséget az interjúztatónak: 1) a Watch Dogs multiplatform cím lesz, 2) egész biztosan nem fog idén megjelenni."

Illetve még az is kiderült, hogy egy teljesen új grafikus motor hajtja a játékot.

Itt az interjú:

• Ryder62
    E3 meglepetése. Eszméletlen jól nézz ki, és végre valami új. Várjuk.
  • Snexi
    igazából lényegtelen,bármiylen játék alá high-end pc-t raknak ilyenkor
  • Pretorian
    Arról van valami infó hogy milyen PC-n futott a demó?
  • ldavid
    :D
  • Shiwo
    és a szlogen alapján egy rossz szava nem lehet a játékosnak, hogy a játék miért kér folyamatos internetkapcsolatot...
  • Inquisitor
    Ja, egy Xbox360-as wireless kontrollert használtak, ami megy PC-vel is.
    Ez a multi dolog egyre jobban érdekel, én pont nem néztem azt a részét a videónak, de most megkeresem.
  • Borg
    Kicsit "person of interest"-es feelingje van...
  • machinarium
    Itt a Story trailer is:

• Seth
    PC-n ment a demó gamepad-dal
  • Bence94
    Furcsa mert mintha konzolon tolnák a mozgás és a belassulások véget... A játék viszont igen ígéretesnek tűnik!
  • ldavid
    itt nézhető az is
  • Bucser
    Az igazi meglepi a livestreamen az volt amit a youtube video nem mutat... Megjelent egy másik fazon is színpadon és a HUD elkezdett villogni, majd "breach detected" felirat és váltottak kivetítőt, és egy másik játékos azt az objectivet kapta, hogy védje meg a demoban szereplő kataktert és segítse a menekülést majd kizoomoltak a játéktérből és még másik 6-7 játékos volt a környéken.

Na akkor volt az igaz tapsvihar, ugyanis mindenkinek leesett, hogy pop-in pop-out coop lesz benne...
  • Evoluti0N
    Uh! Ez nagyon ott van :)
  • SzirmosSzisza
    QR kód a csávó fején :)
  • gosumofo
    ha még egy 2013-at se mernek mondani mint más játékoknál ,akkor nagyon messze lehet :(
  • grebber
    Ez eddig az E3 meglepetése számomra!Nagyon jó lesz!
  • Metalmilitiakid
    Az tény, hogy szinte 1az1 assassin a kinézete :D
  • Jakuza001
    Azert mert lattal belole kepeket ?
  • samsung123
    NA ezt nevezem játéknak!
  • berczely
    Assassin's Creed modern változata már csak ha a HUD-okra ránéz az ember...
  • Shep
    Akkor viszont tényleg jöhet jövőre de gondolom kell majd hozzá a kór áj hét :d
  • chilios
    Ez nem next gen,ubi megerősítette. Valószínűleg pc-n demozhatták, mivel boxból ezt képtelenség lenne kihozni.
  • Shep
    Hát nem, annak ,hogy valami kint van az E3-on nem sok köze van a megjelenéshez.
  • Shep
    Nem tudom, mivel én 3-4 éve nem költöttem a gépre csak 16e-t egy DX11-es kártya érdekében és mégis minden tökéletesen fut. Szóval a 200e/év nem igazán tudom mire kell.
  • Tomy Lee
    Official:watchdogs.com
    Facebook:Watch Dogs
  • RYO21
    Hah én évente kb 20 ezret költök a gépre, és mégis fut rajta minden. Csak kell egy kicsit érteni hozzá, és nem azokat az alkatrészeket megvásárolni, amelyeknek a legszebb a doboza.
  • Tomy Lee
    Ja lehet annyiért is,olyan is amilyen.Én most várok erre a nextgen konzolra milyen lesz.
    Ne mond már,hogy nagyon jót kapsz úristen.Egy normális VGA is 100 ezer.
    Ilyen 120 ezres vackokkal hagyjál már:)
  • RYO21
    Miért kellett lelőnie szegény ártatlan embert?
  • Palinko
    ha véletlenül nem vagy tirexi azért már nagyon jót kapsz. normális ember 3-4 évente vesz 120 ért sztem

nekem most lehet 5 ig is eltart, mert jókor vettem a nextgen konzolok meg nem sietnek.